- 31 Mart 2010
- 667
- 4
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
kızlar ben de Finale Whitening kremden kullandım. iyi geldi thriş etmeyen bir krem. Zaten krem asıl kullanıldığı alan koltukaltı ve bikini bölgesindeki koyuluklar. Bunun yanında diz ve dirseklerdeki koyuluklar için de kullanılabiliyor.
ben expigmenti bırakıyorum
beyaz küçük küçük lekeler var..vtiligo başlangıcı oalbilr..doktora gitmedim ama araştırdım...beyaz lekeler var üzeri parlak
3 haftadan fazla oluyodu kullanalı ama mecburen bırakıcam..çünkü expigment renk açıyo oralarda açık zaten iyice açılırsa kahrolurum
ara ara kullanıcam..ya da bephantene mi süreyim napayım ya
Ayy Canım Çok Üzüldüm :1no2: Niye Oldu Ki Öyle , Acaba Diğer Kızlardada Öyle Bişi Oldumu Ki Öyle Bişi Olması Mümkün değiL Ki Sen Çok Takıntı Yaptığın İçinmi Oldu Acaba Psikolojik Olarak , Öyle Bişi Olsa Benim ciLt Doktorum Yüzüme Sivilce Lekelerime Vermezdi Expigmenti . . . Sen Bi Doktora Git Bence fisfisfis
Bende Kullandım Hiç Bir Faydasını Görmedim Yaaaa Boşa Gitti ParamExpigment En iyisi Tahriş etmiyo soyuyo en doğrusuda bu :)
Arkadaşlar bende bu durumu çok sorun edenlerdenim. cildiye uzmanına gittim ve bana expigment %2 lik yazdı şuan regl dönemindeyim bitince kullanmayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca tedirgin oldum.. sonuçta doktor bakıp yazmadı:umursamaz: çok kararsızım şu limon ve tuz sürme olayı acaba ağdadan sonramı yoksa günde birkaç kezmi uygulanacak
nick_im teşk ederim. ben ağda yapmıyorum ama jilet kullanıyorum yani ağdayı uzun zamandır kullanmadım acaba jilet sonrası yapsam nasıl olur bilgin varmı:bbo: bazı arkadaşlar ağda yapıyor bazıları jilet yapıyor diyor bence ikiside değil çünkü sürekli ağda yapan arkadaşlarda da var bu sorun:uhm: ama benimki baya koyu özellikle alt kısımlar. kullanıcam bakalım kremi sonucu paylaşırım.. nick_im acil şifalar diliyorum sana:Saruboceq:
Kızlar kol altı kararması ile ilgili araştırma yaparken bu bölümü buldum ve başka bir sitede bir tarif buldum.Yarın ağdadan sonra denicem inşallah işimize yarar. Aynen aktarıyorum;
ağda yada epilasyon sonucunda bir çok kadının koltuk altı yada vajinal bölgesi kararır. ve bir çok kadın koltuk altı kararmış diye askılı yada koltuk altını açıkta bırakan kıyafetler giymekten kaçınır.
işte size artık kararmış koltuk altlarınızı yada vajinal bölgelerinizin eski doğal rengine dönmesi için
bir kaç öneri...
Koltuk altları ve kasık bölgesi havasız kaldığından yada çok sıcak ağdadan deri yanar ve leke bırakır.
Yapacağınız şey kesedir sonra taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyunca ovarak çıkartın
ikincisi limon suyu sürmek ve düzenli olarak bebe pudrası kullanmaktır rengin zamanla açıldığını göreceksiniz..