Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu tentürdiyot olayı aklıma kosla reklamlarını getirdi...Dikkat ederseniz adam her suya önce tentürdiyot sonra koslayı döküyor sonra renk bembeyaz oluyor....Söylemezsem çatlardım...Mayomun üstüne şort giymekten fenalık geldi yani.. Hadi bakalım arkadaşlar kolay gele.. :))

Kararmalarına doğal çözüm önerisi:

Malzemeler:

• 1 çay kaşığı vazelin

• 1 çay kaşığı elma suyu

• 1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına veya genital bölgeye sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

bunu buldum nette araştırrken bi deneylim bide şu vardı panaten pişikkremi varmış onu sürüp yatmak gerkiomuş

kızlar tüm yazılanları okudum tentirdiyot işine sakın girmeyin kullancam diyenlerin hiç biri iyi geldi vs sonuç şu diye olumlu birşey yazmamış
expigmentle bundan fayda gören var limon karışımından da ama bence doktora gidin ilk iş bu bence ve bu kadar sorun etmeyin inşallah istediğinizi başarırsınız yinede

Son düzenleme:
tentrdiot derken o bıldıgımız kahve renkte olan mı.. ya onun lekesi zor cıkıo zaten ordan ya hiç çkmazsa :KK70: daha ck karartmayalım arkadasım :)

Ben uzun sure epilasyon aleti kullandim bacaklarimda, kollarimda ve koltuk alti ve bu alet yuzunden bacaklarimda batik, sivilce ve lekeler olustu gitmedigim dr kullanmadigim krem kalmadi ama son bi aydir acnelyse kullaniyorum. Butun eczanelerde satiliyo canim ve pahali degil fiyati uygun yani 10 tl' den fazla degil.
Yan etkisi cok asiri hergece kullanilirsa ciltte tahrise neden olabilir ve krem geceleri kullanilmali ve kesinlikle kremliyken gunese cikilmamali.
Ben haftada 3 gece kullaniyorum ondan sonra birakiyorum bi hafta kullanmiyorum ta ki cilt soyulup olu deriyi attiktan sonra kremi tekrar 3 gece suruyorum.

yaa o kdar cok sey var kı hangısını denıcegımı sasrdm acıkcası. be pantne i duydm onu aldm. ama snn dedıgıne gore de aklım burda kaldı :KK43: bunu da kısa zamnda almak ıstıyorum.. paylasım ıcın teskkrler

siyahlıktan bende bıraz şikayetçiydim. selulıtlerım için aldıgım kabak lifi vardı her gun basenlerıme masaj yaparken orayı da keseledım ıyıce. bir haftada bile ciddi derecede acıldı rengi :)tavsiye ederim gayet basit bi yontem

kızlar internette araştırırken Star White isimli kremi gördüm kararmaları giderici,kullanan var mı aranızda,baya yaygın bi krem sanırım yabancı sitelerdeki yorumlar olumlu genelde,ama fiyatı birz pahalı,okadar para verip sonuc alamamaktan korkuorum,kullanan ya da duyan varsa paylaşırsa sevınırımmm

daha çook var temmuza...geçer geçer...devam et expigmente..ben de 8 gün kullandım geçiyo gibi geldi bazen dedim pisikolojik mi..değilmiş...tüyleri alınca farkettim açılmış biraz..sevindimsüprizzzzz

ben daha yenı aLdm ama kullanmaya cekınıorm acıkcası.. korku var ıcımde.. % 2 olanından aldm sızce bı etkısı olucak mı ?:kedi:

arkadaşlar expigment hemen etkisini gösteriyor pudra ile birlikte kullanın. günde 2 kez expigment 2 saat sonra pudralanın yan kısımlardan başlıyor beyazlaşma. deneyin derim ben faydasını gördüm.hemensositososito

uffff herkes baska bişey soluo hanqısını yapcagımı sasrdm yaa. expigment aldm ama tereddutteyım acıkcası.. % 2 olanını aldm bnde szce kullanmalı myım ?benneyaptımki

ben daha yenı aLdm ama kullanmaya cekınıorm acıkcası.. korku var ıcımde.. % 2 olanından aldm sızce bı etkısı olucak mı ?:kedi:

ya ben uzun süre kullandım..açıldı gibi oldu biarz ama sonra fayda göremedim..neden bilmiyorum ara vermek gerek galiba bi zaman sonra...kantaron yağına başladım şimdi..bakalım açılıyo gibi ama...hem sivilce batık lekelerine falan da iyi geliyo...epey bi deniyim yazarım...hakkaten dert yani bu durum!..:KK43:

herkeze merhaba hanımlar siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum gerçekten çok güzel bi site. bende bu sorunu yaşıyanlardanım önerileriniz denemek istiyorum fakat anlıyamadığım bişey var bendeki kararma kasık bölgelerinde değil malesef daha çok iç ve anal taraflara doğru bu önerileri uyguladığımızda zarar görme olanağı varmı onu merak etmiştim ve işe yararmı cidden çok kötü bir görüntü oluşturuyo yardım lütfen:1no2:

kızlar kasık bölgesi için neo strata skin lightening jel çok iyi geliyoo ama iç kısımlarda kullanılmaz..

pinkdust tatlım iç ksımlar için özel kremler var ama isim aklıma gelmiyo googledan genital bölge açıcı yazarsan çıkar star white tı galiba hı bide finale whitening cream..

pinkdust tatlım iç ksımlar için özel kremler var ama isim aklıma gelmiyo googledan genital bölge açıcı yazarsan çıkar star white tı galiba hı bide finale whitening cream..

Salome'cum çok teşekkürler cevabın için bende biraz araştırmıştım o kremleri ama illaki kimyasal vardır içlerinde çekindim biraz yabancı bi sitedede bu tarz bi krem için sakın kullanmayın kanserojen içeren madde var yazmış biri iyice korktum.Acaba bu popolin krem veya bebeyağı limon gibi ürünler işe yararmı yada bi arkadaşın tenturdiyot önerisi vardı acaba yaralı olurmukibilmiyorumkismile

X