- 6 Aralık 2007
- 98
- 0
- 55
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
:lepi: evet ben limon suyunu ve pudrayı üç haftadır deniyorum ve kesinlikle işe yarıyora.s
kızlar bir de bebapnthen kremi denesek diyorum sonucta hücre yenileyici belki genital bölgemizin de rengini acabilir
Ben uzun sure epilasyon aleti kullandim bacaklarimda, kollarimda ve koltuk alti ve bu alet yuzunden bacaklarimda batik, sivilce ve lekeler olustu gitmedigim dr kullanmadigim krem kalmadi ama son bi aydir acnelyse kullaniyorum. Butun eczanelerde satiliyo canim ve pahali degil fiyati uygun yani 10 tl' den fazla degil.
Yan etkisi cok asiri hergece kullanilirsa ciltte tahrise neden olabilir ve krem geceleri kullanilmali ve kesinlikle kremliyken gunese cikilmamali.
Ben haftada 3 gece kullaniyorum ondan sonra birakiyorum bi hafta kullanmiyorum ta ki cilt soyulup olu deriyi attiktan sonra kremi tekrar 3 gece suruyorum.
daha çook var temmuza...geçer geçer...devam et expigmente..ben de 8 gün kullandım geçiyo gibi geldi bazen dedim pisikolojik mi..değilmiş...tüyleri alınca farkettim açılmış biraz..sevindimsüprizzzzz
arkadaşlar expigment hemen etkisini gösteriyor pudra ile birlikte kullanın. günde 2 kez expigment 2 saat sonra pudralanın yan kısımlardan başlıyor beyazlaşma. deneyin derim ben faydasını gördüm.hemensositososito
ben daha yenı aLdm ama kullanmaya cekınıorm acıkcası.. korku var ıcımde.. % 2 olanından aldm sızce bı etkısı olucak mı ?:kedi:
pinkdust tatlım iç ksımlar için özel kremler var ama isim aklıma gelmiyo googledan genital bölge açıcı yazarsan çıkar star white tı galiba hı bide finale whitening cream..