- 16 Haziran 2009
- 40
- 5
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
slm arkadaşlar ben kadınlar kulubunun baska bır topiğine aynı problemle ılgılı deneyımımı solemiştim,ve negatif düşünen bir kişi yuzunden bı daha yazmadım..bende bu dertten muzdariptim ve kurtuldum şukurler olsun bu yaz rahat rahat gezıcem sahıllerde..ben bu konuda gidip dr basvurmadım ve bunun ıçın gıdıp bas vuramam soramam yani :kedi: ben agdaya gıttıgım bı bayan wardı bıkını bolgesının kenarlarını gorunce bana expigmenti onerdı bır musterım kullandı sanada tawsıye ederım dedı ona suan cok duacıyım bıkını bolgemde karartı denen bırsey kalmadı sonuçta krem amacını ıçeıyor zaten bızımde amacımız rek acmak oldugu ıçın 1 ay sonunda faydasını gordum.ısteyelerın denemelerını tawsıye ederım ama yok ben dr harıcınde bırsey kullanmam dıyosanız ki yıne soluyorum ''bu sonucta bı krem amacı renk acmak ve zaten yuzeysel kullanıyosuuz zarar verıcek sekılde degıl''siz bilirsiniz.tawsıye benden kullanmak yada kullanmamak sızden herkesın benım gıbı kurtulması dılegıyle sewgiler..
ben de herbişeyi denedim..sen demiştin expigment kullan diye..ama o kadar çok zararlı diyen oldu ki tereddüt ettim almamıştım..ama limon, pudra falan uzun zaman alıcak...dayanamadım gittim aldım.%4 lük olandan aldım..4 gün oluyo sanırım kullanmaya başlayalı...inşallah geçer ya..içime siniyo şu anda...çünkü prospektüsünde de yazıyo...yan etkisi yok..kızarma ve soyulma yapması kremi etkisi....devam edicem bakalım...keşke sen dediğinde alsaydım şimdi 2 hafta olmuştu....:çok üzgünüm:
olsun cnm yaza daha war bır ay yeter bıraz olsun acılmasına..çunku benım ole oldu,resmen orda sıyah bır leke wardı ve suan tenımın rengıne cok yakın..2 haftadan sonra acılmayı farkedıceksın zaten,bu ılaca zararlı dıyenlere aklım almıyor yanı bu ılacın amacı bu zaten leke acması..ben kulladın sonuç aldım halada dwam edıyorum herkesın tecrubemden faydalanması ıçın yazdım denemek ısteyenler ıçın tawsıye edıyorum,birde birsey sorucam bu ılacın ne gıbı bır zararı warmış hakıkaten cok merak ettım????kaydirigubbakcemile3
soyuyo falan dediler de ben korkmuştum...bi de genital bölge hassas falan ya...zararlı değilmiş ya iyice araştırınca..gayet de kullanılabilir...yüzüne bile kullananlar var... peki bişey sorucam sen nezamandır kullanıyosun hala devam ediyorum dedin ya...
Ayın yedısınde bir ay oldu,hala dewam edıyorum..ne yaparsam kardır dıye ama ınanılmaz acıldı rengi..bıde her agdadan sonra suruyorum ki kararma tekrar olmasın dıye..
yok sanırım sorun olmaz,walla sendede aynı etkıyı gosterıcegıne emınım çunku bende ışe yaradı bende şımdı agdacıma duacıyım..o olmasaydı yaza sıyah lekelerle gırecektım ne kotu,o yuzden herkesle paylastım kı benım gıbı herkes yaza mutlu gırsınben bır ay daha kullanmayı duşunuyorum sonra tabı kı bırakıcam rengı acıldgında bırakabılırsın,ama tekrarlamaması ıçın onlemler alabılırsın sadece..
iyi de expigment kremle ne alaka.doktor o kremi bana sivilce lekelerim için vermişti.her aklınıza geleni oraya sürmeyin derim.sonuçta oranın PH dengesi bozulur sonra başka sıkıntılar yaşarsınız.valla benim de esmer.zaten tenim esmer.her yerim aynı renk tabi o da.yani zaten bu esmerliğime orayı beyaz düşünemiyorum komik olurdu.
Eveeet BacıLar Bu Gun 4. Gün Expigment Kullanmaya Dewam :dance: Duşa Girdiğimde Koltuk Altımı Keseledim Sanki Rengi AÇıldı Gibi Gerçekten . Genital Bölgedede Renginde Hafif Bi Açılma Oldu , Keselerken Biraz Kızarttım Ama Gerçekten AçıLma Oldu Yani . Umarım Eski haLine Döner... Ergenliğe İlk Girdiğimde Bilmeden Jiletle aLmıştım Tüyleri Sanırım Ondan Oldu Daha Sonra Annem Çok Kızmıştı Ve Yengeme Gösterdiğimde Hemen anLamıştı Sen Jiletle aLmışsın Demişti . Expigmenti Bi Deneyin Derim , Bende Kızarma Falan oLmadı . . . İNŞALLAH 17 TEMMUZA KADAR GEÇERDE DÜĞÜNÜMDE KOLLARIMI GERE GERE OYNARIM :teytey: