Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
16. günüm bu gun..valla biraz soyuldu ama acımadı soyulurken..ve biraz daha açılmış rengi...alllaaaaah nasıl sevindim...bişey sorucam bbk...ben sabah akşam mı yapıyodun sen sadece akşam mı..ben gündüz de yapıyorum hemen etki etsin diye...ve nasıl sürdün ince mi sürdün yoksa sürüsürümü verdin?

ewet bende ıkı kere suruyordum gunde,bıraz mıktarını bol suruyordum kı cabuk etkı etsın dıye zaten yedırıyosun kremı..

hım temam ben de öyle yapıyorum...sen hala devam ediyomusun ne kadar zaman oldu kullanalı epey açıldı mı rengi?boshayallersmile

ewet kestım artık çunku rengıne dondu o yuzden surmuyorum,,,ama tekrarlarsa surerım tabı durup
dururken degıl ama ben agdayla cok tahriş oluyorum o yuzden tekrar tahrış olursa kullanırım yani..

temam teşekkür ederim...ben de kurtulsam bi çok sevinicem...bana çok yardımcı oldun sağolasın..yeni konu açtım ama yazan eden olmadı..şey sorucaktım bilmiyorum sende de bu sorun varmı ama...bikini bölgesinde küçük küçük beyazlıklar var..sebebini bilmiyorum..sir ağda yapıyorum ama onlar neden var anlayamadım...nasıl geçer biliyomusun?

kızlar ben de Finale Whitening kremden kullandım. iyi geldi thriş etmeyen bir krem. Zaten krem asıl kullanıldığı alan koltukaltı ve bikini bölgesindeki koyuluklar. Bunun yanında diz ve dirseklerdeki koyuluklar için de kullanılabiliyor.

kızlar ben de Finale Whitening kremden kullandım. iyi geldi thriş etmeyen bir krem. Zaten krem asıl kullanıldığı alan koltukaltı ve bikini bölgesindeki koyuluklar. Bunun yanında diz ve dirseklerdeki koyuluklar için de kullanılabiliyor.

Bende Kullandım Hiç Bir Faydasını Görmedim Yaaaa Boşa Gitti Param :KK43: Expigment En iyisi Tahriş etmiyo soyuyo en doğrusuda bu :)

ben expigmenti bırakıyorum:KK43:

beyaz küçük küçük lekeler var..vtiligo başlangıcı oalbilr..doktora gitmedim ama araştırdım...beyaz lekeler var üzeri parlak:KK43:

3 haftadan fazla oluyodu kullanalı ama mecburen bırakıcam..çünkü expigment renk açıyo oralarda açık zaten iyice açılırsa kahrolurum:KK43:

ara ara kullanıcam..ya da bephantene mi süreyim napayım ya:KK43::KK43:

ben expigmenti bırakıyorum:KK43:

beyaz küçük küçük lekeler var..vtiligo başlangıcı oalbilr..doktora gitmedim ama araştırdım...beyaz lekeler var üzeri parlak:KK43:

3 haftadan fazla oluyodu kullanalı ama mecburen bırakıcam..çünkü expigment renk açıyo oralarda açık zaten iyice açılırsa kahrolurum:KK43:

ara ara kullanıcam..ya da bephantene mi süreyim napayım ya:KK43::KK43:

Ayy Canım Çok Üzüldüm :1no2: Niye Oldu Ki Öyle , Acaba Diğer Kızlardada Öyle Bişi Oldumu Ki Öyle Bişi Olması Mümkün değiL Ki Sen Çok Takıntı Yaptığın İçinmi Oldu Acaba Psikolojik Olarak , Öyle Bişi Olsa Benim ciLt Doktorum Yüzüme Sivilce Lekelerime Vermezdi Expigmenti . . . Sen Bi Doktora Git Bence fisfisfis

Ayy Canım Çok Üzüldüm :1no2: Niye Oldu Ki Öyle , Acaba Diğer Kızlardada Öyle Bişi Oldumu Ki Öyle Bişi Olması Mümkün değiL Ki Sen Çok Takıntı Yaptığın İçinmi Oldu Acaba Psikolojik Olarak , Öyle Bişi Olsa Benim ciLt Doktorum Yüzüme Sivilce Lekelerime Vermezdi Expigmenti . . . Sen Bi Doktora Git Bence fisfisfis

yok yook..expigmentle alakası yok beyazlıların...zaten o beyazlıkalr var expigment de renk açtığı için bırakıyorum ben...expigment çok güzel açıyodu rengi...

Arkadaşlar bende bu durumu çok sorun edenlerdenim. cildiye uzmanına gittim ve bana expigment %2 lik yazdı şuan regl dönemindeyim bitince kullanmayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca tedirgin oldum.. sonuçta doktor bakıp yazmadı:umursamaz: çok kararsızım şu limon ve tuz sürme olayı acaba ağdadan sonramı yoksa günde birkaç kezmi uygulanacak :eek:

Arkadaşlar bende bu durumu çok sorun edenlerdenim. cildiye uzmanına gittim ve bana expigment %2 lik yazdı şuan regl dönemindeyim bitince kullanmayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca tedirgin oldum.. sonuçta doktor bakıp yazmadı:umursamaz: çok kararsızım şu limon ve tuz sürme olayı acaba ağdadan sonramı yoksa günde birkaç kezmi uygulanacak :eek:

expigmenti kullanmakta tereddüt etme...ben çok memnumdum..ne güzel açıyodu rengini...küçük beyaz lekeler vitiligo olabilir diye bıraktım ben...ağdanın yaptığı basınç da olabilir o beyazlıklar..okudum int öyle olabilirmiş çünkü...cildiye uzmanı yazdıysa çok iyi ya neden tereddüt ettin ki sen?...

limon tuz ağda yaptığın gün ve ondan sonraki 2 gün yapıcaksın..yani toplamda 3 gün..geceleri yap sadece..gündüz yapma...

nick_im teşk ederim. ben ağda yapmıyorum ama jilet kullanıyorum yani ağdayı uzun zamandır kullanmadım acaba jilet sonrası yapsam nasıl olur bilgin varmı:bbo: bazı arkadaşlar ağda yapıyor bazıları jilet yapıyor diyor bence ikiside değil çünkü sürekli ağda yapan arkadaşlarda da var bu sorun:uhm: ama benimki baya koyu özellikle alt kısımlar. kullanıcam bakalım kremi sonucu paylaşırım.. nick_im acil şifalar diliyorum sana:Saruboceq:

nick_im teşk ederim. ben ağda yapmıyorum ama jilet kullanıyorum yani ağdayı uzun zamandır kullanmadım acaba jilet sonrası yapsam nasıl olur bilgin varmı:bbo: bazı arkadaşlar ağda yapıyor bazıları jilet yapıyor diyor bence ikiside değil çünkü sürekli ağda yapan arkadaşlarda da var bu sorun:uhm: ama benimki baya koyu özellikle alt kısımlar. kullanıcam bakalım kremi sonucu paylaşırım.. nick_im acil şifalar diliyorum sana:Saruboceq:

rica ederim ya..ama jiletle olmaz..kıl kökünden alınması gerek çünkü....etkisi olur yine ama çook uzun zamanını alır...ağda yap sen ağda..ağda yapanlar önceden jilet yaptığı için kararıyo biraz da..bi de ağda çok sıcak olunca tahriş ede ede kararıp gidiyobenneyaptımki

kullan kremi inşallah çabuk etki eder... bephantene kullanıyorum şimdi ben.ah ya şu beyazlıkalr olmasa iyidi...:sinifsinif:

Kızlar kol altı kararması ile ilgili araştırma yaparken bu bölümü buldum ve başka bir sitede bir tarif buldum.Yarın ağdadan sonra denicem inşallah işimize yarar. Aynen aktarıyorum;

ağda yada epilasyon sonucunda bir çok kadının koltuk altı yada vajinal bölgesi kararır. ve bir çok kadın koltuk altı kararmış diye askılı yada koltuk altını açıkta bırakan kıyafetler giymekten kaçınır.
işte size artık kararmış koltuk altlarınızı yada vajinal bölgelerinizin eski doğal rengine dönmesi için
bir kaç öneri...

Koltuk altları ve kasık bölgesi havasız kaldığından yada çok sıcak ağdadan deri yanar ve leke bırakır.
Yapacağınız şey kesedir sonra taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyunca ovarak çıkartın
ikincisi limon suyu sürmek ve düzenli olarak bebe pudrası kullanmaktır rengin zamanla açıldığını göreceksiniz..

orası güneş görmüyorkiCADIARZU ben bugün expigmente başladım bakalım ne olcak 1 ay boyunca kullanıcam pudralanmayada başladım pişik olmuş bebek gibi:dance: umarım iyi sonuç alırım yaaazemuszemus

arkadaşlar expigment hemen etkisini gösteriyor pudra ile birlikte kullanın. günde 2 kez expigment 2 saat sonra pudralanın yan kısımlardan başlıyor beyazlaşma. deneyin derim ben faydasını gördüm.hemensositososito

Kızlar kol altı kararması ile ilgili araştırma yaparken bu bölümü buldum ve başka bir sitede bir tarif buldum.Yarın ağdadan sonra denicem inşallah işimize yarar. Aynen aktarıyorum;

ağda yada epilasyon sonucunda bir çok kadının koltuk altı yada vajinal bölgesi kararır. ve bir çok kadın koltuk altı kararmış diye askılı yada koltuk altını açıkta bırakan kıyafetler giymekten kaçınır.
işte size artık kararmış koltuk altlarınızı yada vajinal bölgelerinizin eski doğal rengine dönmesi için
bir kaç öneri...

Koltuk altları ve kasık bölgesi havasız kaldığından yada çok sıcak ağdadan deri yanar ve leke bırakır.
Yapacağınız şey kesedir sonra taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyunca ovarak çıkartın
ikincisi limon suyu sürmek ve düzenli olarak bebe pudrası kullanmaktır rengin zamanla açıldığını göreceksiniz..

:lepi: evet ben limon suyunu ve pudrayı üç haftadır deniyorum ve kesinlikle işe yarıyora.s

X