Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
acnelysel kullanmayın sakın kızlar çok lanet bişey o ya soyuyo yakıo derin hassaslaşıo ayy ayy ne çektim ben o kremden mahftti bni soydu yaktı su bile yakar hale geldi hemde haftada1 sürdüğüm halde 3 kere mi ne sürdm ve ondn snra bska eczne ilaçlrıda kullndm ona takvye olrk ykmsn die yine mahfetti..

arkadaşlar bu expigment oyle sandığınız kadar kolay kullanılan bisey değil... ben kullandım ordan biliyorum... kesinlikle kafadan 1ayı çıkarın, o kremi surdukce bölge kabuklanmaya başlicak daha koyu bi renk alıcak siz öyle gördükçe aman allahım noluyor kullanmıyorum bunu diyip soymaya kalkışıcaksınız ve daha beter yapıcaksınız... ayy eşim gorucek ayy sevgilim gorucek boyle dıye telaş yapıcaksınız... yaz mevsiminde olmadıgımız için gene şanslısınız diyebilirm ama şöyle ki en berbat halde geldığı zaman kremı kullanmayı bırakmamalısınız... cıvık yara olmus bi sekıl alıcak yer yer kabuklar kalkmıs sekılde itiraf edıyorum berbat bi goruntu... ama devam edıceksiniz ve kendi haline bırakıp soyulma ıslemının de kendi kendine olmasını bekliceksınız... ardından o kabukların altından tertemz ve yeni bi deriyle karşılasıcaksınız =) =) tabi sizin istediğiniz gibi ışıl ışıl pürüzsüz bisey mi onu bilemicem deneyin görün :KK70: ama zamanlamayı iyi hesaplayın...

genital bölge esmerliği için starwhite genital bölge beyazlatıcı diye bir krem var canım arkadaşımda çok şikayetçiydi bu konudan 1 ay falan kullandı çok memnun kaldı bi araştır istersen

ben de istiyorum böyle bir ürün ama arkadaşlarımızın dediği gibi koltuk altı da genital bölge de çok hassas kendine özgü phı ve o bölgeyi koruyan florası bozulduğunda bir çok hastalığa enfeksiyona karşı çok çok savunmasız oluyor..bunları bilip aynı zamanda bu koyu lekelerden kurtulmak istemek çelişiyor sanırım ama araştırıyorum ben de tam olarak güvenebilirsem eğer bir ürüne alacağım

bu arada sabun şampuan kokulu temizlik materyalleri kullanımı zarar veriyor ama sebamedin bir ürünü var genital bölge temizliği için sadece su kullanınca benim gibi içi rahat etmeyenler için :) kimyasal ve ph dengesi bu bölge için özel ayarlanmış çok alakalı değil başlıkla ama konusu geçmişken söyleyeyim dedim ilgilenenler için

Merhaba,

Bu konuda çok fazla yorum yapılmış,aynı sorunu yaşayan da çok fazla insan var anladığım kadarıyla o yüzden üye oldum aslında.Daha önce forumları takip ediyordum ama şimdi kısmet oldu bir şey paylaşmak.Aynı sorunu uzunca bir zamandır ben de yaşıyordum hatta ağdaya başlamamla birlikte iyice rahatsız edici bir hal aldı işin kötüsü tenim de buğday ve bu yüzden daha da korkunç bir görüntü oluştu.Evde hazırlanan hiç birşeyi denemeye cesaret edemedim.Ebay,amazon gibi sitelerde satılan bleaching(beyazlatma) kitleri de oldukça profesyonel gözüküyor malum yurtdışında gidip salonunda bir bilene yaptırıyor insanlar bunu ve ağda yapan hemen hemen her salonda var bu durumda ne kadar bekleteceğimizi bilmeden alıp evde yapmak çok riskli geldi bana.Sonunda pek yorumlardan ve birilerinden duymadan sadece reklam aracılığı işe şu starwhite denilen kremi aldım.Şimdi birincisi kremi kullanmaya başlayalı 5 gün oluyor her gün iki kere sürdüm hiç atlamadan hepsinde de cildi temizledim öncesinde.Açıkçası gerçekten büyük fark var bırakın kararmaların azalmasını o eski pembe beyaz renge dönmeye başlıyor tabii normalde ne renkse genital bölgeniz.Onun dışında ben şuraya değmesin şöyle olmasın diye pek uğraşmadım rahat rahat sürdüm bazen iç dudaklara değip çok hafif yanmalar yapabiliyor o yüzden benim gibi haldur huldur sürmezseniz öyle bir sıkıntı da yaşamazsanız onun dışında çok hassasım iki saniye ıslak bikiniyle oturup duş jelini fazla kullandığım için bile türlü sıkıntı yaşıyorum ama bu gerçekten doğru dürüst bir krem sanırım hiç bir terslik yok şimdilik umarım da olmaz.Burada tek sıkıntı gerçekten ufak bir krem 50 ml gerçekten az sayılırve fiyatı da azımsanmayacak kadar çok ama eski renge kavuşana kadar kullanıp daha sonra o rengi korumak için önceden forumda da bahsedilen popolin benzeri pişik kremleri iş görebilir.Ben bu konuda çok çektiğim için yardımcı olmak istedim sadece isteyen olursa da seve seve yardımcı olurum.

star white diye bir krem var arkadaşlar hassas bölgeleri beyazlatıcı krem ben onu aldım kullnıyorumda hala memnunum önemli derecede kararmalar yok oldu kullanmanızı tavsiye ederim

canlarım aynı dertten bende muzdariptim hemde aşırı derecede burda bahsedilen çoğu şeyi denedim aslında düzensiz kullanmam nedeniyle bir çözüm de alamamış olabirim neyse kol altım da kararma vardı ona doktorum fudicin diye bir merhem verdi onunla son buldu hatta tanıdıklarımında ama bir türlü bikini bölgeme kullanmadım onu neyse burda nickini hatırlayamadığım bir arkadaşımız paylaşımda bulunmuş bir krem ve pudradan bahsetmiş telime o zamanlar kaydetmişim teli karıştırırken gözüme çarptı almaya karar verdim ve aldım toplamda 10 gece sürmüşümdür rengi inanılmaz açıldı şaşkınım ve de mutlu sizlerlede paylaşmak istedim şimdi öyle kara bir görüntüsü yok pembemsi kahve gibi bir renge geriledi merhemin adı m-furo pudrada u- talk illa pudranını bu olması gerekmiyor yeter ki tedavi amaçlı olsun alacağınız pudra toplamda 7 lira gibi bi külfeti var deneyin pişman olmazsınız öpüldünüz :KK66:

canlarım aynı dertten bende muzdariptim hemde aşırı derecede burda bahsedilen çoğu şeyi denedim aslında düzensiz kullanmam nedeniyle bir çözüm de alamamış olabirim neyse kol altım da kararma vardı ona doktorum fudicin diye bir merhem verdi onunla son buldu hatta tanıdıklarımında ama bir türlü bikini bölgeme kullanmadım onu neyse burda nickini hatırlayamadığım bir arkadaşımız paylaşımda bulunmuş bir krem ve pudradan bahsetmiş telime o zamanlar kaydetmişim teli karıştırırken gözüme çarptı almaya karar verdim ve aldım toplamda 10 gece sürmüşümdür rengi inanılmaz açıldı şaşkınım ve de mutlu sizlerlede paylaşmak istedim şimdi öyle kara bir görüntüsü yok pembemsi kahve gibi bir renge geriledi merhemin adı m-furo pudrada u- talk illa pudranını bu olması gerekmiyor yeter ki tedavi amaçlı olsun alacağınız pudra toplamda 7 lira gibi bi külfeti var deneyin pişman olmazsınız öpüldünüz :KK66:

ay canım hangı krem yahuu bıze de soylee :KK70:

Arkadaşlar tamda bu sorunlar için böyle bir krem üretilmiş. Benim koltukaltı ve boyun bölgemde bu karartı sorun var. Ne yaptıysam çözemedim. Sanki böyle banyo yaparken keselenmiomuşumda kirli kalmış gibi bir görüntü. Halbuki keselenmekten derilerim soyulcakmış gibi oluyor. Ne saçımı toplayabiliyorum istediğim gibi nede rahat hareket ediyorum. Uzun zamandır bölye bir krem arıyordum etkisi nasıldır bilmiyorum ama deneyeceğim. İnternette gezinirken tesadüfen buldum. Hakkında yapılan yorumların nerdeyse hepsi iyi. Fiyatı biraz pahalı ama denemeye değer diye düşünüyorum. Bu ürünü kullanan varmı diye başlık açmak için girmiştim. Bu başlığı gördüm burayada yazayım dedim. Kremin ismi STAR WHITE

benimde uzun zamandır kafaya taktığım bişi genital ve koltuk altı esmerliği. bepanthene kremi yüzümde ki sivilce lekeleri için kullandığımda iki haftada tam faide görüp bırakmıştım. ancak aynı şeyi kararmalar için düşündüm. genitale bir iki defa sürdüm ama bir haftaya yakındır koltukaltıma sürdüğüm halde pek fayda etti diyemeyeceğim. bir ara acaba acılıyormu diye renk şaşırttı ama dikkat edince farkettimki değişmemiş. elimdeki kreme bir süre daha devam edeceğim ama okuduklarımdan yola çıkarak expigment deneme kararı aldım. fiyatı 6.8 lira prospektüs bilgileride renk açmak üzere olunca onu alıp deneyeceğim. diğer tariflere gelince ben genital ve koltuk altı gibi bölgelere yiyecek olarak kullandığım seylerden oluşan maskeleri yada formulleri kullanmayı sevmiyorum. bitki yağları neysede malesef o tür maskeleri kullanamayacağım. expigment kullanınca umarım faydasını görürür ve buraya yazarım.

merhaba hanımlar:KK3:benden de bir öneri:duş alırken kese yapın sonra iyice kurulayın.sonra elinize eşit ölçülerde travazol krem,bepanthene krem ve iyi bir ürünün pişik önleyici kreminden sıkın.güzelce karıştırın.sonra sürün tabiki içlere kaçırmadan.daha sonra üst kısımları ve bacak aralarını pudralayın.bepanthene yenileyicidir,travazol mantar türleri ve kaşıntı içindir,pişik önleyici kremlerde çinko oranı yüksektir.bunlar birleşince güzel bir bakım kremi oluyor.ben oksitin baby pişik önleyici kremini kullanıyorum.40 gr.lık bir tüp.içinde %20 çinko ve %5D-panthenol var.çok iyi bir yenileyici ve sanırım hücre yenilenmesini hızlandırıyor.parmağımı arabanın kapısına sıkıştırmıştım.tabi tırnak mahfoldu.morardı sonra çıkmaya başladı ve yenisi gelmiyordu.dr bana bu kremi verdi yani oksitin pişik önleyici kremi tırnağıma sürdüm düzenli olari zaten biliyorsunuzak ve o çıkmayan tırnak çok kısa sürede yeniden çıktı.genelde bu tip kazalarda tırnak bozulur.ama benim tırnağımda iz bile yok.bu tecrübe bana çok iyi bir hücre yenileyici olduğunu ispatladı.travazoluda bir genital bölge kaşıntısı sonucunda dr vermişti.çok çeşitli mantar problemine iyi geliyormuş.yani oda iyi bir cilt yenileyici.bepantheni zaten biliyorsunuz.deneyin belki sizede iyi gelebilir.umarım ,işinize yarar.görüşürük:KK16:

kızlar manyak bir yöntem buldum kocamın da çok hoşuna gitti:) dün gece ilk defa denedim bembeyaz oldu,inanamazsınız nasıl göründüğüne.sırrımı acıklıyorum PUDRA ŞEKERİ:)))):KK66:
DİP NOT::::::KOCASINDA DİYABET OLANLAR DİKKAT!!!!

arkadaşlar bu expigment oyle sandığınız kadar kolay kullanılan bisey değil... ben kullandım ordan biliyorum... kesinlikle kafadan 1ayı çıkarın, o kremi surdukce bölge kabuklanmaya başlicak daha koyu bi renk alıcak siz öyle gördükçe aman allahım noluyor kullanmıyorum bunu diyip soymaya kalkışıcaksınız ve daha beter yapıcaksınız... ayy eşim gorucek ayy sevgilim gorucek boyle dıye telaş yapıcaksınız... yaz mevsiminde olmadıgımız için gene şanslısınız diyebilirm ama şöyle ki en berbat halde geldığı zaman kremı kullanmayı bırakmamalısınız... cıvık yara olmus bi sekıl alıcak yer yer kabuklar kalkmıs sekılde itiraf edıyorum berbat bi goruntu... ama devam edıceksiniz ve kendi haline bırakıp soyulma ıslemının de kendi kendine olmasını bekliceksınız... ardından o kabukların altından tertemz ve yeni bi deriyle karşılasıcaksınız =) =) tabi sizin istediğiniz gibi ışıl ışıl pürüzsüz bisey mi onu bilemicem deneyin görün :KK70: ama zamanlamayı iyi hesaplayın...

Doktor tavsiyesi olmadan denememek kanaatindeyim,yine de bende expigment kullandım ve evet daha çok kararma yapınca bıraktım,daha sonra acnelyse+madecassol kullandım biri soyup yeni deriyi çıkartınca diğeride akabinde onu iyileştirmeyr yardımcı oluyor.Şu an Oluşan batık lekeleri hafiflemekte ve oluşan yei deri temiz çıkmakta,tabi fazla kullanım karatmada yapabiliyor;az ve öz kullanılmalı.Herşey bir yana da amdecassol mükemmel bir cilt yenileyici.:KK64:

acnelysel kullanmayın sakın kızlar çok lanet bişey o ya soyuyo yakıo derin hassaslaşıo ayy ayy ne çektim ben o kremden mahftti bni soydu yaktı su bile yakar hale geldi hemde haftada1 sürdüğüm halde 3 kere mi ne sürdm ve ondn snra bska eczne ilaçlrıda kullndm ona takvye olrk ykmsn die yine mahfetti..

Tek kullanım için uygun bir krem değil tabi ki,içerisinde asit var sonuçta.Cilt yenileyici kremler kullansan böyle durumlar ile karşılaşmazdın.

Arkadaşlar tamda bu sorunlar için böyle bir krem üretilmiş. Benim koltukaltı ve boyun bölgemde bu karartı sorun var. Ne yaptıysam çözemedim. Sanki böyle banyo yaparken keselenmiomuşumda kirli kalmış gibi bir görüntü. Halbuki keselenmekten derilerim soyulcakmış gibi oluyor. Ne saçımı toplayabiliyorum istediğim gibi nede rahat hareket ediyorum. Uzun zamandır bölye bir krem arıyordum etkisi nasıldır bilmiyorum ama deneyeceğim. İnternette gezinirken tesadüfen buldum. Hakkında yapılan yorumların nerdeyse hepsi iyi. Fiyatı biraz pahalı ama denemeye değer diye düşünüyorum. Bu ürünü kullanan varmı diye başlık açmak için girmiştim. Bu başlığı gördüm burayada yazayım dedim. Kremin ismi STAR WHITE

sakin almayın hemen etki qöstermio ama hemen koyuluk qeçsin diosan Anal Bleach qooqleden yazın wideoyu izlersin sürünce hemen qeçio

kızlar manyak bir yöntem buldum kocamın da çok hoşuna gitti:) dün gece ilk defa denedim bembeyaz oldu,inanamazsınız nasıl göründüğüne.sırrımı acıklıyorum PUDRA ŞEKERİ:)))):KK66:
DİP NOT::::::KOCASINDA DİYABET OLANLAR DİKKAT!!!!

ay kız çok yaşa emi o kadar güldümki anlatamam ama çok güzel bir yöntem
benim koyuluk sorunum yok ama fantazi olsun diye denemek lazım:KK74::92:

X