Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben yaklaşık 5 gündür expigment kullanıyorum soyulmalar başladı ve hafif kızarıklık var şimdilik renginde oluşan değişikliği farkedemiyorum bir ay sonra ne olacak tekrar yazarım

ben yillardir guneslenmiyorum ama bende de son 2-3 yildir var renk koyulugu...o kisinin soyledigi dogru degil, benim bildigim kadariyla agda yuzunden boyle oluyor. ben zaten agda kullaniyorum o yuzden oluyordur diye dusunuyorum...

tenturdiyot,
pisik kremi,
soda,
pirinc unu/yogurt ve sirke karisimi maske...
bebe yagi ve limon suyu...
limona tuz sürüp sürme...

:sm_confused:-tatlicadiarzu-

maske veya bebe yagi ile limon suyu olur gibime geliyor..:1closedeyes:

kızlar ben de bu konudan şikayetçiyim. koltuk altı renk koyuluğuna bi çözüm önerin lütfeennnnnnn

tüm yazıları okudum ne yapacagımı şaşırdım bi ara tamam buldum tentirdiyot deniyiçem dedim bazı arkadaşlar işe yaramadıgını söylediler offf cözüm yo sanırım

kızlar ben bildiğimiz hacışakir beyaz sabunla yıkıyorum her banyoda ve gerçekten rengi bikaç yıkamadan sonra açıldı. üst tarafı daha çok açıldı. umarım sizde de işe yarar.opuyorumnanaktan

kızlar finale firming crem bir işe yaramıyor 1.5 ay kullandım hiç değişiklik olmadı sakın almayın

Ya bütün forumu okudum arkadaşlar benim gittiğim doktorlardan duyduğum ortak şey oraya su değdirmenin bile mantar yapabileceği ama siz maşallah deneme tahtası gibi kullanmaktan bahsediyosunuz, aman diyim dikkatli olun.

kızlar ben oriflame den essensitial isminde yüz için beyazlatıcı etkili sabun ve krem aldım ama tabiki yüzüme değil bikini bölgeme kullanacam bugün ilk kez sabun ve kremi kullandım kremden sonra da vıcık vıcık olmasın diye pudraladım olumlu yada olumsuz bir değişiklik olursa haber veririm kızlar.

Finale Whitening Krem'i deneyip sonuç alanlar buraya yazdılar. Crazy, senin cilt tipin ile ilgili bir farklılık olabilir. Genelde ikinci tüpten sonra sağlıklı sonuç ortaya çıkıyormuş.

canim haberdar edersen ben kendi adima gercekten cok sevinirim. insallah olumlu bi sonuc alirsin

kıslar bakın ben suna dumankayanın bi tarifini uyguluorum 1 t.k pirinç unu,1 t.k sirke ,1 t.k yoğurt bi guzel karıştırın zaten karıştırdıkça krem kıvamını alıyor genıtal bölgenıze yalnız kuru olacak bi guzel sürün iyice yedirin ve bi 15 dk bekletın hafif kuruor .sonra ılık suyla yıkayın kendiğinden kurumasını bekleyın.daha sonra bildiğimiz limon suyunu sürün biraz yakabilir ama hemen geçer yıne kendilinden kurumasını bekleyın son olarak bildiğimiz bebe pudrasını kuruyan bölgeye iyice sürün bu uygulamayı haftada 2 kez yapmanız yeterli .ben yapıorum faydasını biraz biraz görüor gibiyim.çunku uzun vaded etkısını gösterior. belki işinize yarar. ayrıca diğer sayfalardan okudum pudranın zararlı olduğunu yazanlar olmuş arkadaşlar pudra yenıdoğanlar için gerçekten zaralıdır çunku henuz bazı reflexler gelışmediğinden bebeğin akciğerlerına kaçarsa zararlıdır .fakat bu bebekler için bizler pudrayı zaten haftada 2 kez uygulıcaz ayrıca fazla içlerıne doğru sürmezsenız zararı olmaz ve uygulama suresını bi haftabaşı bi de hafta sonuna denk getırısenız bişe olmaz hadi bakalım kolay gelsin

kullanıyorum ben expigment acayıppp kasıntı yapıo ama sorada soıyuyo cıldı resmnn yenılıo lazer sorası doktorum kendı vermıstı

Expigmenti Bana Doktorum Sivilce Lekerim İçin Vermişti Kullanmadım Dahada Beter Yaptı , Ayrıca Finale Krem Sipariş Ettim İnternetten Kullandım Hiç Bir Etkisini Göremedim . Sanırım Bu Esmerlikle Yaşamak Kaderim Oldu Benim ::çok üzgünüm:

o bölgenin karamasının enbüyük sebeblerinden birisi güneş görmesi vs değil....kullandığımız pedlerin..sürtünmesinden oluşuyor...yoksa benim annem mayo giyip güneşlenen biri olmamasına ragmen ondada aynı dert var....

Zaten Güneş Görmesinden Denmemiş Ki Genital Bölge Zaten Güneş Görmüyor Mayo Giysekte Güneş Görmüyor Ki O Bölge , Naylon İç Çamaşırları, Ve Jiletten oLuyor, Kimisini Sıcak Ağda Bile Karartıyor . Benim Jilet Sürdüğüm Yerler Karardıı 17 Temmuzda Ewleniyorum Ve Çok Sinir Bi Durum , Ama Ben Alıştım Artık Bööölede Mutluyum hihoyyyt

canım doktorun biri ark. a öyle söylemiş diye bende bu şeklde bir yorum yaptım yanlış mı okudum öyle ise af ola falla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…