- 2 Eylül 2009
- 216
- 4
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
kızlar ben oriflame den essensitial isminde yüz için beyazlatıcı etkili sabun ve krem aldım ama tabiki yüzüme değil bikini bölgeme kullanacam bugün ilk kez sabun ve kremi kullandım kremden sonra da vıcık vıcık olmasın diye pudraladım olumlu yada olumsuz bir değişiklik olursa haber veririm kızlar.
kullanıyorum ben expigment acayıppp kasıntı yapıo ama sorada soıyuyo cıldı resmnn yenılıo lazer sorası doktorum kendı vermıstı
o bölgenin karamasının enbüyük sebeblerinden birisi güneş görmesi vs değil....kullandığımız pedlerin..sürtünmesinden oluşuyor...yoksa benim annem mayo giyip güneşlenen biri olmamasına ragmen ondada aynı dert var....
Zaten Güneş Görmesinden Denmemiş Ki Genital Bölge Zaten Güneş Görmüyor Mayo Giysekte Güneş Görmüyor Ki O Bölge , Naylon İç Çamaşırları, Ve Jiletten oLuyor, Kimisini Sıcak Ağda Bile Karartıyor . Benim Jilet Sürdüğüm Yerler Karardıı 17 Temmuzda Ewleniyorum Ve Çok Sinir Bi Durum , Ama Ben Alıştım Artık Bööölede Mutluyum hihoyyyt
canım doktorun biri ark. a öyle söylemiş diye bende bu şeklde bir yorum yaptımyanlış mı okudum öyle ise af ola falla