Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cnm tendürdiyot sürmeyin orası hasas bölge hep yazılanlar okudum hiç memnun olan fazla yok zararsız kremler kullanın örneğin pişik kremi zararsız bi krem aynı sorun bendede var ve ben pişik kremi kullanacağım inşallah iyi gelir..
Ama diğer tavsiyeleride önerileride bekliyorum arkadaşlar...

bence kesinlikle ağda jilet ve epilasyona bağlı oluşan aşınma sonrası bi durum sağlıkçı olarak biliorum...

kizlar bu kremden ismarladim ben, geldi. 1-2 gundur kullaniyorum ancak bana hic de beyazlatacakmis gibi gelmedi. Guzel kokulu bir nemlendirici gibi. Bakalim biraz kullanayim da ise yararsa sizlere yazarim

expigment berbat ettiii kafayı yicem 20 güne çözüm lazım off yaaaaa 20 günüm kaldı ama daha beter oldu karardı büzüştü :çok üzgünüm:

ay cok guldum ya tek dert bende sanıyodum ne cokmuşuz..:hulya:çok geçmiş olsun bepanthen sür canm nem verır bari...

denmişte
açık yaralara falan sürülüyor denmiş
zararlarından dolayı artık onun yerine bariton kullanılıyor diye biliyorumfisfisfis
emin misiniz zararsız olduğuna CADIARZU

benim yengem hemşire genital bölgelere kesinlikle bişi sürme diyo ıslak mendille falan hele hiç dedi hiç ellnmez ora diyo:) benimde kararmalar oldu maalsefama yapcak bisi yok orası çok hassas ve hiç bisi sürmemek gerekir

benneyaptımkislm arkdaşlar ben de dertliyim bu konuda ki zaten vücudumda normal olan bi yerm nerdeyse yok gibi:) hep sorun hep sorun:bbo: burda bahsedilen yöntemleri uygulayıp kesin sonuç alan var mı birazcık farketse bile yeter

kızlar ben buna benzer bi tarif uygulamıştım aradım sonradan bulamadım yalnız pirinç unu yerine yulaftı benimki koltuk altımı bi kaç defa yaptım ve 2. seferde düzelmişti resmen çok sevinmiştim ve hala tertemizdir 2 sene olmuştur yapmayalı tekrar yapacağım bu sefer genital bölge için inş. iyi gelir

Altınyunus un tavsiye ettiğim kremi bende almaya karar verdim.. Alıp kullan arakdaşımız yazacaktın ya.. Sonuçları bir yazsanda bizde sebeplensek hani... =)

arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim ve artık bu durum fena halde psikolojimi bozmaya başladı
nolur bi çözüm bulalım, bir ürün krem yada her neyse bişey kullanan we sonuç alanlar warsa aranızda lütfen paylaşsın..

ya ben nası bu formu görmedm ayrı bi konu açmıştım bunun için cıldrdm kimse biişi yazmadı bi cevap vermedi die. bastn beri okudum ne güldüm ya varya alemsiniz kaydirigubbakcemile3 aynı sorun bendede var bazen koltukaltıma pudra sürüorum bi ara ii gelıodu ama şimdi yine eski haline geldi. bi ara jilet kullandm 2 3 kere batklar var die anammm bi baktm olmus kapkara sora ağdaya döndüm ama gectii tabimafoldumben genitalde zaten jilet kullanıorum ilerde olurda kızım olursa kesinlikle herbitarafını ağdaya alıştrcam. ya su dişilik ne menem bişi ya cektiğmiz şeylere bak

malesef aynı sorun bendede var...ben hep jilet kullandım malesef halada kullanıyorum... 1hafta önce ilk defa ağdayı denedim...ama tam beceremedim sonra yine jilet vurdum..şimdide hayatımda ilk defa dün o bölgemde sivilce çektı ve beni çok rahatsız ediyor...acaba ağda yaptıktan sonra jilet yaptım diyemi oldu anlamdım...ayrıca bende 2 yıldır altan bağlamalı atlet kullanıyorum...gerçekten bu sorun bunlardan olabilirmi?

yaşla birlikte koyulaşıp sarkabilirmiş sağlık ansiklopedisinde okumuştum.yaşa ırka göre değişirmiş.benim annem kar gibi kadın doğal olarak orası da beyaz.ben bayağı esmerim oramda derimle aynı renk.düşünsenize ben esmer ora beyaz olur mu.takmayın ya milletin ne sorunları var.cinsel hastalılar falan.ben kaldı ki oramdan estetik oldum.küçük dudaklar sarkıktı.öyle dertleriniz olmasın.kara olsa nolacak.ağzı yüzü derli toplu olduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…