- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Siz direk genetige mı gittiniz ? Yoksa öncesinde kadın doğum cu baktı miAnladim
Gittiniz mi acaba hastaneyeKadın dogumcu muayene ediyor mu peki yoksa direk mi yonlendiriyor
Hqyirli aksamlar sonuclarin ciktimi bende bugun verdim sinundaEvet benden de baya kan alındı altta attım isimlerini
Pereferik dedikleri sey ne oluyor bilgin varmi yada bilgisi olanEvet benden de baya kan alındı altta attım isimlerini
Bende verdim bugun sadece kan aldilarKadın dogumcu muayene ediyor mu peki yoksa direk mi yonlendiriyor
Kromozom analizi yapmışlar perefabrik dedikleri o gibi geldi banaPereferik dedikleri sey ne oluyor bilgin varmi yada bilgisi olan
Sagol canimKromozom analizi yapmışlar perefabrik dedikleri o gibi geldi bana
18 haftalıkken sabah kasık ağrısıyla uyandım, ara ara oluyordu ama bu kez geçmedi ve çok ağrımıştı. Doktorumu aradım basit bir enfeksiyondur ama birşeyi atlamayalım hemen gel dedi.Bebekte dandy walker sendromu varmış, teşhisten birkaç gün sonra bebeğin kalbi de durdu. 12 gün önce doğum yaptırdılar ve 2 kez kürtaj oldum. Kanamam 3 gün önce falan azalmıştı bugün sol kasık ağrısıyla koyu kırmızı, kahverengi gibi çokça kan geldi, şimdi de devam ediyor. doğum ve kürtaj sonrası kanamaların ne kadar ve ne şekilde sürmüştü canım? Bebeğe genetik test yapılıyor şuan, sonuç çıkmadı. Bebeğin genetik örneğini teslim ederken benden tek tüp kan aldılar, eşimden birşey alınmadı. hepimizinkine birlikte bakılsın ve zaman kazanalım istedim. Benden alınan tüp genetik pıhtılaşma için mi alındı yoksa başka bir sebeple mi acaba?Bizim is cok karisik oldu martin 19unda aradilar bebekte sorun cikti kan verin dediler bugun gittik genetik bolumune bizde boyle bi bilgi yok dedi kadin doguma gittik onlarin haberi yok acaba baska bebek icinmi aradilar sizi dediler yanlislikmi oldu acaba ama genede dr sagolsun herkeze yapilan testleri bizede yapti iki tup benden 1tup esimden alindi kan
Rabbim sabir versin gecmos olsun18 haftalıkken sabah kasık ağrısıyla uyandım, ara ara oluyordu ama bu kez geçmedi ve çok ağrımıştı. Doktorumu aradım basit bir enfeksiyondur ama birşeyi atlamayalım hemen gel dedi.Bebekte dandy walker sendromu varmış, teşhisten birkaç gün sonra bebeğin kalbi de durdu. 12 gün önce doğum yaptırdılar ve 2 kez kürtaj oldum. Kanamam 3 gün önce falan azalmıştı bugün sol kasık ağrısıyla koyu kırmızı, kahverengi gibi çokça kan geldi, şimdi de devam ediyor. doğum ve kürtaj sonrası kanamaların ne kadar ve ne şekilde sürmüştü canım? Bebeğe genetik test yapılıyor şuan, sonuç çıkmadı. Bebeğin genetik örneğini teslim ederken benden tek tüp kan aldılar, eşimden birşey alınmadı. hepimizinkine birlikte bakılsın ve zaman kazanalım istedim. Benden alınan tüp genetik pıhtılaşma için mi alındı yoksa başka bir sebeple mi acaba?
Seninde 40 gun surebilir yazacaktimRabbim sabir versin gecmos olsun
Ben sezeryan oldugum icin 40 gun lohusa oldum ama benim lohusaligim hafif geciyor sende lohusasin 40 genetik dediler ama hastanede kimsenin haberi yok o yuzden neyi var bilmiyorum genetik dru bizden kan aldi genede sagolsun benden iki typ esimden 1 tup
Valla tam açıklama yapmadılar bebeğin örneğini aldılar benden bir tüp kan aldılar, bunda pıhtılaşma bakılcak mı dedim, sekreter kız bilmiyorum dedi. 3 haftada çıkıyormuş genelde genetik sonucu, sonuca göre sizden ve eşinizden kan alıcaz dediler. Hepsini birden alsalar ne iyi olurdu.Rabbim sabir versin gecmos olsun
Ben sezeryan oldugum icin 40 gun lohusa oldum ama benim lohusaligim hafif geciyor sende lohusasin 40 genetik dediler ama hastanede kimsenin haberi yok o yuzden neyi var bilmiyorum genetik dru bizden kan aldi genede sagolsun benden iki typ esimden 1 tup
Benim de 18 haftalik normal dogum oldu iskelet bozuklugu vardi bebege esim ve bana genetik test yapildi 21 gunde cikti sonuc temiz geldu sonuclar ama benek neden oyle oldu bilmiyorum en son rubella testim pozitif geldiginden 100 de 100 bebegi etkoledi dedilerValla tam açıklama yapmadılar bebeğin örneğini aldılar benden bir tüp kan aldılar, bunda pıhtılaşma bakılcak mı dedim, sekreter kız bilmiyorum dedi. 3 haftada çıkıyormuş genelde genetik sonucu, sonuca göre sizden ve eşinizden kan alıcaz dediler. Hepsini birden alsalar ne iyi olurdu.
Merhabalar benim bebeğinde iskelet hastalığı Var di maalesef ben de 18 haftalıkken normal doğum yaptım. Bebeğinizi genetiğe gönderdiniz mi. Benim ve eşimin genetiginde birşey çıkmadı şükür. Benim de neden olduğunu bilmiyorum. Şimdi de korkuyorum aslında hamile kalmaktanBenim de 18 haftalik normal dogum oldu iskelet bozuklugu vardi bebege esim ve bana genetik test yapildi 21 gunde cikti sonuc temiz geldu sonuclar ama benek neden oyle oldu bilmiyorum en son rubella testim pozitif geldiginden 100 de 100 bebegi etkoledi dediler
27 haftada bebekte anormali mi ortaya çıktı kendini nasıl belli etti bu durum? Çok geç bir hafta cunkuMerhaba birsey sormak istiyorum da bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil araştırdığım da genetik test den bahsediliyor benim de yapmam gerekir mi ilk doğumumdu
Bebek de söylenilen bşr sorun yok evet ileri bir haftada idi maalesef27 haftada bebekte anormali mi ortaya çıktı kendini nasıl belli etti bu durum? Çok geç bir hafta cunku
Bende sizle ayni durumdayim tekrar bebek sahibi olmaktan ayni gun plesantadan parca da alindi genetik icinMerhabalar benim bebeğinde iskelet hastalığı Var di maalesef ben de 18 haftalıkken normal doğum yaptım. Bebeğinizi genetiğe gönderdiniz mi. Benim ve eşimin genetiginde birşey çıkmadı şükür. Benim de neden olduğunu bilmiyorum. Şimdi de korkuyorum aslında hamile kalmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?