• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik test yaptiranlar

Ne zaman genetiğe gitmeyi düşünüyorsunuz.
Aslında gittik burada özel hastaneye. Bize direk pgt tüp bebeği yaptırın genetik testle uğraşmayın dediler. Açıkçası bana biraz para tuzağı gibi geldi. Başka bi özel hastaneye gittik ünlü bı tüp bebek merkezi. Orada da Sorunu bilmeden pgtyi yapamayız önce sizdeki sorunu bulmamiz gerekiyor dedi. İki merkez birbirinden farklı şeyler söyledi anlayacağınız .. Zeynep Kamil var burada oraya gitmeyi düşünüyorum anomali bir hamilelik olduğu için bı sure takibim orada yapılmıştı.oradaki genetik doktoru çok iyi ilgileniyor

Aslında hemen gitmek istiyorum. Ancak bu hastalık var diye erteliyoruz. En kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı artık. Sonuçumuz çıktığında burada haberleşelim sizinle

Aslında hemen gitmek istiyorum. Ancak bu hastalık var diye erteliyoruz. En kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı artık. Sonuçumuz çıktığında burada haberleşelim sizinle
Merhaba birsey sormak istiyorum da bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil araştırdığım da genetik test den bahsediliyor benim de yapmam gerekir mi ilk doğumumdu

Devlet hastanesinde mi verdiniz kan acaba. Ben devlette gittim durumumu anlattım genetiğe kan vermek istiyorum dedim. 6 tüp kan aldılar 20 gün sonra çıkar dediler sonuc
Evet benden de baya kan alındı altta attım isimlerini

Eklentiler

• E7EFD0FC-0107-4A72-9DC4-EFD59320CA5E.webp
    E7EFD0FC-0107-4A72-9DC4-EFD59320CA5E.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 72
Hayirli aksamlar arkadaslar
Ben 2ay once dogum yaptim ve bebegim vefat etti bize 1gun once telefon acip bebekte genetik rahatsizlik oldugunu ve bizden kan almalari gerektigini soylediler
Benim sormak istedigim genetik test yaptiranlar sizin kac ayda cikti test sonucunuz
Yapılan teste göre değişir

Back
X