- 7 Şubat 2019
- 188
- 71
- 28
- 37
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Ayrintili ultrasyonda mi ciktiBebek de söylenilen bşr sorun yok evet ileri bir haftada idi maalesef
ALLAH bir daha yaşatmasin insallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun hepimizinIkili taramada ense kalinligi cikmisri 12 haftadaydi 6 hafta biyopsi amniyosentaz onlarla ugrastim hepsi temiz geldi en son genetik doktory ailenizde sakat biri var mi defi evet vardi annemin amcasi bedensel engelli bu tur hastaliklar 3, kusakta cikabilir mis oda bana denk geldi
Amin insallahALLAH bir daha yaşatmasin insallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun hepimizin
Çok şükür temiz çıkmış sonuçlarınızMerhabalar benim bebeğinde iskelet hastalığı Var di maalesef ben de 18 haftalıkken normal doğum yaptım. Bebeğinizi genetiğe gönderdiniz mi. Benim ve eşimin genetiginde birşey çıkmadı şükür. Benim de neden olduğunu bilmiyorum. Şimdi de korkuyorum aslında hamile kalmaktan
İnşallah bizim sonuclarimiz da temiz cikarÇok şükür çok sevindim. Hikayemiz benzerdi sizinle. Benim de genetiksel birşey çıkmadı şükür sadece kan pıhtılaşması var ona da doktor coraspirin verdi onu kullanacağım. Bir-kac ay sonra bebek düşünüyorum o güne kadar yeme icmemize dikkat edecegiz
Amin cümlemize insallahİnşallah bizim sonuclarimiz da temiz cikarhayırlı sagliklica gelsin bebislerimiz
Canım bu kan pıhtılaşması tahlil sonuçlarındaki hangi değer oluyor. Ben de dün genetik bölümden tatlih yaptırdım ama bazı değerlerin 2 ay sonra çıkar bazıları hemen çıkar dedi. Sonuçları belli olanları kontrol ettiğimde aPTT PTT gibi değerler var bunlar mı pıhtılaşma olup olmadığını belli ediyorÇok şükür çok sevindim. Hikayemiz benzerdi sizinle. Benim de genetiksel birşey çıkmadı şükür sadece kan pıhtılaşması var ona da doktor coraspirin verdi onu kullanacağım. Bir-kac ay sonra bebek düşünüyorum o güne kadar yeme icmemize dikkat edecegiz
Hastanenin yoğunluğuna göre çıkma suresi değişiyor bazı sonuçlarım erken çıkmıştı bazıları geçCanım bu kan pıhtılaşması tahlil sonuçlarındaki hangi değer oluyor. Ben de dün genetik bölümden tatlih yaptırdım ama bazı değerlerin 2 ay sonra çıkar bazıları hemen çıkar dedi. Sonuçları belli olanları kontrol ettiğimde aPTT PTT gibi değerler var bunlar mı pıhtılaşma olup olmadığını belli ediyor
Benim internetten araştırdığım kadarıyla pıhtılaşma olup olmadığı aPTT PT gibi değerlerden belli oluyor. Sizin pıhtılaşma olduğu hangi değerinizden belliProtein s protein c gibi şeyler yazıyordu bende
Mrb sonucunuz nasıl çıktı tekrar hamile kaldınız mı benimde iki engelli abim var iki defa boş gebelik yaşadım dün kürtaj oldum ve bebeği genetik test yapacaklar 7 kardeşimin çocuklarında çok şükür bir sorun çıkmadı bir ben yaşıyorum bunu psikolojik olarak çok kötüyüm nasıl atlatırım bilmiyorumIkili taramada ense kalinligi cikmisri 12 haftadaydi 6 hafta biyopsi amniyosentaz onlarla ugrastim hepsi temiz geldi en son genetik doktory ailenizde sakat biri var mi defi evet vardi annemin amcasi bedensel engelli bu tur hastaliklar 3, kusakta cikabilir mis oda bana denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?