Genetik test yaptiranlar

ALLAH bir daha yaşatmasin insallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun hepimizin

Çok şükür temiz çıkmış sonuçlarınız ben bazı sebeplerden hala gidemedim doktora inşallah bayram arkası gidecez . Bazen bu gibi sorunlar çevresel faktörlerden kaynakli da olabiliyormuş . Mesela radyasyon . Benim oturduğum evin arkasında büyük bı radyasyon merkezi vardı

Çok şükür çok sevindim. Hikayemiz benzerdi sizinle. Benim de genetiksel birşey çıkmadı şükür sadece kan pıhtılaşması var ona da doktor coraspirin verdi onu kullanacağım. Bir-kac ay sonra bebek düşünüyorum o güne kadar yeme icmemize dikkat edecegiz

İnşallah bizim sonuclarimiz da temiz cikar hayırlı sagliklica gelsin bebislerimiz

Canım bu kan pıhtılaşması tahlil sonuçlarındaki hangi değer oluyor. Ben de dün genetik bölümden tatlih yaptırdım ama bazı değerlerin 2 ay sonra çıkar bazıları hemen çıkar dedi. Sonuçları belli olanları kontrol ettiğimde aPTT PTT gibi değerler var bunlar mı pıhtılaşma olup olmadığını belli ediyor

Hastanenin yoğunluğuna göre çıkma suresi değişiyor bazı sonuçlarım erken çıkmıştı bazıları geç

Sonuçların karşısında normal ya da homozigot ya da heterozigot yazıyor. Ya da 4g 4 g yazıyordu. Sizin dediginizi bilmiyorum ben

Canim bizde yaptirdik bizimki 5 aya cikar dedi doktor herkezinki farkli oluyo. Benimde bebegim cennet kusu oldu 3 bucuk ay yasadi. Genetik hastalik varmis surekli hastanedeydik 3 dfa kalbi durdu 4 uncude kaldiramadi tanida konmadi. Metabolik hastalik varmis metabolik hastaliklara tani zor konuyormuş.bende sunu merak ediyorum genetik test yaptirip herseyi temiz cikipta engelli dogan bebeklri olanlar varmi . Buarada bizimki akraba evliligi .Ama sunu unutmayalim Rabbim sevdigini sinarmis ..ahirette kavusacagiz

Mrb sonucunuz nasıl çıktı tekrar hamile kaldınız mı benimde iki engelli abim var iki defa boş gebelik yaşadım dün kürtaj oldum ve bebeği genetik test yapacaklar 7 kardeşimin çocuklarında çok şükür bir sorun çıkmadı bir ben yaşıyorum bunu psikolojik olarak çok kötüyüm nasıl atlatırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…