Genetik test yaptiranlar

2 kiz annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.289
530
73
45
Hayirli aksamlar arkadaslar
Ben 2ay once dogum yaptim ve bebegim vefat etti bize 1gun once telefon acip bebekte genetik rahatsizlik oldugunu ve bizden kan almalari gerektigini soylediler
Benim sormak istedigim genetik test yaptiranlar sizin kac ayda cikti test sonucunuz

Rabbim kimseye yasatmasin
Üzuntunun yaninda bide baska dusunceler cikiyor acaba rahatsizligi neydi ve gene cocugum olursa ayni sorun olurmu
Rabbime sukur bir kizim var onda sorun olmadi hic
Amin amin valla benimde bebegim nefessiz dogdi hayata dondurduler dogar dogmaz cok sukur yasıyor 6 aylik oldu Rabbim kimseye yaşatmasın evet bebeginiz neden vefat etti yani sorun neydi size aciklama yaptılar mi Allah bagislasin cok sukur anali babali buyutsun kizinizi

Amin sagolun
Bebegin 17.haftada suyu bitmisti zaten dr suyu olmadigi icin cigerlerinin gelismeyecegini soylemisti dedigi gibide oldu 3saat yasadi hastanede kan alip test yapmislar diyorum demekki suyu ondan bitmis
Rabbim yavrunuzu size bagislarin omrunu uzun etsin insallah

Allah sabir versin canim. 20 gunde cikmisti benim. Labaratuvarin yogunluguna gore degisir sure bence

Basin saolsun canim tekrardan Rabbim boyle görmüş insallah tez zamanda yeni bir yavrun daha olur amin canim herkesin yavrusunu bagislasun

Sizde ne cikti testde acaba herkeze ayri teshismi koyuyorlar ki bende merak ediyorum acaba bebekte ne sorun vardi bizde ne cikacak diye
Canım biz bebeğe yaptırmadık testti kendimize yaptırdık Doktor sizden kan alınacak demiş ya siz de bir genetik problem var mı diye bakmak istemiş biz de bir şey çıkmadı temizdi sonuçlar

Canım benim de kalp atışları durdu 2 kez 23 mart eşim ve benden aynı genetik tedt ve pihtilasma testi yapıldı ordaki bayan 1 1 buçuk ay i bulur dedi burda yazanları okudum hastaneye göre değişiyor muş kimisi 2 hafta kimi si 1 ay 2 ay 3 ay buluyormuş benim çocuk genetiğe gitti 2 ay oldu daha sonuç çıkmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…