- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Aslında gittik burada özel hastaneye. Bize direk pgt tüp bebeği yaptırın genetik testle uğraşmayın dediler. Açıkçası bana biraz para tuzağı gibi geldi. Başka bi özel hastaneye gittik ünlü bı tüp bebek merkezi. Orada da Sorunu bilmeden pgtyi yapamayız önce sizdeki sorunu bulmamiz gerekiyor dedi. İki merkez birbirinden farklı şeyler söyledi anlayacağınız .. Zeynep Kamil var burada oraya gitmeyi düşünüyorum anomali bir hamilelik olduğu için bı sure takibim orada yapılmıştı.oradaki genetik doktoru çok iyi ilgileniyorNe zaman genetiğe gitmeyi düşünüyorsunuz.
İnşallah teşekkür ederim . Rabbim sizin de yardımcınız olsun. Siz ne zaman gideceksinizAnladım inşallah sorunu öğrenip güzel sonuçlar elde edersiniz.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bende sonuç aldığımda sizi bilgilendiricegim mutlakaAslında hemen gitmek istiyorum. Ancak bu hastalık var diye erteliyoruz. En kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı artık. Sonuçumuz çıktığında burada haberleşelim sizinle
Merhaba bende Erzincan da oturuyorum bende 27 haftalık erken doğum yaptım genetik test yaptırma konusun da kararsızım sizin de mi erken doğumErzincanda
Merhaba birsey sormak istiyorum da bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil araştırdığım da genetik test den bahsediliyor benim de yapmam gerekir mi ilk doğumumduAslında hemen gitmek istiyorum. Ancak bu hastalık var diye erteliyoruz. En kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı artık. Sonuçumuz çıktığında burada haberleşelim sizinle
Mesajınızı yeni gördüm gözümden kaçmış erzincanda oturuyormussunuzbsiz de benim gibi ben bugün genetik icin kan verdimMerhaba bende Erzincan da oturuyorum bende 27 haftalık erken doğum yaptım genetik test yaptırma konusun da kararsızım sizin de mi erken doğum
Benden bugün bir takım testler için kan aldı ama neMesajınızı yeni gördüm gözümden kaçmış erzincanda oturuyormussunuzbsiz de benim gibi ben bugün genetik icin kan verdim
Yok hayır benim bebeğim de iskelet sisteminde rahatsızlık var diSiz erken doğum mu yapmıştınız
Devlet hastanesinde mi verdiniz kan acaba. Ben devlette gittim durumumu anlattım genetiğe kan vermek istiyorum dedim. 6 tüp kan aldılar 20 gün sonra çıkar dediler sonucBenden bugün bir takım testler için kan aldı ama ne
Evet benden de baya kan alındı altta attım isimleriniDevlet hastanesinde mi verdiniz kan acaba. Ben devlette gittim durumumu anlattım genetiğe kan vermek istiyorum dedim. 6 tüp kan aldılar 20 gün sonra çıkar dediler sonuc
Merhabalar ben geçen perşembe genetik icin kan verdim siz de gittiniz mi acabaİnşallah teşekkür ederim . Rabbim sizin de yardımcınız olsun. Siz ne zaman gideceksiniz
Merhabalar, henüz gidemedim malesefMerhabalar ben geçen perşembe genetik icin kan verdim siz de gittiniz mi acaba
AnladimMerhabalar, henüz gidemedim malesef
Yapılan teste göre değişirHayirli aksamlar arkadaslar
Ben 2ay once dogum yaptim ve bebegim vefat etti bize 1gun once telefon acip bebekte genetik rahatsizlik oldugunu ve bizden kan almalari gerektigini soylediler
Benim sormak istedigim genetik test yaptiranlar sizin kac ayda cikti test sonucunuz
5ay oldu daha gidip yaptiramadikYapılan teste göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?