- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Gecmis olsunCanım benim de kalp atışları durdu 2 kez 23 mart eşim ve benden aynı genetik tedt ve pihtilasma testi yapıldı ordaki bayan 1 1 buçuk ay i bulur dedi burda yazanları okudum hastaneye göre değişiyor muş kimisi 2 hafta kimi si 1 ay 2 ay 3 ay buluyormuş benim çocuk genetiğe gitti 2 ay oldu daha sonuç çıkmadi
gecmiş olsun siz neyden kaynaklı test vermiştiniz. bende oglum icin down sendroni testi verdim 45 gün önce test verdim fakat sonuclar cıkmadıGecmis olsun
Genetikte sorun yoksa haber gelmiyormus benim bebegin haberi 2ay dolmadan geldi
Biz daha gidemedik virusten dolayi
Benim bebegimin suyu bitmisti 17.haftada 27.haftada gogdu ama 3saat ancak yasadi suyu neden bitti niye vefat etti diye yapildi sanirim bizim haberimiz yoktu yapildigindangecmiş olsun siz neyden kaynaklı test vermiştiniz. bende oglum icin down sendroni testi verdim 45 gün önce test verdim fakat sonuclar cıkmadı
Cok sagol canim senin bebeginin anne karninda anlasilmadimibaşınız saolsun canım
Merhaba acaba hangi araştırma hastanesinde yaptırdınız ve kaç düşükten sonra yapıyorlar ?Benim de 20 günde çıkmıştı canım Araştırma Hastanesiydi
Biz hic düşük yaşamadan yapmistik doktorumuz oyle istemişti istanbulda ümraniye egitim ve arastirma hastanesinde yaptirdikMerhaba acaba hangi araştırma hastanesinde yaptırdınız ve kaç düşükten sonra yapıyorlar ?
Ne güzelBiz hic düşük yaşamadan yapmistik doktorumuz oyle istemişti istanbulda ümraniye egitim ve arastirma hastanesinde yaptirdik
Yok canim allaha sukur doktor iyi genetikler temiz ama hala gebelik elde edemedik tup bebek tuttu ama bos kese oldu buda embriyo genetik hasarli olabilir dedilerNe güzelDoktorunuz ilgili bir doktormuş bazıları üç düşükten önce yapılmıyormuş dediler de
İnşallaj bir sonrakine tutar canımYok canim allaha sukur doktor iyi genetikler temiz ama hala gebelik elde edemedik tup bebek tuttu ama bos kese oldu buda embriyo genetik hasarli olabilir dediler
Bahçeci umut ta yaptirdim cem çelik doktorum fiyat isi degisiyo canm raporlu olursan 2 3 bin indirimi oluyo ama genel olarak 19 20 binİnşallaj bir sonrakine tutar canımPeki hangi hastanede yaptırdınız acaba bir de ne kadar ücret ödediniz ?
Çok teşekkürler canımBahçeci umut ta yaptirdim cem çelik doktorum fiyat isi degisiyo canm raporlu olursan 2 3 bin indirimi oluyo ama genel olarak 19 20 bin
Rica ederim ❤Çok teşekkürler canım
Merhabalar, öncelikle başınız sağolsun . Allah'ım yavrunuzla Cennette aile olabilmeyi nasip etsin. Bende doğum yapalı 4.5 ay oldu. Bebeğim 5 dk yasayabildi ağır bı hastalığı vardı Akondrogenezis dendi ölümcül iskelet diplazisi ymis. Hamileligimin başından beri belliydi fl hl 15 16 hafta geriden geliyordu .aldiramadim. kıyamadım .Bize de genetik test yapilacak eşimle ama malesef şu anki durumlardan dolayı gidemedik hastaneye. Tekrar denemek istiyorum yine ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum .Hayirli aksamlar arkadaslar
Ben 2ay once dogum yaptim ve bebegim vefat etti bize 1gun once telefon acip bebekte genetik rahatsizlik oldugunu ve bizden kan almalari gerektigini soylediler
Benim sormak istedigim genetik test yaptiranlar sizin kac ayda cikti test sonucunuz
Seninde basin sagolsun ben bebekte ne oldugunu bilmiyorum bizde gidemedik daha korkudan hastaneye aynen bende cok fazla istiyorum olsun doye ama korkuyorum zaten benimki tup bebekti o yuzden olurmu onuda bilmiyorumMerhabalar, öncelikle başınız sağolsun . Allah'ım yavrunuzla Cennette aile olabilmeyi nasip etsin. Bende doğum yapalı 4.5 ay oldu. Bebeğim 5 dk yasayabildi ağır bı hastalığı vardı Akondrogenezis dendi ölümcül iskelet diplazisi ymis. Hamileligimin başından beri belliydi fl hl 15 16 hafta geriden geliyordu .aldiramadim. kıyamadım .Bize de genetik test yapilacak eşimle ama malesef şu anki durumlardan dolayı gidemedik hastaneye. Tekrar denemek istiyorum yine ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum .
Merhabalar, öncelikle başınız sağolsun . Allah'ım yavrunuzla Cennette aile olabilmeyi nasip etsin. Bende doğum yapalı 4.5 ay oldu. Bebeğim 5 dk yasayabildi ağır bı hastalığı vardı Akondrogenezis dendi ölümcül iskelet diplazisi ymis. Hamileligimin başından beri belliydi fl hl 15 16 hafta geriden geliyordu .aldiramadim. kıyamadım .Bize de genetik test yapilacak eşimle ama malesef şu anki durumlardan dolayı gidemedik hastaneye. Tekrar denemek istiyorum yine ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum .
Bizi cagirdilar ama biz daha gidemedikMerhabalar 18 haftalıkken bana doktorlar bebeğinde ağır iskelet displazisi var dediler vücudunda kırılmalar başlandı. Elleri kolları bacakları göğüs kafesinde sıkıntılar cıktı.sizin sorununuza benziyor benim sorunum. Ben bebegimi 18 haftalıkken kurul raporuyla 'ne yazıkki normal doğumla kaybettin. Eşim ve ben genetiğe gitmedik acaba siz gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?