Genetik test yaptiranlar

Gecmis olsun
Genetikte sorun yoksa haber gelmiyormus benim bebegin haberi 2ay dolmadan geldi
Biz daha gidemedik virusten dolayi

benimde çocuguma dogar dogmaz hamilelik boyunca hicbir problemim olmamasına ragmen cocuk doktoru tarafından down sendronu tanısı koyuldu. göz cekikligi ve ense kalınlıgından dolayı. kromozom testinde kesin soniç cıkar denildi. 45 gün oldu bugün ve hastaneyi aradıgımda henüz sonucun cıkmadıgı söyleniyo. basına böyle bi durum gelen var mı yada bu konuda bilgisi olan

Gecmis olsun
Genetikte sorun yoksa haber gelmiyormus benim bebegin haberi 2ay dolmadan geldi
Biz daha gidemedik virusten dolayi
gecmiş olsun siz neyden kaynaklı test vermiştiniz. bende oglum icin down sendroni testi verdim 45 gün önce test verdim fakat sonuclar cıkmadı

gecmiş olsun siz neyden kaynaklı test vermiştiniz. bende oglum icin down sendroni testi verdim 45 gün önce test verdim fakat sonuclar cıkmadı
Benim bebegimin suyu bitmisti 17.haftada 27.haftada gogdu ama 3saat ancak yasadi suyu neden bitti niye vefat etti diye yapildi sanirim bizim haberimiz yoktu yapildigindan

hayır canım hiçbir belirti yoktu hamileligim boyunca özel hastaneye gittim aynı doktorda muayene oldum hep sagliklı bi bebek diodu. dogumumu da aynı doktor yaptı ve oda şaşırdı kromozom testi istedi

Yok canim allaha sukur doktor iyi genetikler temiz ama hala gebelik elde edemedik tup bebek tuttu ama bos kese oldu buda embriyo genetik hasarli olabilir dediler
İnşallaj bir sonrakine tutar canım Peki hangi hastanede yaptırdınız acaba bir de ne kadar ücret ödediniz ?

Merhabalar, öncelikle başınız sağolsun . Allah'ım yavrunuzla Cennette aile olabilmeyi nasip etsin. Bende doğum yapalı 4.5 ay oldu. Bebeğim 5 dk yasayabildi ağır bı hastalığı vardı Akondrogenezis dendi ölümcül iskelet diplazisi ymis. Hamileligimin başından beri belliydi fl hl 15 16 hafta geriden geliyordu .aldiramadim. kıyamadım .Bize de genetik test yapilacak eşimle ama malesef şu anki durumlardan dolayı gidemedik hastaneye. Tekrar denemek istiyorum yine ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum .

Seninde basin sagolsun ben bebekte ne oldugunu bilmiyorum bizde gidemedik daha korkudan hastaneye aynen bende cok fazla istiyorum olsun doye ama korkuyorum zaten benimki tup bebekti o yuzden olurmu onuda bilmiyorum

Merhabalar 18 haftalıkken bana doktorlar bebeğinde ağır iskelet displazisi var dediler vücudunda kırılmalar başlandı. Elleri kolları bacakları göğüs kafesinde sıkıntılar cıktı.sizin sorununuza benziyor benim sorunum. Ben bebegimi 18 haftalıkken kurul raporuyla 'ne yazıkki normal doğumla kaybettin. Eşim ve ben genetiğe gitmedik acaba siz gittiniz mi

Bizi cagirdilar ama biz daha gidemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…