gene küsüz

Senin tepkin diziye değil
Eşine aba altından sopa gösterme
O sizin sitenin bahçesindeki sarı saçlı kızı süzdü süzeli, sen hep tetiktesin
Her an her yerde bi mesaj gönderiyosun eşine
tabi diziye değil klasik oyunlar dizilerdeki, eşim konusunda haklısın. keşke öyle görünmeyip öyle olanlardan olsaydım ama içimde tutamıyorum buda çoğunlukla iyi olmuyor iş gereksize varıyor

tabi diziye değil klasik oyunlar dizilerdeki, eşim konusunda haklısın. keşke öyle görünmeyip öyle olanlardan olsaydım ama içimde tutamıyorum buda çoğunlukla iyi olmuyor iş gereksize varıyor
Eşin de anlıyo bence, diziye değil direk ona dediğini
Ondan savunmaya geçiyo
Yoksa ne alaka dizi der geçersiniz

Eşinizin normal karşılamasından çok sizin bu cümleniz üzerine iyi kavga çıkarmamış adam. Dizi o, o anda normal karşılamış ama normal kendi yaşatısında bir kadın yanaşsa "beni elde etmeye çalışıyor" diye susup gülümsemez, bu yapıda olsa sizinle açık açık konuşmazdı bence.

Eşin de anlıyo bence, diziye değil direk ona dediğini
Ondan savunmaya geçiyo
Yoksa ne alaka dizi der geçersiniz
dimi bilinçaltında kalıyor bazı şeyler en ufak şeyde çıkıyor evet çok gereksiz bir konuydu küslük gerektirecek bir şey yoktu ortada. o sarı kızla karşılaştık tekrar benimkini göreceksin ama başını yere öyle bir eğdi ki bu kadar anlaşılır yani rahat değildi benle ilgilendi elini direk omzuma attı vs. kızda kendi halinde belli ki o konuyu unutturuyor yavaş yavaş ama arada hortluyor böyle :)

Anlık mıydı değil miydi bilemem eşini..
Ama o gün bugündür sen herşeyi didikler oldun, bak ben bile unutmamışım sarışını.. Hergün yeni bir konu açar oldun çünkü devamında..

o lafı şakayla ve gülerek dedim, zaten o sıra omzunda dizi izliyordum. ne hiçbir şey düşündüm nede düşündürttüm oda gülerek konuşmayı ilerletmeyi istedi.ayrıca evli biri ayartmaya çalışsa normal mi diyeceksin lafını bur da söyledim ona demedim aslında bu konuya benzer bir konuşmamız olmuştu ben takıldığım halde sorma gereği duymamıştım normalleştiriğin şeyler hoşuma gitmiyor diyerek ordan girdim. o konuda x kişinin bir kızdeşle ayrıldıktan sonra diğer kızkardeşle görüşmesi buna normal demişti ne demek normal dedim bu konuyla beraber bana hiç hoş ve etik gelmiyor dedim oda dinen ve hukuken bir mani var mı dedi tamam yaşanmasın hoş değil ama insanlara bu konuda zulüm yapmak mantıksız ve zalimce dedi bende önce onu beyninde olura getirirsen zaten yaşarsın o aşkı dedim, yoksa herkes herkese aşık olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…