How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gene küsüz

Bendebana yanlış gelen şeyleri sevgilim sıradanlaştırınca sizin yaptığınız gibi ağzını yırtmak suretiyle kalkıp gidiyorum yanından. Kadın evli adamı ayartırken sevgilimle normal dese çıldırırdım oo hayırdır biri seni ayartmaya çalışsa ne hoş diceksin yani diye.Gerçekten bende hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.Böyle şeyleri normalleştiren manyaklardan daha da hoşlanmıyorum.İticilik zirve.İyi yapmışsın bence getir burnundan.

dün akşam eşimle dizi izlerken entrika çeviren bir kadın için saçlarını dolıcan eline dedim sinir oluyor binbir türlü oyun çevirenlere dedim ne var birini eşde etmeye çalışıyor dedi eşimde sus istersen yoksa senin saçını dolıcam elime dedim sonra bu konuda konuşmak istedi ne garip olan numara alıp vermedik mi birbirimize yoksa nasıl tanışacaktık dedi bende onun bunla alakası yok ben kendisini sevmeyen bir adamı zorla mağdur gibi evine gidip hatta faRKLI planı olmasıyla bu durum bir değiş orda tanışma için eylem var dedim zorlama yok dedim ayartma yok sonra bana durup sen hiç yalana başvurmadın mı dedi ne yalana başvurucam ya dedim sen çok başvurdun heralde dedim bağırdım kalktım gittim hala konuşmuyoruxz :) acaba çok mu abarttım diye düşünüyorum ama bu zihniyetide kabul edemiyorum ne yani kadının biri evli olduğu halde onu elde etmeye çalışsa normal beni elde etmeye çalışıyor mu diyecek sinirlendim yani sonra bu kadar normalleştiren bir insandan herşeyi beklerim ben bana normal gelmiyor entrikalar sizce bu küslük işine devam edeyim mi yoksa bunda birşey yok diyip arıyayım mı onu dün doğum günümdü sağolsun benim için çicek almış yemeğe götürdü filan hiç beceremediği halde uğrqaşmış o günde bu olayın olması acaba bencillik mi yapıyorum diye düşündürttü sizden fikir almak istedim tarafsız olacağı için doğruyu yanlışı görebilirim
Baska derdiniz yok sanirim ?
Bu yuzden kavga edilirmi yahu ?

Zaten bir tane örnek olacak dizi kalmadıki. Olanlar da ilgi görmediği için reyting düşük diye kaldırılıyor.
Bir dizi/film nasıl tartışma konusu olabilir bunu anlamıyorum gerçekten. İlla da fikir alışverişi yapmak isterseniz, ülkemizde yaşanan bir sürü olaylar var. Onları konuşabilirsiniz mesela.

Resmen bizi anlatmışsınız bu kadar küçük şeyler için günde 3 4 kez tartsr küseriz galiba biz çok abartıyoruz çünkü erkekler ne yediklerini bile ne dediklerinden daha çok akıllarında tutuyoken:):)

Erkeklerin dizileri kadınlar gibi gerçek hayat kıvamında seyretmediklerini kadınlar olarak kabul etmemiz lazım. Bazen sırf muhalefet olmak için aslında düşünmedikleri şeyler söylediklerini dikkate almamız lazım. Ağızlarından çıkan her kelimenin ileride aleyhlerinde kullanılacağını hesap etmeden öylesine konuşmalarını bu kadar ciddiye almamamız lazım.

Hepsinden önemlisi daha işlemedikleri kabahatler için olay çıkarıp, küsüp ilişkimizi boş yere yıpratmamamız lazım. Böyle giderseniz gerçek kavgalar önemini yitirir zamanla. Pişman olursunuz.

Konu dün açılmış. Yani dizi dünden önce ki gün yayında. Zaten dün gece yayın akışı değişti diziler filmler verilmedi milli yas kapsaminda...

Ha ben de ona şaşırdım ya tvde yoktu nerde buldular da izlediler entrikalı diziyi diyorum.

Bendebana yanlış gelen şeyleri sevgilim sıradanlaştırınca sizin yaptığınız gibi ağzını yırtmak suretiyle kalkıp gidiyorum yanından. Kadın evli adamı ayartırken sevgilimle normal dese çıldırırdım oo hayırdır biri seni ayartmaya çalışsa ne hoş diceksin yani diye.Gerçekten bende hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.Böyle şeyleri normalleştiren manyaklardan daha da hoşlanmıyorum.İticilik zirve.İyi yapmışsın bence getir burnundan.
aynen bende bu yüzden aslında çıkardım tırnaklarımı ama sonra açıkladı ne demek istediğini o küçük oyunların bile insanları kandırmak olduğundan bahsetti ruj sürüyorsun kendi dudak rengin değil oda kandırmak dedi yapmıyor musun derken onu kastettim ben dedi ben direk o olaya odaklandım dedim. oda o adamın aklı yok mu dedi vs vs konuştuk baya çözdük :D

Erkeklerin dizileri kadınlar gibi gerçek hayat kıvamında seyretmediklerini kadınlar olarak kabul etmemiz lazım. Bazen sırf muhalefet olmak için aslında düşünmedikleri şeyler söylediklerini dikkate almamız lazım. Ağızlarından çıkan her kelimenin ileride aleyhlerinde kullanılacağını hesap etmeden öylesine konuşmalarını bu kadar ciddiye almamamız lazım.

Hepsinden önemlisi daha işlemedikleri kabahatler için olay çıkarıp, küsüp ilişkimizi boş yere yıpratmamamız lazım. Böyle giderseniz gerçek kavgalar önemini yitirir zamanla. Pişman olursunuz.
yerdn göğe kadar haklısınız ama o sıra düşünemiyorum bunu ama dayanamıyorum ya

Zaten bir tane örnek olacak dizi kalmadıki. Olanlar da ilgi görmediği için reyting düşük diye kaldırılıyor.
Bir dizi/film nasıl tartışma konusu olabilir bunu anlamıyorum gerçekten. İlla da fikir alışverişi yapmak isterseniz, ülkemizde yaşanan bir sürü olaylar var. Onları konuşabilirsiniz mesela.
onları yapmadığımızı nerden biliyorsunuz ertesi günde oturup sadece gündem konuştuk mesela heran olayları konuşmuyoruz benim eşim zaten o işin birebir içinde sürekli evde de bahsedemeyiz aynı şeylerden

Bu ne yaaahu zor okudum.
dizi icin tartismak inanamadim :D
Siz dizi icin tartisip, sen de trip atiyorsan iliskiniz sahanedir :KK53:
Demek tripli dedikleri buymus :KK53::cool:

Resmen bizi anlatmışsınız bu kadar küçük şeyler için günde 3 4 kez tartsr küseriz galiba biz çok abartıyoruz çünkü erkekler ne yediklerini bile ne dediklerinden daha çok akıllarında tutuyoken:):)
öyle tabiki ama genede engel olunmuyor bazen nazlanmak deneblir bazen

kiralık aşk mı ? ayy akşam ben de izlerken baya saydırdım eşim de yanımdaydı ama biz kavga etmedik :KK53::KK53::KK53:
evet :D biz ettik ben saydırırken o araya girdi diye. saçını dolıcam kızın elime dedim sonra o laf etti bende şakasına bence sus yoksa seninkini dolarım dedim oda konuşmak istiyordur sanırım ama hayır şimdi diyerek girdi sonrası malum :D

. ile , e dikkat ediniz. ( yandaki gibi yazarsanız herkes anlamayabilir ) ama nokta ile virgüle dikkat ediniz yazarsanız herkes anlar. bir konu yazarken kendi anladığımız gibi değil herkesin anlayacağı gibi yazmalıyız...

Senin tepkin diziye değil
Eşine aba altından sopa gösterme
O sizin sitenin bahçesindeki sarı saçlı kızı süzdü süzeli, sen hep tetiktesin
Her an her yerde bi mesaj gönderiyosun eşine

Back