bilmiyorum çok sinirlendim ama normalleştirmesi hoşuam gitmiyor bazı şeyleri biraz zgerçekçi guya insanız diyorYani evli adamin ayartilmaya calisilmasini makul bulmasi, sen hic YALAN soylemedin mi ki demesi, sakince nabiz olcuyo gibi
Bilmiyorum ben de olsam adamla ilgili kafamda soru isareti dogar yanibilmiyorum çok sinirlendim ama normalleştirmesi hoşuam gitmiyor bazı şeyleri biraz zgerçekçi guya insanız diyor
Ama muhtemelen abartma, agzimdan oyle cikti,sen hemen art niyet aradin altinda, kotu niyetlisin, bana niye cevirdin olayi diye baslayan cumlelerle affetirir kendini..Dogru yoldasin devam..
bunun deneceğini biliyordum haklısınızTannıştırayım, bu nokta "." bu da virgül ","
aynenkiralık şkı mı seyrediyodunuz
evli adamı ayartma değildi ya ordaki olay sadece kadının mağdur rolunde evine gitmesi hatta yanımda yat diyerek adamı yanında yatırması muhabbeti, binbir oyunla kadın adamı oynatıyor dedim olabilir, elde etmeye çalışıyor dedi .nasıl yani dedim!!! bu normal miŞey ben tam anlayamadım, bir senaryo üzerinde yorum yaptınız, eşiniz evli bir adamın ayartılmasını falan normal karşıladı bu yüzden mi küstünüz?
Yani bana ilginç geldi eğer böyleyse mesela aşk-ı memnu tekrarları vardı bir ara, ben her seferinde "harcadılar Bihter'i böhüüeee" diye ağlarken, eşim "iyi oldu, haketti" falan diye yorum yapardı. Herkesin kendi bakış açısı bilemedim ki neden küsmeye kadar vardı sizin mesele?asude_bahar 'ın dediği gibi alttan alta yoklama yapıyor gibi mi hissettiniz?
oda alttan almayınca uzadı ne yapsam ki adım atsam mı ama gıcık oldum ona aramıyorda demekki haklı görüyor kendini. bu kadar uzamasına gerek yoktu tabiki yattım uyudum bendeDizi izleyip olayı küsmeye getirmeye devam ederseniz
Yakında başrolü siz ve eşiniz olan yeni bir dram filmi çekiceksiniz gibi ufak olayları büyütmeye ne gerek var.
kiralık aşkı izliyordum oradaki ömerin kuzeni için dedimKim kime ne demiş?
Diziyi izlesem daha kolay olacak.
Alttan almaya çalışın bence herkes aynı düşünceye sahip olmak zorun değil kardeşler bile aynı konuda uzlaşamayabiliyo haklı görmesede üslubunuz yüzünden inada bindirebilir ufak şeyler için ilişkinizi yıpratmaya sebep olmasınoda alttan almayınca uzadı ne yapsam ki adım atsam mı ama gıcık oldum ona aramıyorda demekki haklı görüyor kendini. bu kadar uzamasına gerek yoktu tabiki yattım uyudum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?