- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
- 163
dün akşam eşimle dizi izlerken entrika çeviren bir kadın için saçlarını dolıcan eline dedim sinir oluyor binbir türlü oyun çevirenlere dedim ne var birini eşde etmeye çalışıyor dedi eşimde sus istersen yoksa senin saçını dolıcam elime dedim sonra bu konuda konuşmak istedi ne garip olan numara alıp vermedik mi birbirimize yoksa nasıl tanışacaktık dedi bende onun bunla alakası yok ben kendisini sevmeyen bir adamı zorla mağdur gibi evine gidip hatta faRKLI planı olmasıyla bu durum bir değiş orda tanışma için eylem var dedim zorlama yok dedim ayartma yok sonra bana durup sen hiç yalana başvurmadın mı dedi ne yalana başvurucam ya dedim sen çok başvurdun heralde dedim bağırdım kalktım gittim hala konuşmuyoruxz :) acaba çok mu abarttım diye düşünüyorum ama bu zihniyetide kabul edemiyorum ne yani kadının biri evli olduğu halde onu elde etmeye çalışsa normal beni elde etmeye çalışıyor mu diyecek sinirlendim yani sonra bu kadar normalleştiren bir insandan herşeyi beklerim ben bana normal gelmiyor entrikalar sizce bu küslük işine devam edeyim mi yoksa bunda birşey yok diyip arıyayım mı onu dün doğum günümdü sağolsun benim için çicek almış yemeğe götürdü filan hiç beceremediği halde uğrqaşmış o günde bu olayın olması acaba bencillik mi yapıyorum diye düşündürttü sizden fikir almak istedim tarafsız olacağı için doğruyu yanlışı görebilirim