Gene işsiz kaldım

erken gelinmesini yine bir nevi anlıyorum özellikle bizim gibi kahvaltıya falan müsaade eden yerlerde
ama asla anlamadığım ve anlayamayacağım şey "cumartesi çalışan firma"
hayatımda böyle ömür tüketen bir uygulama görmedim
o kadar iş baltalıyor ki bütün planlar alt üst oluyor
allahtan çok uzun soluklu böyle firmalarda kalmadım

İngilizce bilen operasyon uzmanı arıyormuş o arkadaşın şirketi

İngilizce bilmeyen yok ki nasıl bulamıyorlar hayret ediyorum

kıstas tecrübeli aramak.
çoğu şirket hem tecrübe hem de ucuz maaş istiyor. e tecrübeli insan da canına tak etmedikçe düşük rakama gitmiyor.

Owll ben kurumsal bir yerde çalışmıyorum ama patronum İzmir'in kendi sektöründe tanınan birisi.
Hafta da 63 saat çalışıyorum.
Yol parası vermiyor.
Yemek molamız yemeğimizi yiyene kadar ister ye, ister yeme.
Arıtmamız 2 senedir filtreleri değişecek 2 senedir sürekli su taşıyorum 5 litrelik şişelerle.
Kırtasiye malzemesi çok kısıtlı.
Çay haricinde başka içecek vermez.
Tuvalet kağıdımızı evden getiriyoruz.
El sabunu en dandik firmadan alıyor ellerim eşek derisi gibi sürekli kremliyorum.
Daha sayamayacağım o kadar çok şey var ki.
Bizi buna iten sistem ve insanlar utansın.
30 yaşında en verimli zamanlarımı bunun gibi insanlara para kazandırarak harcıyorum.
Senden tek farkım ben artık kimseden lafımı çekmiyorum.

Kovan kendisi bilir :)

zaman israfı, elektrik israfı,... bir sürü israf.

Ben işte astro yarın cumartesi şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye.
Kitap getiriyorum, dizi izliyorum, manikür yapıyorum, kaş bıyık alıyorum
Muhasebe hariç her şeyi yapıyorum

Ona rağmen ctesi buradayım :/

Sizin şartlar ve bizim şartları kıyasladığımda gerçekten şöyle bir durum çıkıyor ortaya ; bize denk gelenler galiba hayatlarında hiiiç sizin ofisin şartlarında çalışmamış kimseler sanırım.

Bakın sizin ofis şartları yaşanılacak şartlar değil kesinlikle.

Hafta içi 08:30 - 18:00 mesai saatleri
Yol ücreti ya da şirket arabası
Damacana su alırız
Kırtasiyeden asla kısmaz a4 ve toner kaliteli markaları tercih ederiz
Demleme çay - nescafe - filtre kahve - türk kahvesi - bitki çayları (yazın dolapta soda olmadı mı çalışanların yüzleri düşer)
Tuvalet kapıdı ve z katlama kağıt havlularımız var sanayi tipi
El sabunu activex

O zaten sırf zaman doldurma

Para veriyoruz mantığı

Ben sizin sektör de çalışıyor ve İstanbul'da yaşıyor olsaydım kesinlikle sizin şirkete başvururdum
Yıllık izinleri yazmadım bile 2 senedir kullanamıyorum pandemiden dolayı :)
İşte girdim bende buraya iş öğreneyim vs diye çıkamadım ama çok pişmanım.

Bir de şey var İzmir piyasası çok düşük yani ekstra şartlar çok iyi yerlerde var onlarda da torpil var.
Bazen birinin doğum gününü kutlayacak oluyoruz 3 harfli marketler var ya oradan alıyorlar pastayı skdlsd

ctesi çalışanların %95i böyle
milli zarar bence ama işverenler anlamıyor

Umarım çok çok daha iyi şartlarda başka bir işe girersiniz:)

3 ay kurimsal bi sirkette calistim, zaten sezonluk eleman aliyolar. Kis gelince cikartiyolar, ilk gun su verdiler istedigin gibi icebilirsin vs daha sonra su vermeyi kestiler aritmadan su icirmeye basladilar. Yemek dogru duzgun yok, ite kaka malzemeleri yakinda oturanlardan istiyodu eleman dusunun etraftan topluyolardi malzemeleri oyle yemek yapiyolardi. Ben girdigim gunden itibaren mobbinge ugradim, kufur dahi yedim gel gor ki mudur hanim inanmadi. Goz yumuyodu personelin davranislarina. Hala daha yumuyodur eminim ki :) Servis elemani, hediyelik, temizlik ha bi de ingilizcen olacak ama asgari ucret verecekler. Stresten mideme kramplar giriyodu .
Daha sonra anaokuluna girdim, asgari ucretin altinda maas verdiklerini biliyodum zaten hadi dedim.bos oturcagima gidiyim kadin dedigin gibi tuvalet kagidi hesabi yapmaya basladi. Hakaret etmeler, cocuklarin yaninda azarlamalar hani para hic vermeyeyim de kendisi biraksin.

Sonra insanlar iş beğenmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…