- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
İçmek lazım cnm iyi yapıyorsun sudan kaybetmememiz ve ödem tutmamamız için bol su içmek lazım
Tabi orası öyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçmek lazım cnm iyi yapıyorsun sudan kaybetmememiz ve ödem tutmamamız için bol su içmek lazım
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 26 yaşındayım 170 boyundayım şuanki kilom da 78. İstikrar konusunda sıkıntım var benim, sıkılıp bırakıyorum bu iş de ancak istikrarla oluyor. Beni de motive eder hatalarımı söylerseniz çok sevinirim :) Sabah 1 adet simit yedim, işe geç kalıcam diye evde kahvaltı yapamadım arada da 10 adet badem yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
İnstagramda facebookta fit kızları görünce sinir olmak istemiyorum artık, istediklerimi giyip yazın güneşlenmenin tatilin tadını çıkarmak istiyorum
günaydınnnn 5 Lİ RAKAMlara çok ama çok az kaldı
sabah:
2 dilim ince börek
2 dilim peynir
yeşillik
bnde katılmak istiyorummmmm
yaşım 21
67 kiloyum
boyum 1.62
52 olmak istiyorum.
15 kilo nasıl veririm
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 26 yaşındayım 170 boyundayım şuanki kilom da 78. İstikrar konusunda sıkıntım var benim, sıkılıp bırakıyorum bu iş de ancak istikrarla oluyor. Beni de motive eder hatalarımı söylerseniz çok sevinirim :) Sabah 1 adet simit yedim, işe geç kalıcam diye evde kahvaltı yapamadım arada da 10 adet badem yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
İnstagramda facebookta fit kızları görünce sinir olmak istemiyorum artık, istediklerimi giyip yazın güneşlenmenin tatilin tadını çıkarmak istiyorum
günaydınnnn 5 Lİ RAKAMlara çok ama çok az kaldı
sabah:
2 dilim ince börek
2 dilim peynir
yeşillik
bnde katılmak istiyorummmmm
yaşım 21
67 kiloyum
boyum 1.62
52 olmak istiyorum.
15 kilo nasıl veririm
Merhaba ben de katılabilir miyim?
Yaş 39
Kilo 69,4
Boy 1,57
Normal sınıfına girmem için en fazla 56 kilo olmalıyım. Yaza kadar zor ama yaz sonuna kadar azmedersem olur her halde ne dersiniz?
Zahter nedir canımEvett kızlar 5 6 yaprak döner az bişey marul 3 dilim domates yedim bende öğle yemeğinde :)
Ve yine bir bardak zahter :)
Hoşgeldin cnm istedikten sonra neden olmasınMerhaba ben de katılabilir miyim?
Yaş 39
Kilo 69,4
Boy 1,57
Normal sınıfına girmem için en fazla 56 kilo olmalıyım. Yaza kadar zor ama yaz sonuna kadar azmedersem olur her halde ne dersiniz?
Afiyet olsun cnmEvett kızlar 5 6 yaprak döner az bişey marul 3 dilim domates yedim bende öğle yemeğinde :)
Ve yine bir bardak zahter :)
Afiyet olsun cm güzel bi menü olmuşBen de 3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık patates salatası yedim ( ama yağsız sadece nar ekişisi ekledim)
Ooo 800 gr süpperr su içiosun dimi?Selam kızlar
Sabah: 09.00
Peynir 1 dilim
5 adet seytin
bir çeri domates
1 dilim tahıllı ekmek,
Öğlen 13.00
Şehriye çorba yrm por.
taze fasülye
salata
Ara 15.30
türk kahvesi sade
Ara 17.30
yoğurt lıght
Akşam 20.00
Salata yeşillik az yağlı
yrm portakal- yrm elma
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzama hareketler
bu arada dün yeşil kahve ve detoks çayım ile 800 gr gitti
cafeslim süper, tadıda gayet iyi
deneyin derim
Afiyet olsun cnmÖğle Yemeğim 1 porsiyon bulgur pilavı 1 kase cacık saat 7 ile 13 arası 6 bardak su içtim.
Ben de 3 kaşık ıspanak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık patates salatası yedim ( ama yağsız sadece nar ekişisi ekledim)
Selam kızlar
Sabah: 09.00
Peynir 1 dilim
5 adet seytin
bir çeri domates
1 dilim tahıllı ekmek,
Öğlen 13.00
Şehriye çorba yrm por.
taze fasülye
salata
Ara 15.30
türk kahvesi sade
Ara 17.30
yoğurt lıght
Akşam 20.00
Salata yeşillik az yağlı
yrm portakal- yrm elma
1 saat tempolu yürüyüş
30 dk zumba
30 dk bisiklet
kas uzama hareketler
bu arada dün yeşil kahve ve detoks çayım ile 800 gr gitti
cafeslim süper, tadıda gayet iyi
deneyin derim
Zahter nedir canım
Öğle Yemeğim 1 porsiyon bulgur pilavı 1 kase cacık saat 7 ile 13 arası 6 bardak su içtim.
Afiyet olsun cnm
Kızlar vize haftasına girdim yazmıyorum size akşam geçmişe bakacağım hepinize koskocaman öbücükleeeer
ayyy inşallah böle gider hepimizden diyim inşallahHoşgeldin cnm istedikten sonra neden olmasın
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cm güzel bi menü olmuş
Ooo 800 gr süpperr su içiosun dimi?
Afiyet olsun cnm
ara:
1 elma
öğle:
8 yk ıspanak
2 dilim ekmek
yeşillik
ara: nescafe