- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
- Konu Sahibi diet killer
ben üniversitedeyken alttan çok dersim vardı hemde tombiştim üstüne.Son sınıfa geldim iyice yığıldı dersler normalde arkadaşlrı 5 sınava giriyordu ben 11 sınava:)kendimce plan yaptım hem derslerimi vercem hem de mezuniyet balosuna zayıf gitcem diye.Efendime söyleyeyim aradan bir kaçgün geçti spor salouna yazıldım bayağıda uzak yurtta kalıyorum e gündüz okul var ancak akşam spor gidebiliyordum.spordan gelince çalışamm diyodum ama tam aksi oldu o kadar enerjik oluyorum ki gerçekten de sağlam kafa sağlam vücutta oluyor:)o sene tüm derslerimi verip 4 yıld mezun oldum istedğim kiloya inemedim ama bayağı kilo verdim:)) kısacası hareket şart baby:)ders calısım dıorum olmuyor deershaneye gıdıyorum sacma sapan ders dınlıyorum sonrası yok.. soru cozmezsen konu pekısırmı anacıgımm Çocugum bunu yapsa ümügünü sıkardım lan bız parayı sokaktanmı topluyoruz calısmayacaksan ne dıye dersaneye yazıldın dıye
zayıfllasam ne guzel olur dıyorum sadece dıorum ıcraat yok..
yuruyuz ne gu<zel her guzel havanın sevıncını yağmurun da huzurunu kaparım dıyorum dersaneden donerken otobus duragına kendımı zor atıyorum
ay ne zavallı acız bısı oldum ben halbukı cok degıl 2 3 yıl once bıtmek bılmeyen enerjımle mılletı saskına cevırır benım bıle ınanamadıgım projelerı yaparda ortaya koyardım ben daha ıyısını yapana kadar en ıyısı bu mısalı ... NOLMUS BANAAAA ÖLMÜŞÜM BİTMİŞİM YASLANMISIM GALIBAAAAA ::: 25 YAS :/ ÇEYREK ASIRDIR YASIYORUM BEEEE