- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
Afiyet olsun canım şimdiden
Saol cnm gel beraber olsun hazır şimdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım şimdiden
Valla ne güzel olurdu:)Saol cnm gel beraber olsun hazır şimdi :)
Valla ne güzel olurdu:)
Kızlar arkadaşla öğlen arasında 20 dk yürüdüm 1 dilim ekmek kıymalı pirinçli çorba içtim sonrasında yürüdüm, şimdide salatamı yiyiyorum 1 bardak ayranla..
Afiyet olsun cnm :) Şu zahteri çok merak ettim ya?.. ölçülerini al bence ne kadar inceldiğini takip edersinAfiyet olsun cnm yürüyüşte iyi olmuş :)
Bende 4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık menemen yedim 1 bardak zahter içtim 1 bardak ta su harekette karnımı çekip çekip bırakıyorum oturduğum yerde :)
Afiyet olsun cnm :) Şu zahteri çok merak ettim ya?.. ölçülerini al bence ne kadar inceldiğini takip edersin
merak ettim bende aktara gidersem bakıcam nasıl diyeEve gidince alırım cnm inş :)
Zahter sıcak içecek başka yerlerde kekik diyorlar ama benim bildiğim kekikle yapılmıyor
cnm iştah acar diyor zahter icin... ama bu ise tabi?
http://www.hurhaber.com/zahterin-faydalari-nelerdir-kahvaltilik-zahter/haber-643742
Çok isterim bir gün görmeyi :)Antep'e yolun düşerse beklerim :)
o farklı o zaman cnm zaten önce z.yagına sonra zahtere bandırıyorlar ekmegı kılo yaparBu kahvaltılık zahter çok kilo aldırır ben pek sevmiyorum bunu yemiyorum da benim dediğim zahteri (yani kekiği) çay süzgecine koyuyorlar üstünden sıcak su geçirip içiyorlar limon sıkarsan güzel olur :)
Afiyet olsun canım:)Kızlar arkadaşla öğlen arasında 20 dk yürüdüm 1 dilim ekmek kıymalı pirinçli çorba içtim sonrasında yürüdüm, şimdide salatamı yiyiyorum 1 bardak ayranla..
Çok isterim bir gün görmeyi :)
Bende şimdi bir seyler yiyeceğim :)Afiyet olsun cnm yürüyüşte iyi olmuş :)
Bende 4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık menemen yedim 1 bardak zahter içtim 1 bardak ta su harekette karnımı çekip çekip bırakıyorum oturduğum yerde :)
o farklı o zaman cnm zaten önce z.yagına sonra zahtere bandırıyorlar ekmegı kılo yapar
Bende şimdi bir seyler yiyeceğim :)
Afiyet olsun canım:)
Bende şimdi bir seyler yiyeceğim :)