- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.241
evet canım :) nasip gelirsin inşallah sende evlenip gittin değil mi canım :)
bilemiyorum ki :44:
yok canim ben dogma büyüme buraliyimesimde öyle
bu yüzdenmidir nedir türkiyedede nedense cok fazla kalamiyorum, 2. haftadan sonra sıkılmaya basliyorum:26:
:44::44::44::44::44::44::44:
anladım evet normaldir o zamanannenler de orda sanırım :)
banlanmış sanırım olabilir mi:44::44:
evet evet, ablam evlenince türkiyeye gittibeni ablasiz birakti ne cok aglamistim amaa
sen kac kardessin canim_?
ceza almisa benziyor ya, kapsama alani disinda yazdigina göre :44:
bende bi kere ceza almistim bendede öyle yaziyordu
bilemedim simdi:44:
bir abim var sadece 2 kardeşiz biz
başıma gelmediği için bende bilemiycem olabilir :44:
anladim canim
neyse bakalim eger banlanmadiysa cikar zaten yine
bu arada bende 3. kahvemi iciyorumuff vazgecemiyorum su kahveden yaaaa:18:
bende çok severim kahveyi ama Türk kahvesini nescafe içmem :) sen ne içiyosun ?
nescafetürk kahvesini severim ama onu arada bir icerim o da canim cekerse
ben yapmaya zamanım olursa günde bir tane içerim
keske bende 1 tanecik icebilsem
ya fazlasi zararli olmasa durmadan icicemde kendimi frenliyorum
esraaaaaa:18::18:
sali günü galiba sonuclarimi alicam doktordan :18:
gecen sali günü kan verdim, insallah troid ilacim bi fayda etmistir yaa, cok merak ediyorum cokkk:18::18:
inşallah canım yaa Allah büyüktür dua ediyorum sizin için kandilde de ettim çok fazla tanımasamda sizi, yüz yüze görüşmüşlüğümüz olmasa bile "En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" ve "Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" hadislerine dayanaraktan ettim duamı inşallah kabul olur.
Aminnn Insallah kabul olur canim, Allah razi olsun
Allahtan umut kesilmez sonuclar kötü ciksada hala bir umudum olacak ama insallah iyi cikar:))
bakalim sonuclari alirsam yazarim sizede
hepimizden canım.
tamam canım yaz inşallah kötü çıkmayacak Allah'ın izniyleiyi gelirse ki gelicektir inşallah:) bebiş hazırlıklarına başlanıcak sanırım
Insallah canim, ya herhalde öyle olur artikdoktorun ne diyeceginede bagli, en kötüsüde hamile kalsamda ilaca devam edicem vede cok riskli bir gebelik olacak sürekli kontrol altinda tutulcam, bunlara ragmen yinede riskli olacak
neyse düsünmek bile istemiyorum
olsun canım beterin beteri vardır hiç hamile kalamayacak olanları düşün bide ne kötü
öyle canim bunada sükür:)
ee daha daha
aynı işte :) senden daha daha