Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

evlenince böyle oluyor işte yapmak zorunda kalıyosun çünkü sen yapmazsan arkandan yapıcak kimse yok ben en azından yapmasam annem yapıyor sorun olmuyor :KK1: bide iki de bir hatırlatıyor öğren evlenince ben mi gelip yapıcam sana, alış bensiz ne yapabildiğini görim, bigün de ben söylemeden yap vs. şeyler işte klasik anne sözleri :KK1: :KK1:

yaaa ayni benim annemmm:KK60::KK60::KK60:
hatta simdi bile bana gelince yaptigim yanlislari söylüyor sunu böyle yapma söyle yap diyip duruyor,
beyazlari 60da yika, fayanslari camasir tozuyla sil, wc banyoyu hergün sil, mutfak bezlerini uzun süre kullanma falanda filan:111::111:
hic deyismeyecekler sanirim :KK53:

ya bu arada ben oturma odamdaki dolabimi folyoyla kaplamak istiyorum guzel olurmukiiii:18::18::18:

Son düzenleme:
yaaa ayni benim annemmm:KK60::KK60::KK60:
hatta simdi bile bana gelince yaptigim yanlislari söylüyor sunu böyle yapma söyle yap diyip duruyor,
beyazlari 60da yika, fayanslari camasir tozuyla sil, wc banyoyu hergün sil, mutfak bezlerini uzun süre kullanma falanda filan:111::111:
hic deyismeyecekler sanirim :KK53:

ya bu arada ben oturma odamdaki dolabimi folyoyla kaplamak istiyorum guzel olurmukiiii:18::18::18:

evet sanırım hiç değişmiycekler :)

alüminyum folyo mu pvc folyo mu ?

Son düzenleme:
hımm anladım canım neden olmasın ki ben de bir akrabamda görmüştüm sorduğumda pvc kaplama demişti oradan hatırladım :KK61:

$1214816430_cool-schrank_solebich.jpg mesela böyle birsey canim ama tabi buzdolabinda degil :KK1: dolabimda yapmak istiyorum, renginden biktimda biraz :97::97:

güzel yapmışlar bunları :KK52::KK52: evet olabilir canım ne renk yapmayı düşünüyorsun senin eski rengin neydi?

demi ama :KK52: ya benimkinin rengi siyah-kirmizi, siyahlar biraz icimi karartti yaa, kirmizidanda bikmaya basladim oysa cok severim bu rengi ama ne bilim:97:
simdi siyah olan yerlerini acik tahta rengi kirmizi olan yerlerinide beyaz:26:

ayni bu resimdeki gibi mesela, zaten benimkide bu dolaba cok benziyor :KK1:
$858_0.jpg

demi ama :KK52: ya benimkinin rengi siyah-kirmizi, siyahlar biraz icimi karartti yaa, kirmizidanda bikmaya basladim oysa cok severim bu rengi ama ne bilim:97:
simdi siyah olan yerlerini acik tahta rengi kirmizi olan yerlerinide beyaz:26:

ayni bu resimdeki gibi mesela, zaten benimkide bu dolaba cok benziyor :KK1:
Eki Görüntüle 221629

ben beğendim çok güzel olmuş bu renkler zaten seninkine de benziyormuş bence değişiklik iyidir her zaman :KK64::KK64:

ayyy demi :KK9: ama iste yapabilirmiyim onu bilmiyorum biraz ugrastiriciymis ama denemekte fayda var, yarin gidip bi bakayim bulabilirsem alirim hem banada ugrasacak birsey cikmis olur :KK52:

bencede bari ev çamaşır suyundan az da olsa kurtulmuş olur :KK1::KK37: söylediğim akrabamda tüm evdeki eşyalarını tek tek elden geçirip değiştirdiler aslında çok güzel bişey hem zamanını boşa geçirmek yerine bir uğraşla geçiriyorsun hem de sen başarmış oluyorsun :KK34:

bencede bari ev çamaşır suyundan az da olsa kurtulmuş olur :KK1::KK37: söylediğim akrabamda tüm evdeki eşyalarını tek tek elden geçirip değiştirdiler aslında çok güzel bişey hem zamanını boşa geçirmek yerine bir uğraşla geçiriyorsun hem de sen başarmış oluyorsun :KK34:

evvvet ya siyah olunca cok toz topluyor hergün sil dur artik :KK31: bende ayni simdi öyle yapiyorum aslinda :KK1: bu evde benden önce kayinvalidemler oturuyordu onlar temelli türkiyeye dönünce bazi eski esyalari hep bende kaldi, atma geldigimde alirim BELKI demisti esyalarini ama hepsini teker teker topladim ve attim :KK19::KK19:
sonunda kurtuldum onun esyalarindan :KK52:
simdide evde kendi esyalarimda begenmediklerimi degistirmeye calisiyorum, mesela halimi degistirdim gerci daha gelmedi yolda ama:KK1:
sirada bu dolabim var, ondan sonrada mutfak dolabim komple degisecek:KK53::KK53:
istedigim bir sekle sokana kadarda ugrasicam:KK53::KK64::KK76:
kimse bana dur diyemez:63::KK53::KK61::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
evvvet ya siyah olunca cok toz topluyor hergün sil dur artik :KK31: bende ayni simdi öyle yapiyorum aslinda :KK1: bu evde benden önce kayinvalidemler oturuyordu onlar temelli türkiyeye dönünce bazi eski esyalari hep bende kaldi, atma geldigimde alirim BELKI demisti esyalarini ama hepsini teker teker topladim ve attim :KK19::KK19:
sonunda kurtuldum onun esyalarindan :KK52:
simdide evde kendi esyalarimda begenmediklerimi degistirmeye calisiyorum, mesela halimi degistirdim gerci daha gelmedi yolda ama:KK1:
sirada bu dolabim var, ondan sonrada mutfak dolabim komple degisecek:KK53::KK53:
istedigim bir sekle sokana kadarda ugrasicam:KK53::KK64::KK76:
kimse bana dur diyemez:63::KK53::KK61::KK52::KK52::KK52:

demesin zaten boşverrr değiştir istediğini yap senin evin istediğin gibi olmazsa zevkle oturamazsın :KK34: ben öyleyimdir mesela gerçi kendi evim yok ama odam var istediklerimi orda uygulamaya çalışıyorum en azından :KK1:

demesin zaten boşverrr değiştir istediğini yap senin evin istediğin gibi olmazsa zevkle oturamazsın :KK34: ben öyleyimdir mesela gerçi kendi evim yok ama odam var istediklerimi orda uygulamaya çalışıyorum en azından :KK1:

aynen canim, öyle yapcam zaten:KK53::KK53:

senin uykun yokmu canim, bugün uyuya kaldim ben yaaa nasil uyucam bugün bilmiyorum herhalde yine sabahlarim:KK31::KK31::KK31:

X