Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ebrucum ben çıkıyorum uykum geldi :97: Allah rahatlık versin sana iyi geceler görüşürüz tekrar Allah'a emanet ol

hehe saol canim

ya ya ya sennnn___???

çıkıyordum ama yazayım yinede bende fırında makarnayı, yeşil fasülyeyi, yayla çorbasını şimdilik aklıma gelenler bunlar :) güzel yaparım öyle derler ama tabii benden daha güzel yapanlarda vardır
tatlı olarak da şekerpareyi

mmhhh hepsinide cok severimmm
canim cekti bak simdi
ay neyse ben seni tutmiyim sen yat canim görüsürüz yine

ooo
Sezen aksunun o sarkisini cok severim bende

Hadi ya, selam söyle bizden annenleree
Memleket neresiydi canim_?
sağol canım........
Malatya......
anladım ablacım :) annenler nasıl iyidir inşallah sağlığı sıhhati ellerinden öperim

iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........

sağol canım........
Malatya......

iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........

canim Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun yaa cok üzüldüm Insallah en kisa zamanda sagliina kavusur

selam herkezeee
kizlar yorgunluktan bittimmm
Esracim hani diyordumya dolabimi kaplasammi diyeee iste dünden beri onu kapliyordum cok yoruldum bee ama sonunda bittiii vee istedigim sekle geldi dolap :97:
ama ayakta duracak halde degilim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…