- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.261
bende ayni
canim tatli cekiyor yaaa
sabah olsunda hemen yapicam
hangisinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ayni
canim tatli cekiyor yaaa
sabah olsunda hemen yapicam
hangisinden
hmmm ismini bilmiyorum annemin hazir baklava yufkasindan yaptigi bi tatli var ondan canim cekti
baklava biraz fazla tatlı olur sen şekerpare yap
yok canim baklava degil, sadece onun yufkasindan yapiliyor hazir satiliyor marketlerde, cok hafif bi tatli, ama yemege doyamiyor insan
ben yanlış anlamışım hafifse sorun yok
en güzel yaptığın yemek hangisi söyle bakim
hmmmmmm en güzeeeelll :44::44::44:
yafff ben hepsini güzel yaparim dermisimmm
ama Pizzayi güzel yaparim o da Pizzayi cok sevdigimdendir herhalde
onun haricinde karniyariki güzel yaparim:82:
marifetliymişsin :81::81:
ebrucum ben çıkıyorum uykum geldi :97: Allah rahatlık versin sana iyi geceler görüşürüz tekrar Allah'a emanet ol
hehe saol canim
ya ya ya sennnn___???
çıkıyordum ama yazayım yinede bende fırında makarnayı, yeşil fasülyeyi, yayla çorbasını şimdilik aklıma gelenler bunlar :) güzel yaparım öyle derler ama tabii benden daha güzel yapanlarda vardır
tatlı olarak da şekerpareyi
mmhhh hepsinide cok severimmm
canim cekti bak simdi
ay neyse ben seni tutmiyim sen yat canim görüsürüz yine
görüşürüz canım sende uyu sende sonra yarın kalkamazsın sonra da temizlik yapamazsın
sağol canım........ooo
Sezen aksunun o sarkisini cok severim bende
Hadi ya, selam söyle bizden annenleree
Memleket neresiydi canim_?
anladım ablacım :) annenler nasıl iyidir inşallah sağlığı sıhhati ellerinden öperim
sağol canım........
Malatya......
iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........
sağol canım........
Malatya......
iyilik canım benim..babam hasta onunla ilgileniyoruz..5 aydır yatıyor..tedavi görüyor,iyi ama yürüyemiyor,eellerini kullanamıyor...........
slm güzeller nasılsınz:)