- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.221
evlenince böyle oluyor işte yapmak zorunda kalıyosun çünkü sen yapmazsan arkandan yapıcak kimse yok ben en azından yapmasam annem yapıyor sorun olmuyorbide iki de bir hatırlatıyor öğren evlenince ben mi gelip yapıcam sana, alış bensiz ne yapabildiğini görim, bigün de ben söylemeden yap vs. şeyler işte klasik anne sözleri
yaaa ayni benim annemmm
hatta simdi bile bana gelince yaptigim yanlislari söylüyor sunu böyle yapma söyle yap diyip duruyor,
beyazlari 60da yika, fayanslari camasir tozuyla sil, wc banyoyu hergün sil, mutfak bezlerini uzun süre kullanma falanda filan:111::111:
hic deyismeyecekler sanirim
ya bu arada ben oturma odamdaki dolabimi folyoyla kaplamak istiyorum guzel olurmukiiii:18::18::18:
evet sanırım hiç değişmiycekler :)
alüminyum folyo mu pvc folyo mu ?
canim yaa pvc sanirim hani mutfak dolaplarindada yapiliyorya :26:
Eki Görüntüle 221628 mesela böyle birsey canim ama tabi buzdolabinda degildolabimda yapmak istiyorum, renginden biktimda biraz :97::97:
güzel yapmışlar bunlarıevet olabilir canım ne renk yapmayı düşünüyorsun senin eski rengin neydi?
demi amaya benimkinin rengi siyah-kirmizi, siyahlar biraz icimi karartti yaa, kirmizidanda bikmaya basladim oysa cok severim bu rengi ama ne bilim:97:
simdi siyah olan yerlerini acik tahta rengi kirmizi olan yerlerinide beyaz:26:
ayni bu resimdeki gibi mesela, zaten benimkide bu dolaba cok benziyor
Eki Görüntüle 221629
ben beğendim çok güzel olmuş bu renkler zaten seninkine de benziyormuş bence değişiklik iyidir her zaman
ayyy demiama iste yapabilirmiyim onu bilmiyorum biraz ugrastiriciymis ama denemekte fayda var, yarin gidip bi bakayim bulabilirsem alirim hem banada ugrasacak birsey cikmis olur
bencede bari ev çamaşır suyundan az da olsa kurtulmuş olursöylediğim akrabamda tüm evdeki eşyalarını tek tek elden geçirip değiştirdiler aslında çok güzel bişey hem zamanını boşa geçirmek yerine bir uğraşla geçiriyorsun hem de sen başarmış oluyorsun
evvvet ya siyah olunca cok toz topluyor hergün sil dur artikbende ayni simdi öyle yapiyorum aslinda bu evde benden önce kayinvalidemler oturuyordu onlar temelli türkiyeye dönünce bazi eski esyalari hep bende kaldi, atma geldigimde alirim BELKI demisti esyalarini ama hepsini teker teker topladim ve attim
sonunda kurtuldum onun esyalarindan
simdide evde kendi esyalarimda begenmediklerimi degistirmeye calisiyorum, mesela halimi degistirdim gerci daha gelmedi yolda ama
sirada bu dolabim var, ondan sonrada mutfak dolabim komple degisecek
istedigim bir sekle sokana kadarda ugrasicam
kimse bana dur diyemez
demesin zaten boşverrr değiştir istediğini yap senin evin istediğin gibi olmazsa zevkle oturamazsınben öyleyimdir mesela gerçi kendi evim yok ama odam var istediklerimi orda uygulamaya çalışıyorum en azından
aynen canim, öyle yapcam zaten
senin uykun yokmu canim, bugün uyuya kaldim ben yaaa nasil uyucam bugün bilmiyorum herhalde yine sabahlarim
yok canım benimde uykum:) bugün geç kalktım sanırım ondan
ozaman gece kusu olmaya devam
tweetyde yok kaldik tek basimiza
evet :) tweety gezmeye geldi Türkiye'ye geziyodur şimdi sen gelmeyi düşünmüyomusun canım hatta daha da ileri gideyim taşınmayı
tasinmayi düsünmüyorum canimbelki kocis emekli olunca
ama agustosun sonunda geliyoz TRye yani bayramda ordayiz, 5 haftaligina o da, sen istanbuldamiydin
yumu kapsama alani disinda gözüküyor neden acaba:26::26::26: