Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ehh sonunda geldinnn nirde kaldin sekerim seni bekliyorum burdaa:97::97:
nasilsin neler yapiyorsun anlattttt

yettim gari
ayy sorma çok yoruldum bugün mücver yaptım ne kadar yorucu bişey tek tek ince ince doğra karıştır kızart ama ben fırına attım kızartmak yerine
sen anlat neler yapıyorsun nerelerdesiniz yaa buralara uğramaz oldunuz artık

e öyle ince ince dogramaya calisirsan tabi yorulursun canim
rendele bidahakineee, ben öyle yapiyorum hemencecik bitiveriyor
bende hep firina atarim, kizartmam hic birseyi
bu arada sen evli degildin demi senmi yaptin bugün yemegi:44:
ay napim canim yaaa ben evdeyim hep, pek disarida cikmam, canım sıkıldıkcada temizlik yapiyorum, dün bütün evi elimle sildim ammada yorulmusum bee

yok canım bende rendeliyorum da maydanozu, dere otunu, soğanını mecburen ince ince doğramak gerekiyor.
evet bende genelde fırında yemek yapmaya çalışıyorum daha lezzetli ve daha hafif oluyor.
yok canım ben evli değilim evet ben yaptım bugün yemeği canım isteyince ben yapıyorum yoksa annem kapı dışarı edicek beni hiç bir iş yapmıyorum diye
sende annem gibisin canım sıkıldıkça evi siliyor benim annemde boşverin yaa bırakın biraz akışına yormayın bu kadar kendinizi

heehhee demesi kolay temizlemeyince olmuyor ama yaaa bide benim kedim var yerleri silmeyince tozdan hapsurmaya basliyor
senin annende benim annem gibi herhalde yada her annemi böyle:44: bende yemek veya temizlik yapmayinca hemen kizardi :88::88:
ama simdi ister istemez yapiyorum artik

evlenince böyle oluyor işte yapmak zorunda kalıyosun çünkü sen yapmazsan arkandan yapıcak kimse yok ben en azından yapmasam annem yapıyor sorun olmuyor bide iki de bir hatırlatıyor öğren evlenince ben mi gelip yapıcam sana, alış bensiz ne yapabildiğini görim, bigün de ben söylemeden yap vs. şeyler işte klasik anne sözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…