Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:

tamam gel canım beraber yapalım bir kaç kişi olunca daha iyi oluyo bence annen gelince ye doya doya sonra yiyemiyceksin:KK1:

tamam gel canım beraber yapalım bir kaç kişi olunca daha iyi oluyo bence annen gelince ye doya doya sonra yiyemiyceksin:KK1:

tamam canim, son kez annemler varken karnim ziyafet ceksin ondan sonra ac birakicam onu :KK52::KK52:
saka bi yana ac kalmaklada olmuyor bu is, düzenli beslenmek gerek birde spor yaptikmi artttikkk kimse degmesin keyfime :KK60::KK60::KK60:

kizlar ben cikayim artik yarin erken kalkicam temizlik yapmam lazim :KK61:
belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

hoşçakal canım sende Allah'a emanet ol kendine çok iyi bak. kendini fazla yorma tamam mı öptüm bende :KK16::KK16::KK54:

iyidir de işte şu balık etlilik basenlerde olmasa bide daha iyi olucak :KK61:
olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degil:KK20:
ay demiiiiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yat anacim yat sonra ilerde pisman olma ama :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
olmammm ya sen yolla kilolari:KK37:
:94::94::94:hemen gönderiyorum osaman:94::KK60:
aliyorum hemen:KK68::KK74:
beraber yapakmi :KK51::KK51:
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir spor :KK53: yürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya):KK37:
ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiii:KK1::KK1:gaza getirir gibiii:KK60:
ben de bisiklet sürmek istiyorum kızlar bacaklar için :) spor şart .)
o ne kiz egitim sart der gibi:KK60::KK60:
yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:
bahaneyide buldu hemnnn:KK37:
tweety pcde sorunmu var canim yoksa düsüp bi yaninimi kirdin :KK52:
ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirr:KK60::KK60:
evet nerdesin tweety kırdın mı bi yerini naptın :KK1:
usteki yaziyi aynen tekrar canimmm:KK60::KK60:

olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degil:KK20:

olmammm ya sen yolla kilolari:KK37:

aliyorum hemen:KK68::KK74:

ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiii:KK1::KK1:gaza getirir gibiii:KK60:

o ne kiz egitim sart der gibi:KK60::KK60:

bahaneyide buldu hemnnn:KK37:

ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirr:KK60::KK60:

usteki yaziyi aynen tekrar canimmm:KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK60:

kolay gelsin canim kendine iyi bak ALLAHA EMANET OL...görüsürüzzz annenlere selam hoscakall:KK16:

beni birakip gittiniz ask olsun haydin iyi geceler o zaman ALLAHA EMANET OLUN... $images.jpeg

X