- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
ben de bisiklet sürmek istiyorum kızlar bacaklar için :) spor şart .)
şart şart olmazsa olmazlardan spor
yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:
tamam gel canım beraber yapalım bir kaç kişi olunca daha iyi oluyo bence annen gelince ye doya doya sonra yiyemiyceksin
tamam canim, son kez annemler varken karnim ziyafet ceksin ondan sonra ac birakicam onu
saka bi yana ac kalmaklada olmuyor bu is, düzenli beslenmek gerek birde spor yaptikmi artttikkk kimse degmesin keyfime
tweety pcde sorunmu var canim yoksa düsüp bi yaninimi kirdin
kizlar ben cikayim artik yarin erken kalkicam temizlik yapmam lazim
belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr
olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degiliyidir de işte şu balık etlilik basenlerde olmasa bide daha iyi olucak
olmammm ya sen yolla kilolariay demiiiiiiiiiiiii
yat anacim yat sonra ilerde pisman olma ama
aliyorum hemen:94::94::94:hemen gönderiyorum osaman:94:
ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiiiberaber yapakmi
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir sporyürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya)
o ne kiz egitim sart der gibiben de bisiklet sürmek istiyorum kızlar bacaklar için :) spor şart .)
bahaneyide buldu hemnnnyaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:
ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirrtweety pcde sorunmu var canim yoksa düsüp bi yaninimi kirdin
usteki yaziyi aynen tekrar canimmmevet nerdesin tweety kırdın mı bi yerini naptın
olsunda basende olsun yaa zayif olmakta guzel degil
olmammm ya sen yolla kilolari
aliyorum hemen
ewet baslayakmiii ne ki askerlik arkadasin sankiiigaza getirir gibiii
o ne kiz egitim sart der gibi
bahaneyide buldu hemnnn
ewet internet yawas ben bi yerimi kirmadim ama laptop heran elimde kalabilirr
usteki yaziyi aynen tekrar canimmm
kizlar ben cikayim artik yarin erken kalkicam temizlik yapmam lazim
belki giremeyebilirim bi kac gün ama firsat bulursam girerim tabiii, öptüm ikinizideee görüsürüz insallah yine ALLAHA EMANET OLUN hosca kalin kizcelerrr
selam kızlarr...
hepiniz çok tatlı, çok samimi insanlarsınız bende sohbetinize katılabilirmiyim..:)
Selam kızlarNasılsınız bakem....................
selammm
iyidir senden naber