Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ben diyet yapsamda aynı canım yaa yüzüm ve belim incecik kalıyo sonra kötü gözüküyo spor yapmam lazım düzenli olarak onu da yapamıyorum zamanım yok:KK43:

aminnn canım aminn darısı pek başıma olamıycak sanırım evlemeyi pek düşünmüyorum ama bakalım nasip kısmet :KK64:
boyum: 1.63
kilom: 61 di en son tartıldığımda
göz rengim: koyu kahve , siyah
saç rengim: siyah

esmerim yani:))
bekarlik sultanliktir boswer ewde kalabildigin kadar kal:KK60::KK60:
bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum :KK43:
bende muzu seviyorum cok kabizmi yapiyormus bilmiodum:26:

benimde boyum 1.62 fellan kilom 50 gozlerim yesil ama elayada kaciyor kumralim sarisinda sayilirimmm :KK9::KK9: kilo almak istiyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

boyum 1.65 kilom maalesef suanda 72-73 arasinda gidip geliyorum:KK31: göz rengim kahve sacimda kahve senin neeeeeeee:KK1:

ya keske beraber spor salonlarina gidebilsek ne guzel olurduu kiz kizaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
bazen esimle gidiyim diyorum ama gidesim gelmiyo o gidiyo ben evde kaliyorum:KK61:
ama spor cok önemli gercektende yaa :97::97:

evet spor çok önemli :)) keşkeee gidebilseydikk komik olurdu :KK1::KK1:

benimde boyum 1.62 fellan kilom 50 gozlerim yesil ama elayada kaciyor kumralim sarisinda sayilirimmm :KK9::KK9: kilo almak istiyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

ohh ohh biz vermeye çalışalım sen almaya :KK64:

boyum 1.65 kilom maalesef suanda 72-73 arasinda gidip geliyorum:KK31: göz rengim kahve sacimda kahve senin neeeeeeee:KK1:

ya keske beraber spor salonlarina gidebilsek ne guzel olurduu kiz kizaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
bazen esimle gidiyim diyorum ama gidesim gelmiyo o gidiyo ben evde kaliyorum:KK61:
ama spor cok önemli gercektende yaa :97::97:

ne sporu kiz ben kilo almak istiyorummm o yuzdende patates cuvali gibi yatiyorummm :KK64:

bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum :KK43:

aynen ya bende yersem zaten 1 tane yiyorum bu yüzden :KK52:

cok istiyorsan biraz göbekten birazda basenlerimden verebilirim sana hee istermisin:KK53::KK53:

beraber yapakmi :KK51::KK51:
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir spor :KK53: yürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya):KK37:

canım burda diyet yapıyorum ben zaten her gün yediklerimizi yazıyoruz güldenle yapıyoruz sende gel katıl aramıza ne dersin :KK34:

canım burda diyet yapıyorum ben zaten her gün yediklerimizi yazıyoruz güldenle yapıyoruz sende gel katıl aramıza ne dersin :KK34:

yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:

X