-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.501
selam gençler nasılsınız
canüümm bebeemmmm senin doktor demişti bunlarııı bak görüomusun bi iyileşme yok sanırım :)) hafıza normal deülll nedekk iştee katlanıcazzcanim skldi iki halay cekeyimmm dedimdeeemisafir gelecek ya ondan erken kaldrmistirrrr
hic sormaaa ay cok uzuldummm bah hele nie bizim kristalbebekin internetini ters bagliosunuzzzz
aynen oyle dedi doktor kristal bebeki kendi haline birakin dediiiiiiyok ilk yazili olan mesaj sanaydi bamlanmana cook uzulecemmm pehhhhhhhhh
digerlerini canim skldida iki halaya cekeyim dedim kimsede yoktuu kendi kendime eglendimmm
canımmm öncelikle günaydınn
bu arada doktor kendi haline bırakın dedi :)))) sözde benim banlanmam üzülecekmiş onu belirtio mesajlarında :))) bu arada erken kalkmak aslıda iyi bişi :)) yoksa günün ölüyormuş oluo öyle geç kalktımııı
canim skldi iki halay cekeyimmm dedimdeeemisafir gelecek ya ondan erken kaldrmistirrrr
hic sormaaa ay cok uzuldummm bah hele nie bizim kristalbebekin internetini ters bagliosunuzzzz
aynen oyle dedi doktor kristal bebeki kendi haline birakin dediiiiiiyok ilk yazili olan mesaj sanaydi bamlanmana cook uzulecemmm pehhhhhhhhh
digerlerini canim skldida iki halaya cekeyim dedim kimsede yoktuu kendi kendime eglendimmm
selam gençler nasılsınız
bende iyiyim canım esra yokmu sen iyimisin bende topiklerde geziniyorum
evet ya ramazanda tatlı bi yorgunluk oluyor
selammmmmmmm
esra nasilsin canimmm
tweety sen nasilsin canim.. bu arada yumuktan hic bi ses seda yok nerde o yaa unuttuk onuda heee :44:
selammm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
yumuyu bende hiç görmedim :44:
bende iyiyimmm canim... bugün oruca basliyorummm
sahura kadar otururum artik
ay yumuyu kaybettik kk da :82:
sonunda başlıyorsun demek zor gelicek ilk gün ama alışırsın
gazetelere ilan mı versek ne :97:
evt canim... aslinda ilk günde tutmustum ama son 1 saat kala bozulduuu orucumm :97::97:
ne sans ama
ee daha daha nasilsiniz cnmm
nolsun canım işte yorgunum biraz bugün misafir ağırladık :)
sende neler var neler yok
amaning booooo pas pas bezi sensin don lastigiiiii kirmizi donnnngııııııı tweetyimmm don lastiğimm amerikan bezim hayatımın kabusuuuuu :))) kalbimin çiçeğüüüüü burnumunn direğüüüüü neredesünn gııı :)) canım benimmmmmm yeni avatarım nasıll :) senin için ekledimm
he he sanamii iwit mecburen katlaniokkkkkkkkkkkkkkkcanüümm bebeemmmm senin doktor demişti bunlarııı bak görüomusun bi iyileşme yok sanırım :)) hafıza normal deülll nedekk iştee katlanıcazz
selammm canim iyiyimmm sen nasilsin yumuya bakiom arada bir ama ne zmandir girmedi kk ya bende merak ediorum:26:selammmmmmmm
esra nasilsin canimmm
tweety sen nasilsin canim.. bu arada yumuktan hic bi ses seda yok nerde o yaa unuttuk onuda heee :44:
bende bugun baslicam oruca ikizmiyiz neyiz kiiiibende iyiyimmm canim... bugün oruca basliyorummm
sahura kadar otururum artik
ay yumuyu kaybettik kk da :82:
amaning booooo pas pas bezi sensin don lastigiiiii kirmizi donnnngaffur pijamasiiiii
he he sanamii iwit mecburen katlaniokkkkkkkkkkkkkkkzati bakirkoylusunnnnn
selammm canim iyiyimmm sen nasilsin yumuya bakiom arada bir ama ne zmandir girmedi kk ya bende merak ediorum:26:
bende bugun baslicam oruca ikizmiyiz neyiz kiiii
:26:hmm zaten sevgilisi yuzunden durgunlasmisti bayagaaa:97:yok kiz yumu giriyo nete hatta en son 2 gün önce girmis ama buraya ugramiyor artik
ay sendemi bugün basliyon kizzz
bugün hic bi is yapmadim ben
sadece yemek yaptim tüm gün tv izledim oh gel keyfim gel
kızlar ben kaçtım görüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar