Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

:26::26:

evet :KK43:

evet canım bundan sonra dikkat edelim :KK43:

Allah şifa versin öncelikle atlatır inşallah en kısa zamanda :nazar:
demek 18inde evlendin zor olmadı mı :KK64:
valla öyle çok seviyoruzki birbirimizi hiç zorluk olmadı :) biz çok farklıydık ya yada ben öyle düşünüorum :)) birbirimize ölüyorduk o derece hala öyleyizdir:)) tamamm bazen ikimizinde gıcıklığı tutuo herşey tozpembe deil ama :) sevgi oldumu hepsi boş oluyor :) sen ne zaman evlenecen gıı senide verek birine

sanki senin nuri agbinin cok ahi vahi kalmis taaa sende al nuriyi tepe tepe kullan:KK9:ogluna ALLAHTAN SIFA DILIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSUR...AMIN:nazar:bende gecen sene evlendimmm 21yasindayim cocugum yok bende kocisimiii cok seviyorummm:KK69:normal liseden mezunummm fazla bi hobimm yok hatta hic yok...en buyuk hobimm kk ya girmek olduuuu:KK53::KK53::KK53::KK53:bende seniii mucklayimmm bariiiii:63: bende yarismaci arkadaslara basarilar dilerimmm ayrica seni tek gecerim bu alemdeeee:KK60::KK60::KK60::KK60:neyse sen annem sayilirsin yas 25 olmussss zuhahahahahaaaa:KK60:
öncelikle teşekkür ediorum amin diorum
sonrasında çüüşşş diorum ohaaa diorum babaanne deseydin barii :)))
:)) çoşkun ve nuri yi bırakalım ikisindede iş yok :)) allah sahiplerine bağışlasın :)))
ben seni çoktan geçtim şölee boynunu uzat ileriye doğru bakk :)) sana ordan mucxx atıorum :)))
hehhehehhe:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:124::124::124::124::124:

valla öyle çok seviyoruzki birbirimizi hiç zorluk olmadı :) biz çok farklıydık ya yada ben öyle düşünüorum :)) birbirimize ölüyorduk o derece hala öyleyizdir:)) tamamm bazen ikimizinde gıcıklığı tutuo herşey tozpembe deil ama :) sevgi oldumu hepsi boş oluyor :) sen ne zaman evlenecen gıı senide verek birine

evet önemli olan sevgi, saygı, sadakat ve güven bunlar olmadı mı yürümez evlilikler :KK61:
ohh ohh Allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi :nazar:
:KK60::KK60:
o biraz zor galiba :KK9: ben rahatım ya böyle baba evinde :KK64::KK64::KK64: kısmet işte :KK34:

arkadaşlar kendii testen geçirdim sonuç bu :))
Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…
ben bakırköye oturmaktayım tam yerindeyim yanii bu test gerçekleşirse eğer oturduğum yerin hakkını vermiş olacağım :)):KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:124::124::124::124::124:

evet önemli olan sevgi, saygı, sadakat ve güven bunlar olmadı mı yürümez evlilikler :KK61:
ohh ohh Allah bozmasın mutluluğunuzu ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi :nazar:
:KK60::KK60:
o biraz zor galiba :KK9: ben rahatım ya böyle baba evinde :KK64::KK64::KK64: kısmet işte :KK34:
sağolasın tatlım allah senide hayırlı imanlı yakışıklı zengin kibar bi eşle karşılaştırır inşallah

kızlar dilimede ismail yk nın allah belanı versin şarkısı takıldı :)) yawww söylemekte istemiorum ama bilinçsiz söylüorum netsem acep :)) hengi şarkıyı dinlesemde unutsam bunu

:KK64::KK64:

:KK35: böyle ettin ya bende onu şeyderekten dedim :KK1:
neyse boşver:KK64::KK64:
ben çıkıyom kızlar sabah erken kalkıyom..size iyi muhabbetler

iyi geceler Allah rahatlık versin :KK16:

arkadaşlar kendii testen geçirdim sonuç bu :))
Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…
ben bakırköye oturmaktayım tam yerindeyim yanii bu test gerçekleşirse eğer oturduğum yerin hakkını vermiş olacağım :)):KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK60::KK60: bana da bu çıkmıştı :KK53:

heee esrayi kizdirmaya calistimda :KK53::KK53:

görüsürüz canim öpüyorum seniii :KK54::KK54:

:KK19::KK19:

sağolasın tatlım allah senide hayırlı imanlı yakışıklı zengin kibar bi eşle karşılaştırır inşallah

Aminnnnnn İNŞALLAH :KK34: teşekkür ederim iyi dileklerin için :KK16::KK16:

öncelikle teşekkür ediorum amin diorum
sonrasında çüüşşş diorum ohaaa diorum babaanne deseydin barii :)))
:)) çoşkun ve nuri yi bırakalım ikisindede iş yok :)) allah sahiplerine bağışlasın :)))
ben seni çoktan geçtim şölee boynunu uzat ileriye doğru bakk :)) sana ordan mucxx atıorum :)))
hehhehehhe:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
rica ediyorummm...niiiiiineeeeee diyorummmm....ewet coskunla nuriyi ALLAH sahiplerine bagislasin...sen bana dürbünle bak ordan sana mendil sallliooooommm hihhhhoytttttttttttttt:KK60::KK60::KK60::KK60:

yaziyi dagitiyordumdaaa gec oldu cvbim...:KK35::KK35::KK35::KK35:

X