Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hayırdır canım ne oldu:uhm:

ne biliyim canım ya ben hep böyleyim anlam veremiyorum evde oturmaktan da sıkılıyorum
arkadaşıma gidiyorum onun yanında çok eğleniyorum gülüyorum mutluyum

eve gelme vakti geldiğinde içimi sıkıntı basıyo
akşam üzeri 1 saat yürüyüşe çıkıyorum arkadaşımla nehir kenarında

o zaman keyfim yerinde ama eve gelince kasvet basıyo yine
odamda tv açık pc açık yine de vakit geçirecek bi şeyler bulamıyorum sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz allah aşkına

Allaha karşı gelmek olmasın ama çok bunalttık inş. ramazanda böyle oılmaz:1no2:

ben çok söyleniyorum annem çok kızıyo ama gereçkten bunaltıcı yani..

1 haftaya serinlicekmiş diyolar ya bakalım inş..

yine de ramazan zor geçicek.. allahtan evdeyim.. hem oruç tutmak isteyip hem de tutamıcak olmak çok kötü oluyo

aynı benn.. elimin altında herşey var ama yine de bi can sıkıntısı.. okul açılsın diye dört gözle bekliyorum resmen.. bunladım artık

aynı benn.. elimin altında herşey var ama yine de bi can sıkıntısı.. okul açılsın diye dört gözle bekliyorum resmen.. bunladım artık

okulu özledim resmen ya öyle keman gitar çalmak gibi aktivitem de yok
zaten yeteneğim yok

boyuna yiyorum evde durdukça
her yerim ağrıdı pineklemekten başım falan da ağrıdı

tüm gün yatıyorum ayağa kalktığımda başım dönüyo resmen her seferinde :bbo:

Bi ara çıktım ekmek filan aldım ama yine bim'e gidemedim akannehir
Çok sıcaktı ya bu kadar sıcak olmasa giderdim belki.

bim de ne var ki?

yaa bi de evde bişey yapmak gelmiyo ki insanın içinden.. kalkıyorum mısır gevreğimle başlıyorum güne.. geceliklerden kurtulmadan önce bir duş.. sonra da günlük kıyafetle tv de gez dön dolş.. aşkı behlül vardır ne güzel ona bakardım o da bitti kaldım dımdızlak :S

napcam bilmiyom ama ramazan hemencecik bitmeli ben de sıcaklara veda ederk gezineyim bol bol

aynen akşama kadar bugün pasta börek yaptım can sıkıntısına bi dünya pasta oldu evden yiyen var sanki klava: akşamda darlık düştü içime bi sıkıntı geldi sanki sahile gttik sonra havalardan sanırım:bbo:

evet Allah fırında falan dırşarıdaa çalışıcaklara kolaylık versin:Saruboceq:

Son düzenleme:

ben de en erken 12 de kalkıyorum
hiç olmuyo iştahım
tv ye ne koyarlarsa o diziyi izliyorum
6 gibi arkadaşımla çıkıp 8 de geliyorum
denize çok nadir gidiyorum bu yaz çünkü çok sıcak
8de eve gelip yemek yiyip yine tv izliyorum buraya giriyorum
hemen hemen her günüm böyle :bbo:

ağlayasım geliyo benim dizide ağlarlarsa benim de gözlerim doluyo ota moka ağlıcam ya nerdeyse :gitme:

Ağda bandı vardı tabi kaldıysa :umursamaz:
Bir de Golden Rose parlatıcı,rimel,allık vs. vardı ama ağda bandı daha önemli benim için şu anda :2:

hee anladımm.. ağda mı yapcann delikafadulden

amin aminnn !!

ay pasta börek yapmamak için zor tutuyom ben de kendimi valla..

aynen canım yaa en erken kalkışım 12
tv ye bak yat anca 6-7 oluyo.. arkadaşlarım da hep uzak yerlerde.. şehrin başka başka yerlerindeler.. ee buluşamıyom ha deyince..
sonra da gel yemek ye,kahveni iç.. azcık tv izle ailenle muahbbett et oluyo gece..sonra da net

allahtan bana yakın arkadaşlarım, uzak olsalardı napardım allah bilir, kafayı yerdim heralde kafamçokkarıştı

ağlayasım geliyo benim dizide ağlarlarsa benim de gözlerim doluyo ota moka ağlıcam ya nerdeyse :gitme:

sen bayağı bunalmışın bende uyuz mu oldum ne devamlı kaşınıyorum banyo ediyorum 30dk sonra kaşınaya başlıyorum sıcaktan diyo annem ama bilmiyorumkismile

sen bayağı bunalmışın bende uyuz mu oldum ne devamlı kaşınıyorum banyo ediyorum 30dk sonra kaşınaya başlıyorum sıcaktan diyo annem ama bilmiyorumkismile

çok bunaldım canım sorma ya :1no2:
şimdi sen öyle dedin ya beni de kaşıntı tuttu benneyaptımki

bizde bugün annemle geçtik mutfağa şunu mu yapsak bunu mu bir sürü şey
olmuşkafamçokkarıştı

çok bunaldım canım sorma ya :1no2:
şimdi sen öyle dedin ya beni de kaşıntı tuttu benneyaptımki

:) ya alerji hastalığım var acaba bişey mi dokundu diyorum ama yok ama devamlı boyunlarım dirseklerim isirik olmuş gerdanım falankafamçokkarıştı

olsun o da bi ilerleme delikafadulden bende hep evdeydim iki kere markete gittim :lepi:

Ucuz bulmuşken stok yapayım dedim kaydirigubbakcemile2

allahtan bana yakın arkadaşlarım, uzak olsalardı napardım allah bilir, kafayı yerdim heralde kafamçokkarıştı

yakında da arkadaşlarım var ama ha deyince görüşelim olmuyo işte

ne güzel bak 2 saat 2 saattir..

ayy ben de kaşınmaya başladım şimdi.. banyo yapar yapmaz yapış yapış oluyo yine de insan banyo da bi işe yaramıyo ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…