Direk link veriyim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...son-satin-aldigimiz-makyaj-urunleri-2144.html
ya aslında marka kişiden kişiye değişiyo millet avonu över ama bende sevmiyorum avonu catherine arley fondoten allığına daha çok seviyorum golden rose kalemi hoşuma gitmiyo emily diye bi marka kullanıyorum sadece avondan rimel ile duş jeli kullanıyorum bence kullan baktın iyi değil atarsın
ben de pek sevmem avonu
catherine arley pudrasını çok övüyorlar
şimdiki pudram flormar
bu bitince onu alacağım kesin
rimeli falan flormardan alırım o bitsin golden rose alacağım o var aklımda
gerçi şimdiki rimelim maybelline memnunum ama golden roseu da övüyorlar
fazla para vermeyi sevmiyorum ben her şeyim golden rose flormar falan :)
çokda kalitesiz durmuyo ama bilmiyorumkismile renkleri güzelDirek link veriyim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...son-satin-aldigimiz-makyaj-urunleri-2144.html
Ben de emily kalemlerini kullanıyorum ama akıyor ya :sinifsinif: sürüşü çok rahat tam istediğim gibi oluyor ilk sürünce,ama dışardan eve geldiğimde bakıyorum ağlamış gibiyim kaydirigubbakcemile3
Nascita'nın da göz kalemleri güzel :hulya:
Goldenrose lipcare'i var ondan çok memnunum mesela,kırmızı.
Avon'dan ruj,rimel,göz kalemi aldım,clearskin serisinden 1-2 ürün almıştım bir de tüy azaltıcı losyonu var.Çilekli banyo köpüğüm de var guclubacismile :roflol:
Ben allık,fondoten,pudra filan kullanmıyorum.Sadece göz kalemi,rimel ve hafif ruj ya da goldenrose lipcare'inden sürüyorum.Farı da öylesine aldım aslında özel günlerde filan lazım olur diye,günlük makyajımda hiç far kullanmam,hatta onu almasaydım evde far yoktu
avonun avon super shock mascara kullanıyorum süper bence bundan dene. catherine arley çok güzel pudrası falan ama süngeri iyi olmuyo ben başka sünger aldım
emily göz kalemleri siyah hariç güzel ben renk renk aldım
siyah göz kalemi denince flormarı tek geçerim
golden rose vişneli dudak nemlendiricisi bende de var çok memnunum çok doğal bir kırmızılık veriyor
önceden nivea alıyordum ama şimdi mat olan vişneli piyasada yok, hep parlak var
avonun el ve tırnak bakım kremi güzel :hulya:
emily mavi-pembe-mor-petrol mavisi-yeşil renkleri var çok hoşuma gidiyor siyah renkte golden rose ya da avonun acılıp kapanan göz kalemi onu sürmeye çalışıyorum ama çok kalın ucu sürme gibi oluyo
evet avonun o maskarasını çok duydum
sırada golden rose 3D maskara var kırmızı dışı.
onu alacağım
sonra da avonu denerim kaydirigubbakcemile2
benim de rimelim bitmek üzere geçen yazdan beri hergün sürüyorum rimelsiz ekmek almaya bile gitmiyorum ölü gibi oluyo suratım :1shok:bitmemişti ravonun ki. o zaman bende yarın alayım golden olmazsa alırımm yine avongamyoncuiremsu
opuyorumnanaktano kadar konuştuk konuştuk söylemeyi unuttum canım :) güle güle kullan baktım ben yeni eklemişsin zaten taze taze bayanssulusmile ama şimdi hakkını yemiyim bi max factor göz kalemi almıştım bi daha da almadım zaten flormar daha iyi çıktı kaydirigubbakcemile2
Benim maskaram Avon Super Curlicious.Çook memnunum bundan ama bitince Super shock alıcam.Kullananlar hep memnunmuş. zemuszemusavonun avon super shock mascara kullanıyorum süper bence bundan dene. catherine arley çok güzel pudrası falan ama süngeri iyi olmuyo ben başka sünger aldım
çokda kalitesiz durmuyo ama bilmiyorumkismile renkleri güzel
Emily'nin açık gri-koyu gri-mavi ve yeşil renkleri var bende.Siyah kalemim de flormar ama o da akıyor fisfisfisemily göz kalemleri siyah hariç güzel ben renk renk aldım
siyah göz kalemi denince flormarı tek geçerim
golden rose vişneli dudak nemlendiricisi bende de var çok memnunum çok doğal bir kırmızılık veriyor
önceden nivea alıyordum ama şimdi mat olan vişneli piyasada yok, hep parlak var
avonun el ve tırnak bakım kremi güzel :hulya:
opuyorumnanaktan
Benim maskaram Avon Super Curlicious.Çook memnunum bundan ama bitince Super shock alıcam.Kullananlar hep memnunmuş. zemuszemus
Emily'nin açık gri-koyu gri-mavi ve yeşil renkleri var bende.Siyah kalemim de flormar ama o da akıyor fisfisfis
30 temmuzda Bim'de GoldenRose ürünleri satılmış kataloğu bugün gördüm.Kalmışsa alıyım mı onlardan? her biri 2.45 tl yazıyordu.
opuyorumnanaktan
Benim maskaram Avon Super Curlicious.Çook memnunum bundan ama bitince Super shock alıcam.Kullananlar hep memnunmuş. zemuszemus
.
al canım golden rose'u severim ben stok yaparsın işte ne güzel :hulya:
ben bu yaz 1-2 kere makyaj yaptım :) dinlendiriyorum kirpiklerimi :)
bu forumda bilirsin makyaj ustaları var ilarzu gibi :) onlar golden rose'un çok pahalı markalarla yarıştığını söylemişlerdi ben de not etmiştim şimdi sırada o var hihoyyyt
ya arkadaşımda vardı o çok kuru gibiydi senin ki de mi öyleydi bide kokuyodu normal riemller gibi kokmuyodu benneyaptımki
Yarın çıkarasam dışarıya bakarım,inşallah bitmemiştir :Saruboceq:
Katalog elimde şimdi kaydirigubbakcemile3 bu arada 2.45 değil 2.25 tl'ymiş kaydirigubbakcemile3
Maskara,parlatıcı,ruj,dipliner,allık ve lipgloss var.
Lipgloss,ruj ve allık alabilirim.
Kızlar bişey sorucam dipliner ile eyeliner farkı neydi unuttum bilmiyorumkismile
eyeliner üst göz kapakcığna üst kirpiğr diplinerda alt göz kapakçığına alt kirpiğe sürülüyor diye biliyorumbilmiyorumkismile[/B]
O zaman ben dipliner de alayım,bulunsun evde
Bu arada ağda bandı çok ucuzmuş :1shok: ondan da alırım yarın tabi bitmediyse.
Yarın çıkarasam dışarıya bakarım,inşallah bitmemiştir :Saruboceq:
Katalog elimde şimdi kaydirigubbakcemile3 bu arada 2.45 değil 2.25 tl'ymiş kaydirigubbakcemile3
Maskara,parlatıcı,ruj,dipliner,allık ve lipgloss var.
Lipgloss,ruj ve allık alabilirim.
Kızlar bişey sorucam dipliner ile eyeliner farkı neydi unuttum bilmiyorumkismile