Genç Kızlar Buyrun Sohbete

öyle aslında ama ben dershaneye gidiyorum haftada 5 gün falan sürmezsem çok kötü oluyorum ya ölü gibi resmen ondan sürüyorum ama artık evde olunca sürmüyorum

ben de bi yere gitsem dersane gibi kurs gibi sürerim tabii makyajsız olmaz, sadece arkadaşlarımla buluşuyorum çok özel mekanlara da gitmiyoruz o yüzden makyaj yapmıyorum saç maşası da kullanmıyorum saçlarımı da dinlendiriyorum

2,25e ruj bulamazsın başka yerde, renk renk stokla bence :hulya:

ben aldım bimden oluyo ama biraz kırmızı aldım başka yoktu oda çok koyu çıktı çok kaliteli ama çıkmakta bilmiyo bizim burada ruslar olur onların dudaklarına benziyorumsempatiksalakcinni sürünce ondan ben kullanamıyorum sürersemde çok az değdiriyorum çok silik duruyo:bbo:

Bim'in kendi markası mı varmış? CADIARZU
Ben 1-2 sene önce veet kullanıyordum bacaklarıma,memnundum yani koltukaltımı almıyordu ama kaydirigubbakcemile3

bende saçmlarıma bişey kullanamıyorum düzleşmiyolar sadece saç kremi sürüp çıkıyorum dalgalı hafifde bukle bukle saçmlarım herkes çok beğeniyor ölezemuszemus maşa mı yaptın diyolar ama kendi doğal hali bayanssulusmile

ben çok severim genelde kırmızı ve bordo sürerim zemuszemus

çok şanslısın o zaman :) ben bu sıcaklarda açık bırakamıyorum valla sımsıkı topuz yapıyorum :hulya:

Bim'in kendi markası mı varmış? CADIARZU
Ben 1-2 sene önce veet kullanıyordum bacaklarıma,memnundum yani koltukaltımı almıyordu ama kaydirigubbakcemile3

ben koltukaltıma kullandım bacaklarımı makineyle alıyorum ama çok batık oluyo hiç etek giyemedim bu sene:1no2: ondan ağda bantı alcam markasını bilmiyorumda zaten bim in kendi ürünüdür bi ürün var bi de

ben çok severim genelde kırmızı ve bordo sürerim zemuszemus
ben esmer olduğum için yakışmıyor kırmızı ben yakıştıramıyorum yada. pembe tonları daha iyi oluyo dudaklarımda ince kırmızı daha küçük gösteriyo

çok şanslısın o zaman :) ben bu sıcaklarda açık bırakamıyorum valla sımsıkı topuz yapıyorum :hulya:

ya ne şanskötükedihüso aslında iyi oluyo model tutuyo ama düz olmuyo. ben toplayamıyorum topuz biraz sıkı yapıyorum herlade migrenim tutuyo hemen

kızlar ağda bandına en az 15 tl vereceğinize
ya da kuaföre gidip 20 tl ye ağda yaptırmak yerine şundan alın

bu vivolmüş de ben vivet almıştım. içinde ısıtma makinesi, 2 tane kartuş, ağda bandı, yağlı mendil çıkıyo. 40tl ye almıştım ben. burda bi kozmetikte 32 tl ye düşmüş. 35 tlye satan yerler var. taş çatlasa 40 tl yani. makineye takıp ısıtıp sürüyorsun kağıdı yapıştırıp çekiyorsun. hiç bir yer batmıyor. makine gibi batık yapma olasılığı da yok. tertemiz alıyor. kartuş bittikçe alıyorsun 2 tl. ağda kağıdı bittikçe alıyorsun 2 metresi 1 tl falan. ömür boyu kullan işte süper bence herkes almalı bundan çok pratik :)

Benim saçlarım düz ama katlı kestirince hafif bi dalgası oluyor.Geçen gün maşa yaptım uzun zaman sonra
Aa seramik düzleştirici alıcam daha ben :2:

ben beyaz kalmak adına güneşe çok az çıktım bu yaz :)

insan kendinde olmayanı ister sen düz saç istiyorsun ben dalgalı :)

kızlar ben kaçar artık hadi iyi geceler öptüm ikinizi de opuyorumnanaktan

bizim burada 20liraydı geçende ama ben dayanamam diye düşünmedim bile bide makinen taksitide yeni bitti bi hevesle aldırdım onuda bunuda alırsam annemin suret ifadesini çok merak ederimkaydirigubbakcemile3

ama düşüneyim alırım belkide kolay olur heralde

Ben de kartuş kullanıyorum şimdi bacaklarıma.Ama ısıtma makinem filan yok. Kettle'da su kaynatıyorum,derin bi kabın içine koyuyorum,içine de kartuşu atıyorum,5 dk sonra hazır. :lepi: yapıştır-çek gamyoncuiremsu hem iyi alıyor hem de ucuz.
Ama acil işim olduğu zaman filan bant lazım oluyor yani ucuz bulmuşken alayım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…