- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
moda tasarım giyim bölümü yani terzi alsanaalsanasmile
hee meslek lisesi mezunusun o işleri bilmiyorum bak fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moda tasarım giyim bölümü yani terzi alsanaalsanasmile
bu sıcakta nasıl gezdin yahu ben şu anda bile oturduğum yerde eriyorum kafamçokkarıştı
18:45te evden çıktım sempatiksalakcinni
akşam serinliği var mıydı barisempatiksalakcinni
Makyaj malzemesi aldım azcık,burda topiğe de ekledim hatta resmini,ama bi abla bana onları çöpe at dedi :roflol:iyiymiş o zaman alışveriş yaptın mı yine hihoyyyt
akşam serinliği var mıydı barisempatiksalakcinni
buralarda akşam serinliği diye bir şey de yok valla :bbo:
Makyaj malzemesi aldım azcık,burda topiğe de ekledim hatta resmini,ama bi abla bana onları çöpe at dedi :roflol:
kalitesiz almıştım da birazcık yani pek bilinen bi marka değil.
Bilmiyorum ya atmaya da kıyamam bilmiyorumkismile
Evet ya rüzgar bile sıcak esiyor :bbo:
Ama güneşte yanmaktan iyidir yine de kaydirigubbakcemile3
hangi markaları aldın ki bilmiyorumkismile
Elfcn tweet'lerime baktın mı sempatiksalakcinni
Ben Avon alıyordum aslında Rimeli filan.Kalem Eyeliner'ım vardı flormar.Onu da sürünce çok kalın oluyor Arka Sıradakiler'deki Zehra'ya benziyor gözlerim sempatiksalakcinni
Bu markanın yanlış hatırlamıyorsam bi parlatıcısını kullanmıştım,iyi gibiydi ama tam hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
Zaten bende pek alerji yapmaz makyaj malzemeleri.
Bi kere deniyim,olmazsa atarım. fisfisfis
Direk link veriyim kaydirigubbakcemile3bakıyorum cnmşakkıdı bende saçmalamaya başladım iyi oluyo ya nasılsa kimse tanımıyorlaelaelaelaelae aldıkların kaçıncı sayfada bakayım
ya aslında marka kişiden kişiye değişiyo millet avonu över ama bende sevmiyorum avonu catherine arley fondoten allığına daha çok seviyorum golden rose kalemi hoşuma gitmiyo emily diye bi marka kullanıyorum sadece avondan rimel ile duş jeli kullanıyorum bence kullan baktın iyi değil atarsın