Genç Kızlar Buyrun Sohbete

iyiymiş o zaman alışveriş yaptın mı yine hihoyyyt
Makyaj malzemesi aldım azcık,burda topiğe de ekledim hatta resmini,ama bi abla bana onları çöpe at dedi :roflol:
kalitesiz almıştım da birazcık yani pek bilinen bi marka değil.
Bilmiyorum ya atmaya da kıyamam bilmiyorumkismile
akşam serinliği var mıydı barisempatiksalakcinni

buralarda akşam serinliği diye bir şey de yok valla :bbo:

Evet ya rüzgar bile sıcak esiyor :bbo:
Ama güneşte yanmaktan iyidir yine de kaydirigubbakcemile3

Samsunda bile yok ya yaprak dahi oynamıyo bir de samsunda çok nem oluyor.nemde sabah4e karşı anca uyuyabiliyorum o da duvarla bi bütün şekilde kaydirigubbakcemile3

hangi markaları aldın ki bilmiyorumkismile

Burda nemden eser yok :1ninca:
Bozkır.
Caddelerde 4-5 sene önce ağaçlar vardı ne güzel,kestiler onları pisler klava:

evet duydum canım
bence kullan bi sorun olursa atarsın
ben de pek para vermiyorum makyaj malzemelerine flormar golden rose falan alıyorum

Ben Avon alıyordum aslında Rimeli filan.Kalem Eyeliner'ım vardı flormar.Onu da sürünce çok kalın oluyor Arka Sıradakiler'deki Zehra'ya benziyor gözlerim sempatiksalakcinni
Bu markanın yanlış hatırlamıyorsam bi parlatıcısını kullanmıştım,iyi gibiydi ama tam hatırlamıyorum bilmiyorumkismile
Zaten bende pek alerji yapmaz makyaj malzemeleri.
Bi kere deniyim,olmazsa atarım. fisfisfis

ya aslında marka kişiden kişiye değişiyo millet avonu över ama bende sevmiyorum avonu catherine arley fondoten allığına daha çok seviyorum golden rose kalemi hoşuma gitmiyo emily diye bi marka kullanıyorum sadece avondan rimel ile duş jeli kullanıyorum bence kullan baktın iyi değil atarsın

bence de öyle yap canım baktın olmuyor atarsın öyle denemeden de atmak olmaz :içelim:

ben de pek sevmem avonu
catherine arley pudrasını çok övüyorlar
şimdiki pudram flormar
bu bitince onu alacağım kesin
rimeli falan flormardan alırım o bitsin golden rose alacağım o var aklımda
gerçi şimdiki rimelim maybelline memnunum ama golden roseu da övüyorlar
fazla para vermeyi sevmiyorum ben her şeyim golden rose flormar falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…