Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk tatlım nasılsın nasıl gidiyo twitteropuyorumnanaktan bende giriyorum artık zemuszemus
niye canım? asıl benm sıkılması gerekirkenmafoldumben
Ekle beni o zaman,saçmalıyorum 2 gündür :roflol:
Niye? noldu :uhm:niye canım? asıl benm sıkılması gerekirkenmafoldumben
ben de bugün aylar sonra ilk kez otobüse bindim.Çok asosyalim yaa benneyaptımkiben de çok sıkılıyorum odamdayım tv de açık evcilik oyununu izleyerek sizinle yazışıyorum ay ne sıkıcıyım huzur evi sakini gibiyim valla mirmirmirmir
twitterın ne olduğunu ben de tam olarak bilmiyorum valla :kedi:
ben de bugün aylar sonra ilk kez otobüse bindim.Çok asosyalim yaa benneyaptımki
Ben de bilmiyodum 2-3 gündür kurcalıyorum
Senin var mı anlamadım fisfisfis
Şehir içi.Çarşıda gezdim dolaştım hava karardı otobüse binmek zorunda kaldım da kaydirigubbakcemile3nasıl otobüs anlamadım şehir içi mi şehirler arası mı, ay bugün bi şey var üstümde -tatlicadiarzu-
CADIARZU sen hangi bölümden mezunsun?ya kızlar cuma günü tercihler teslim edilcek ben 5-6yer anca bulabildim düzgün 2yıllık öf ya niye meslek lisesine gittim ki yoksa puanım 340larda olurdu şimdi 290larda ne yapcam bilmiyorum kesin alamıycam kpssyede çalışmıyorum sıcaktan anlamıyorum zaten öf yani çok derdim var ama anlayan yok
yok benim, ama olması için ve öğrenmek için çaba harcamıyorum bile, nasıl bi şeymiş diye girip bakmadım hiç o derece bilmiyorumkismile
ya kızlar cuma günü tercihler teslim edilcek ben 5-6yer anca bulabildim düzgün 2yıllık öf ya niye meslek lisesine gittim ki yoksa puanım 340larda olurdu şimdi 290larda ne yapcam bilmiyorum kesin alamıycam kpssyede çalışmıyorum sıcaktan anlamıyorum zaten öf yani çok derdim var ama anlayan yok
Şehir içi.Çarşıda gezdim dolaştım hava karardı otobüse binmek zorunda kaldım da kaydirigubbakcemile3