Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hoşbulduk tatlım nasılsın nasıl gidiyo twitteropuyorumnanaktan bende giriyorum artık zemuszemus

ben de çok sıkılıyorum odamdayım tv de açık evcilik oyununu izleyerek sizinle yazışıyorum ay ne sıkıcıyım huzur evi sakini gibiyim valla mirmirmirmir

niye canım? asıl benm sıkılması gerekirkenmafoldumben
Niye? noldu :uhm:
ben de çok sıkılıyorum odamdayım tv de açık evcilik oyununu izleyerek sizinle yazışıyorum ay ne sıkıcıyım huzur evi sakini gibiyim valla mirmirmirmir
ben de bugün aylar sonra ilk kez otobüse bindim.Çok asosyalim yaa benneyaptımki

ya kızlar cuma günü tercihler teslim edilcek ben 5-6yer anca bulabildim düzgün 2yıllık öf ya niye meslek lisesine gittim ki yoksa puanım 340larda olurdu şimdi 290larda ne yapcam bilmiyorum kesin alamıycam kpssyede çalışmıyorum sıcaktan anlamıyorum zaten öf yani çok derdim var ama anlayan yok

nasıl otobüs anlamadım şehir içi mi şehirler arası mı, ay bugün bi şey var üstümde -tatlicadiarzu-
Şehir içi.Çarşıda gezdim dolaştım hava karardı otobüse binmek zorunda kaldım da kaydirigubbakcemile3
ya kızlar cuma günü tercihler teslim edilcek ben 5-6yer anca bulabildim düzgün 2yıllık öf ya niye meslek lisesine gittim ki yoksa puanım 340larda olurdu şimdi 290larda ne yapcam bilmiyorum kesin alamıycam kpssyede çalışmıyorum sıcaktan anlamıyorum zaten öf yani çok derdim var ama anlayan yok
CADIARZU sen hangi bölümden mezunsun?
yok benim, ama olması için ve öğrenmek için çaba harcamıyorum bile, nasıl bi şeymiş diye girip bakmadım hiç o derece bilmiyorumkismile

anladım canım

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.
bence moralini bozma 2 yıllık okula kayıt ol.
4 yıllığa geçmek istersen tekrar öss ye girebilirsin.
olmadı 2 yılı bitirip Dgs'ye girip 4 yıllık bi okula geçiş yaparsın yani 2 yılı 4 yıla tamamlarsın
o da olmadı 2 yıllığı bitirip açık öğretim okursun yine 4 yıla tamamlarsın ( böyle bir şey oluyordu değil mi yanılmıyorum )
hangi bölümleri yazdın ? yerimseniben

aslında ilk girişim ailemde seneyede hazırlan istedğin bölüme git diyolar ama o bi sene acayip gözümde büyüyo istedğim bölümün puanıda yüksk ama tekrar bi meslek liselerine güzellik yaparlar mı acaba bilemiyorum bilmiyorumkismile

X