Genç Kızlar Buyrun Sohbete

canım o buhar olayını bende duydum ama oda gözenekleri fazla açıyomuş sonra yüzün delik delik kalıyo örnek arkadaşım kızın yüzü delik delik bilmiyorumkismile

sırf buhar yüzünden mi akannehir ben liseden beri yaparım bi şey olmadı hihoyyyt

eğer öyleyse süpermiş gerçekten
biyere not edeyim bulursam alırım canım
biraz daha konuşursak benim elimde kocaman bi liste olacak almam gerekenler diye:roflol:
zaten bu aralar test kitabı falan alacağım oh oh...sırnaşık şey

bayılırım alınacaklar listesi yapmaya :lepi:

Buharı ablamda yapıyo ama onda delik felan olmuyo bilmiyorumkismile

benim bi arkadaşım da buhar ne bilmez ama onun yüzü delik deşik ne kremler kullandı kapanmıyo gözenekler cilt yapısıyla alakalı heralde bu tarz şeyler bilmiyorumkismile

Buharı ablamda yapıyo ama onda delik felan olmuyo bilmiyorumkismile

sırf buhar yüzünden mi akannehir ben liseden beri yaparım bi şey olmadı hihoyyyt

valla bilemicem arkadaşımın yüzünde aşırı vardı buhar uygulaması yaptı sonra o siyah noktaları buhar yaptıktan sonra sıktı kızın yüzü 1 senedir delik delik :1no2:

benim bi arkadaşım da buhar ne bilmez ama onun yüzü delik deşik ne kremler kullandı kapanmıyo gözenekler cilt yapısıyla alakalı heralde bu tarz şeyler bilmiyorumkismile

işte benim burnumun üzeri öyle delik delik aynı zamanda siyah noktasenağlama

Kızlar bu bantları bütün kozmetikcilerde bulabilirmiyim

genelde her yerde olur canım. niveanın işe yaramadığını öğrendim onu alma. başka ne marka bulursan al. niveayı beğenen de var ama az. ciltten cilde fark ediyor olabilir. eğer başka marka bulamazsan nivea al bence. yerimseniben

Öle yaparım cnm nivea en son seçenek olsun yinede.
Listeye bunudu ekliyim sempatiksalakcinni

valla bilemicem arkadaşımın yüzünde aşırı vardı buhar uygulaması yaptı sonra o siyah noktaları buhar yaptıktan sonra sıktı kızın yüzü 1 senedir delik delik :1no2:

çok kötü olmuş cildi çok hassasmış heralde bilmiyorumkismile

doğru diyosun canım cilt yapısıyla alakalı olabilir guclubacismile

işte benim burnumun üzeri öyle delik delik aynı zamanda siyah noktasenağlama

bence doktora gidip krem tavsiyesi alabilirsin. gözenek sıkılaştırıcı kremler var ya. ama bi kozmetiğe girip de ordaki bayanlara sorma. doktor tavsiyesiyle al yani a.s

çok kötü olmuş cildi çok hassasmış heralde bilmiyorumkismile

evet canım cildi çok hassas koluna hint kınasından dövme yaptı alerji oldu saçlarını boyadı saç derisi kızardı alerji oldu ne geliosa bu kızın başına gelio asla sahte küpe takamaz veyada gümüş illede altın kabul edio kızın cildi :2:

evet bal maskesini de duymuştum
cidden ömür boyu kurtulma şansımız yok
siyah noktaları sıkmayın derler ya
inanmayın
sıkın
ama direk değil
yüzünüzü buhara tutun
gözenekleriniz açılsın
peçete yardımıyla sıkın
sıkmazsanız iyice sertleşip taş gibi oluyorlar akannehir

sıkmazsam içim rahat etmiyor zatennn:KK70::KK70: peeling olarakta oriflame dan peeling maskesi kullanıodum haftada 2 yada 3 kez ii oluodu....nivea siyah nokta bantları da ii geliyor....buarada gülsuyu cilt için mükemmel bişe başlı başına...hiç cildim için tonik kullanmıyorum gülsuyu kullanyorum tavsiye ederim

X