Genç Kızlar Buyrun Sohbete

Şahsen beni tutmadı. Kendimi o topikten bu topiğe atıyorum kaydirigubbakcemile3
sen beni görsen bütüün siteleri talan ettim :roflol:
sen gene kadınlar klübüne bağlısınsırnaşık şey

eski sevgilim le ilgili neler neler buldummakannehir

sadece isim soyisimden yola çıkarak başarmadım bu işi

kullandığı nicklere kadar yazdım kirli çamaşırlarını çıkardım ortaya:jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: Ay boşuna dememişler kadın milletinden korkulur diye. Ama biz napalım şimdi böyle şeyler kanımızda var kaydirigubbakcemile3 ..Neler buldun yahu?? Merak ettim bak şimdi kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: Ay boşuna dememişler kadın milletinden korkulur diye. Ama biz napalım şimdi böyle şeyler kanımızda var kaydirigubbakcemile3 ..Neler buldun yahu?? Merak ettim bak şimdi kaydirigubbakcemile3

neler bulmadım ki:çok üzgünüm:

3 ayrı netlog sayfası var mesela. ismiyle açtığı bi tane varmış sonra yeni iki daha açmış , arkadaş olarakta kendi çakmasını eklemiş:roflol:

Arkadaş olayı süpermiş yaa :roflol: Koptum resmen :roflol: Senden özendim, eski sevgilimin adını girdim arama motoruna şimdi kaydirigubbakcemile3 Boş durmayalım gece gece dimi. kaydirigubbakcemile3

Arkadaş olayı süpermiş yaa :roflol: Koptum resmen :roflol: Senden özendim, eski sevgilimin adını girdim arama motoruna şimdi kaydirigubbakcemile3 Boş durmayalım gece gece dimi. kaydirigubbakcemile3

beceriksiz işte ohaoldumsmile

madem yapıcan çapkınlığı eline yüzüne bulaştırmadan yap dimi :1rolleyes:

öncede yine buna benzer bir olay gelmişti başıma

ikimizinde üye olduğu bir site vardı..parolasını istedim bundan

kızlardan gelen bütün mesajları arkadaşlık taleplerini herşeyi silmiş

neyi unutmuş dersin? giden kutusuna bakmayı

:roflol: Çok iyi ya. Böyle akıllı geçinenleri seviyorum. Eğlenceli oluyorlar kaydirigubbakcemile3
Anlatıyosun gülüyoruz işte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…