Genç Kızlar Buyrun Sohbete

anladım tatlım inşallah istediğin gibi olur :nazar: mimar olmayı hiç düşünmedin mi
:1rolleyes:

mimarlık pek geçmiyor aslında aklımdan çocukluktan beri bi öğretmen olma sevdası var içimdekaydirigubbakcemile3
mimarlık hem kazanması zor hem okuması çok zor
orda okuyan bi ablayla konuştuk sabahlara kadar çizim yapıyormuş ilk sene yabancı dilden kalmış biraz gözüm korktu açıkçası:sinifsinif:

mimarlık pek geçmiyor aslında aklımdan çocukluktan beri bi öğretmen olma sevdası var içimdekaydirigubbakcemile3
mimarlık hem kazanması zor hem okuması çok zor
orda okuyan bi ablayla konuştuk sabahlara kadar çizim yapıyormuş ilk sene yabancı dilden kalmış biraz gözüm korktu açıkçası:sinifsinif:

evet bende zor diye duymuştum ama çizimin iyiyse düşün bence iyice yinedezemuszemus onunda yetenek sınavlarına gir derim hayırlısı neyse o olsun kuzum:nazar: ögretmende cok iyi 3 ay tatil var 2. tercihim benimde ögretmenlik olcak opuyorumnanaktan

evet bende zor diye duymuştum ama çizimin iyiyse düşün bence iyice yinedezemuszemus onunda yetenek sınavlarına gir derim hayırlısı neyse o olsun kuzum:nazar: ögretmende cok iyi 3 ay tatil var 2. tercihim benimde ögretmenlik olcak opuyorumnanaktan

evet hepimiz için hayırlısı olsun canım
hiç aklıma gelmiyor biliyor musun öğretmenliğin tatili falan
dediğim gibi sadece sevdiğimden dolayı
gerçi bazen öğretmenler zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden ama Allah a havale ediyorum onları
öyle psikopat öğretmenlere denk geldim ki o ders anlatırken niye onun yüzüne bakıyormuşum tövbe tövbe neresine bakacaksam artık
bidahaki ders kadının yüzüne bakmadım yere baktım kitaba baktım 'biraz kafanı kaldır da ders dinle' diyor
Hey Allah'ım gel de nefret etmesempatiksalakcinni
ama karalıyım öyle bi öğretmen olmayacağımzemuszemus

gerçi bazen öğretmenler zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden ama Allah a havale ediyorum onları
öyle psikopat öğretmenlere denk geldim ki o ders anlatırken niye onun yüzüne bakıyormuşum tövbe tövbe neresine bakacaksam artık
bidahaki ders kadının yüzüne bakmadım yere baktım kitaba baktım 'biraz kafanı kaldır da ders dinle' diyor

:1shok: :1shok: ohaaaaa yaa ne biçim öğretmen o ya gelde yolma kötükedihüso

aynen öyle tatlım yaa çileden çıkartıyor insanı bi hocam vardı benim 3 yıl boyunca mat. dersimize girdi ve bana 3 sene boynca funda dedi yoklama defterine bakıp adımı yanlış söylediği için onu her seferinde tebrik ettimkaydirigubbakcemile3 canım inşallah hayırlısı olur sevdiğin meslegi yaparsan çok mutlu olursunyerimseniben demekki onlar zorla ögretmen olmuşlar:1hug:

fulyacım öğretmenlerin dediğin gibi 3ay tatili olsa keşke...

okul kapanır yükseltme sınavları , sorumluluk sınavları başlar 1ayını almasada
20gününü kapsar bu süreç

şöyle adamakıllı biraz dinleneyim, tatilime çıkayım gezeyim dersin
burnundan gelir

biliyorsun öğretmenler okullar başlamadan hemen hemen 1 ay önce
gitmek zorunda..toplantısı mı biter onların ya:kahve:

:1shok: :1shok: ohaaaaa yaa ne biçim öğretmen o ya gelde yolma kötükedihüso
ilk defa hayatımda bi öğretmenimle tartıştım o da o kadın oldu
derslerde çok sessizimdir ben tüm öğretmenlerim arkadaşlarım bilir bana ''senin çenen çok fazla açılıyor derste'' dedi tabi bütün sınıf ve ben şok:1shok:
inşAllah bu sene dersimize girmez son senemizde bari huzurlu olalımalsanaalsanasmile
aynen öyle tatlım yaa çileden çıkartıyor insanı bi hocam vardı benim 3 yıl boyunca mat. dersimize girdi ve bana 3 sene boynca funda dedi yoklama defterine bakıp adımı yanlış söylediği için onu her seferinde tebrik ettimkaydirigubbakcemile3 canım inşallah hayırlısı olur sevdiğin meslegi yaparsan çok mutlu olursunyerimseniben demekki onlar zorla ögretmen olmuşlar:1hug:

benim de öğretmenim değil de dersaneden arkadaşım vardı kız beni her gördüğünde ''gülsüm nasılsın'' diyordu
gülsüm benim en gıcık olduğum kızın ismi üstelik gülsüm ismiyle benim ismimin hiç bi benzer yanı yok
ama kız her seferinde ben gülsüm değilim dememe rağmen gülsüm diyordusempatiksalakcinni

ilk defa hayatımda bi öğretmenimle tartıştım o da o kadın oldu
derslerde çok sessizimdir ben tüm öğretmenlerim arkadaşlarım bilir bana ''senin çenen çok fazla açılıyor derste'' dedi tabi bütün sınıf ve ben şok:1shok:
inşAllah bu sene dersimize girmez son senemizde bari huzurlu olalımalsanaalsanasmile

inşallah canım yaa ne biçim öğretmen :tomato:

fulyacım öğretmenlerin dediğin gibi 3ay tatili olsa keşke...

okul kapanır yükseltme sınavları , sorumluluk sınavları başlar 1ayını almasada
20gününü kapsar bu süreç

şöyle adamakıllı biraz dinleneyim, tatilime çıkayım gezeyim dersin
burnundan gelir

biliyorsun öğretmenler okullar başlamadan hemen hemen 1 ay önce
gitmek zorunda..toplantısı mı biter onların ya:kahve:
evet aslında ben unutmuştum bunlarıCADIARZU yinede çoğu meslekten tatilleri daha fazla:eek:
yinede sevdiğin bir meslek olduktan sonra tatilde fazla önemli olmuyor:1rolleyes:

ben hocalarımla çok içli dışlıyımdı lisede

kimyacının oğlunun burcuna, fizikçinin düğün davetiye sayısına kadar herşeyi sorardımkaydirigubbakcemile2

öğretmenlerimden hangisiyle konuştuysam o kadar pişmanlar ki bu mesleği seçtiklerine

hepsinin ortak yanı şimdiki aklım olsa demeleri:hooray:

çok çok çok çok çok iyi düşünün arkadaşlar:1hug:

ben hocalarımla çok içli dışlıyımdı lisede

kimyacının oğlunun burcuna, fizikçinin düğün davetiye sayısına kadar herşeyi sorardımkaydirigubbakcemile2

öğretmenlerimden hangisiyle konuştuysam o kadar pişmanlar ki bu mesleği seçtiklerine

hepsinin ortak yanı şimdiki aklım olsa demeleri:hooray:

çok çok çok çok çok iyi düşünün arkadaşlar:1hug:

çok haklısın.... sen memnun musun mesleğinden?

ben hayatımda hiçbirşeyi bu kadar ÇOK istemedim desem

hiçte abartmış olmam herhaldea.s

bu benim 5 yıllık hayalimboshayallersmile

ne kadar güzel sevdiğin mesleği yapmış olmana çok sevindimboshayallersmile :nazar:

darısı bizim başımıza artıkopuyorumnanaktan

X