Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kaydirigubbakcemile3 Evet ya, tatilimin son günleri zaten, o da evde geçiyor mafoldumben

daha okulun açılmasına 1 ay var bir an önce açılsın istiyorum çok sıkılıyorum sıkılmamak için elimden geleni yapıyorum ama günler geçmiyor bir türlü zorla plan yapıyoruz arkadaşlarla bu sıkıcı günleri hemen atlatmak için yakında el işlerine sarmazsam iyidir bir o kaldı :hulya:

Benimde en boş geçirdiğim tatillerden biriydi aslında kaydirigubbakcemile3 Sezon sezon dizi izledim, bilgisayar oyunlarına daldım. Şuan ramazan dolayısyla çok da dışarı çıkamıyorum. Ama olsun tatil güzeldir kaydirigubbakcemile2

pc ve tv başında pinekledim durdum benneyaptımki

Oh oh ne güzel, bende yarın ufak bi operasyon geçiricem, ondan sonra süper olmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

Ayak tırnağımın çekilmesi gerekiyor. Çok önemli bişey değil ama gereksiz yere çok gerdim kendimi.. eyvahedigeldismile olsun bitsin biran önce

Ay ben böyleyim işte; sırf panik, heyecan. Valla ağrısında sızında falan değilim, zaten uyuşturcakları için pek fazla bişey hissetmicekmişim ama böyle ayağımla uğraşıcak olmaları o sesleri duyucak olmam falan geriyo beni şuan. Ay bana genel anestezi yapsınlar bence

şimdiden çok geçmiş olsun canım tırnak çekilmesi denince bile acayip huylanıyorum ben eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…