anladım tatlım inşallah istediğin gibi olurmimar olmayı hiç düşünmedin mi
:1rolleyes:
fulyaaaa, merve90, _sanat
herkese mrblaaarvereliniortak
fulyaaaa, merve90, _sanat
herkese mrblaaarvereliniortak
mimarlık pek geçmiyor aslında aklımdan çocukluktan beri bi öğretmen olma sevdası var içimdekaydirigubbakcemile3
mimarlık hem kazanması zor hem okuması çok zor
orda okuyan bi ablayla konuştuk sabahlara kadar çizim yapıyormuş ilk sene yabancı dilden kalmış biraz gözüm korktu açıkçası:sinifsinif:
evet bende zor diye duymuştum ama çizimin iyiyse düşün bence iyice yinedezemuszemus onunda yetenek sınavlarına gir derim hayırlısı neyse o olsun kuzumögretmende cok iyi 3 ay tatil var 2. tercihim benimde ögretmenlik olcak opuyorumnanaktan
evet hepimiz için hayırlısı olsun canım
hiç aklıma gelmiyor biliyor musun öğretmenliğin tatili falan
dediğim gibi sadece sevdiğimden dolayı
gerçi bazen öğretmenler zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden ama Allah a havale ediyorum onları
öyle psikopat öğretmenlere denk geldim ki o ders anlatırken niye onun yüzüne bakıyormuşum tövbe tövbe neresine bakacaksam artık
bidahaki ders kadının yüzüne bakmadım yere baktım kitaba baktım 'biraz kafanı kaldır da ders dinle' diyor
Hey Allah'ım gel de nefret etmesempatiksalakcinni
ama karalıyım öyle bi öğretmen olmayacağımzemuszemus
evet hepimiz için hayırlısı olsun canım
hiç aklıma gelmiyor biliyor musun öğretmenliğin tatili falan
dediğim gibi sadece sevdiğimden dolayı
gerçi bazen öğretmenler zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden ama Allah a havale ediyorum onları
öyle psikopat öğretmenlere denk geldim ki o ders anlatırken niye onun yüzüne bakıyormuşum tövbe tövbe neresine bakacaksam artık
bidahaki ders kadının yüzüne bakmadım yere baktım kitaba baktım 'biraz kafanı kaldır da ders dinle' diyor
Hey Allah'ım gel de nefret etmesempatiksalakcinni
ama karalıyım öyle bi öğretmen olmayacağımzemuszemus
fulyacım öğretmenlerin dediğin gibi 3ay tatili olsa keşke...evet bende zor diye duymuştum ama çizimin iyiyse düşün bence iyice yinedezemuszemus onunda yetenek sınavlarına gir derim hayırlısı neyse o olsun kuzumögretmende cok iyi 3 ay tatil var 2. tercihim benimde ögretmenlik olcak opuyorumnanaktan
ilk defa hayatımda bi öğretmenimle tartıştım o da o kadın oldu:1shok: :1shok: ohaaaaa yaa ne biçim öğretmen o ya gelde yolma kötükedihüso
aynen öyle tatlım yaa çileden çıkartıyor insanı bi hocam vardı benim 3 yıl boyunca mat. dersimize girdi ve bana 3 sene boynca funda dedi yoklama defterine bakıp adımı yanlış söylediği için onu her seferinde tebrik ettimkaydirigubbakcemile3 canım inşallah hayırlısı olur sevdiğin meslegi yaparsan çok mutlu olursunyerimseniben demekki onlar zorla ögretmen olmuşlar:1hug:
ilk defa hayatımda bi öğretmenimle tartıştım o da o kadın oldu
derslerde çok sessizimdir ben tüm öğretmenlerim arkadaşlarım bilir bana ''senin çenen çok fazla açılıyor derste'' dedi tabi bütün sınıf ve ben şok:1shok:
inşAllah bu sene dersimize girmez son senemizde bari huzurlu olalımalsanaalsanasmile
inşallah canım yaa ne biçim öğretmen :tomato:
evet aslında ben unutmuştum bunlarıCADIARZU yinede çoğu meslekten tatilleri daha fazlafulyacım öğretmenlerin dediğin gibi 3ay tatili olsa keşke...
okul kapanır yükseltme sınavları , sorumluluk sınavları başlar 1ayını almasada
20gününü kapsar bu süreç
şöyle adamakıllı biraz dinleneyim, tatilime çıkayım gezeyim dersin
burnundan gelir
biliyorsun öğretmenler okullar başlamadan hemen hemen 1 ay önce
gitmek zorunda..toplantısı mı biter onların ya
ben hocalarımla çok içli dışlıyımdı lisede
kimyacının oğlunun burcuna, fizikçinin düğün davetiye sayısına kadar herşeyi sorardımkaydirigubbakcemile2
öğretmenlerimden hangisiyle konuştuysam o kadar pişmanlar ki bu mesleği seçtiklerine
hepsinin ortak yanı şimdiki aklım olsa demeleri:hooray:
çok çok çok çok çok iyi düşünün arkadaşlar:1hug:
çok haklısın.... sen memnun musun mesleğinden?
ben hayatımda hiçbirşeyi bu kadar ÇOK istemedim desem
hiçte abartmış olmam herhaldea.s
bu benim 5 yıllık hayalimboshayallersmile
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
henüz bir mesleğim yok canımne kadar güzel sevdiğin mesleği yapmış olmana çok sevindimboshayallersmile
darısı bizim başımıza artıkopuyorumnanaktan