- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
24 yaşındayız yeni mezunuz ben işe girdim oda askere gidene kadar geçici iş buldu ailelerimizden bi beklentimiz yok eşimin ailesi bi ev araba verdiler bizimkiler ayrı babam karışmam hiç bişeye dedi annemde ufak tefek şeyler alıyor ben çalıştığım için aldığım paranın bi kısmını biriktiyorum onunls bişeyler yapmaya çalışcam..
ben öğrtemenim ama tabiki atanamıyorum o yüzden teknikerlik yapıyorum kendiside bilgç mühendisi..
dedğim gibi 3-4 sene sonra çok iyi durumda olacağımıza eminim hiç şüphem yok kendisi çok çalışkandır ama şuan yani seneye düğün zamanı çok bi birikim yapaammış ve herşey eksik olacak..
Bir kere düğün ertelenemez bu tartışma konusu bile değil çok saçma bir cümle. Evlilikte aldatılma ve dayak dışındaki her şey tartışılabilir. Fikir alışverişi yapılabilir. Bence çok acele ediyorsunuz. Biz de hızlı bir nişan evlilik süreci geçirdik ama yalap şalap yapmanın alemi yok hiç bir şeyi. İnsanlar kendi ayakları üzerinden durmadan evlenince mükemmel şeyler olmuyor. Bu kadar acele ettirince süper olmuyor. En azından askerden sonraya ertelemenin ne sakıncası var. Nerde görülmüş gelin kızın 2 ay sonra 4-5 ay annesi ile yaşaması. Ne gereği var ya da.