• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi vermek istiyorum

Bence atma sakın. Çok iyi düşünmüşsün,ihtiyacı olan birine ver. Sonuçta hayır için vereceğin birşey neden uğursuzluk getirsinki. İnanmayın böyle şeylere...

konuyu biliyorum bencede atma

onu alamayan ihtiyacı olanlar çoktur, bence eskide durmuyor.

atsan eline hiç birşey geçmez ama bir ihtiyaç sahibine versen çok güzel olur...

çok güzel görünüyor bence ama isteğin cok hos benimde gelinlik olarak düğün sonrası hayalim bu benim cok severek begenerek giydiğim gelinliğimi bana yakıstıgı gibi ihtiyacı olan onada yakısacak birine vermek :) inşallah gercelestirebilirim senin gibi :)

Batıl seylere inanmayalım elmos... :34:

Katılıyorum beetlee :34: güzel yazmışsın :34:

Ben de öyle düşündüm, benim eski diye çöpe attığım belki bir garibanın hayallerini süsleyebilir değil mi?

Annem bugün muhtara söyleyecek, bakalım haber cıkarsa cok sevinirim.

at gitsin ne demek ya gelinlik bazılarına gore kolay alınıyo olabilir ama cogu kz bunu giyemiyor bile. bence suanki çoğu gelinliktende kaliteli ve güzel duruyor çok iyi düşünmüşşsün ...

at gitsin ne demek ya gelinlik bazılarına gore kolay alınıyo olabilir ama cogu kz bunu giyemiyor bile. bence suanki çoğu gelinliktende kaliteli ve güzel duruyor çok iyi düşünmüşşsün ...

Ben boşandığım için at dediler muhtemelen.

Birini buldum beğenirse ona vereceğim.

Elmayracım ver tabii gelinliğini .
Uğursuzluk falan diye düşünme bence . Uğursuzluk insanın içinde . Eşyalar sembolik sadece :)
Ona hayırlı olur inşallah

herkes kaderini yaşar.üzgünüm kötü şey yaşamışsın ama Allah beterinden saklasın.bak ne güzel,yaşadığın şeye rağmen hayır derdindesin.gelinlik duruyorsa,bi arkadaşım var.nişanlısı borç içinde.işlerini düzeltmeye çalışıyorlar ve 1 liranın bile hesabını yapıyorlar.iki ailenin de elinde yok ne yazık ki.üstelik erkek olanın babası vefat etmiş.annesiyle kirada.bence onlara verebilirsin.kargoyla bize yollarsan,biz kapısına bırakırız.onlar da mahcup olmadan işlerini görmüş olurlar.ve eminim aynı şekilde değerlendirirler.durmuyorsa,umarım gerçekten ihtiyaç sahibindedir ve Allah iyiliğinin mükafatını bolca verir.

Elmayracım ver tabii gelinliğini .
Uğursuzluk falan diye düşünme bence . Uğursuzluk insanın içinde . Eşyalar sembolik sadece :)
Ona hayırlı olur inşallah

İnşallah cnm. Giyen mutlu mesut yaşasın.

herkes kaderini yaşar.üzgünüm kötü şey yaşamışsın ama Allah beterinden saklasın.bak ne güzel,yaşadığın şeye rağmen hayır derdindesin.gelinlik duruyorsa,bi arkadaşım var.nişanlısı borç içinde.işlerini düzeltmeye çalışıyorlar ve 1 liranın bile hesabını yapıyorlar.iki ailenin de elinde yok ne yazık ki.üstelik erkek olanın babası vefat etmiş.annesiyle kirada.bence onlara verebilirsin.kargoyla bize yollarsan,biz kapısına bırakırız.onlar da mahcup olmadan işlerini görmüş olurlar.ve eminim aynı şekilde değerlendirirler.durmuyorsa,umarım gerçekten ihtiyaç sahibindedir ve Allah iyiliğinin mükafatını bolca verir.

Çok üzüldüm gerçekten. Duruyor hala. İsterseniz göndereyim. Siz bana adresi gönderin ben bir şekilde kargoya veririm, gerçi gelinlik nasıl kargoya verilir onu da bilmiyorum :)

İnşallah cnm. Giyen mutlu mesut yaşasın.

Çok üzüldüm gerçekten. Duruyor hala. İsterseniz göndereyim. Siz bana adresi gönderin ben bir şekilde kargoya veririm, gerçi gelinlik nasıl kargoya verilir onu da bilmiyorum :)

arkadaşım adına çok sevindim :)))))) çok sağolun,Allah razı olsun :) ben en kısa sürede size özelden msj atarak adresimi veririm.kargoya kutuyla verebilirsiniz.bi kuru temizlemeciden yardım alınarak katlanabilir.böylece kırışıp bozulmamış olur.

şey bi de bizim arkadaşımız 34 36 beden.ona olur mu?mesela büyükse ayarlanabilir mi bozulmadan?beden tutmuyorsa ve ayarlanamıyorsa başka bi ihtiyaç sahibi arayayım.

gerçektende hayır işlemiş olursun.bende satın aldım öylece duruyo.ne biliyim kıyıpta kimseye veremedim.sanki benim için özel olduğu için.allah hayrının kabul eder.

arkadaşım adına çok sevindim :)))))) çok sağolun,Allah razı olsun :) ben en kısa sürede size özelden msj atarak adresimi veririm.kargoya kutuyla verebilirsiniz.bi kuru temizlemeciden yardım alınarak katlanabilir.böylece kırışıp bozulmamış olur.

şey bi de bizim arkadaşımız 34 36 beden.ona olur mu?mesela büyükse ayarlanabilir mi bozulmadan?beden tutmuyorsa ve ayarlanamıyorsa başka bi ihtiyaç sahibi arayayım.

E ben yazmayı unutmuşum tabi. 36-38 beden icin ideal, ben giydiğimde 36 bedendim. Daraltılabilir herhalde. Bir de kurutemizleme yapılıp yapılmadığını hatırlamıyorum :( Anneme söyleyeyim de baksın bi.

gelinliğimi tacımı ayakkabılarımı jartiyerimi hepsini bir kutuya koyup cöpü kenarına atmıstım..
muhtemelen romanlar gelip almıstır.. umarım.. ihtiyacı olan bulmustur

Back