• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi vermek istiyorum

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.947
248
Arkadaşlar modası geçti muhtemelen, 3 yıl oldu, atamadım, annemde duruyor, ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.

Resmi de bu;

$DSC04453.jpg

Tam olarak görünmese de kaliteli bir gelinliğe benziyor daha farklı resimleri yok mu ilgilenen arkadaşlar için?

Tam olarak görünmese de kaliteli bir gelinliğe benziyor daha farklı resimleri yok mu ilgilenen arkadaşlar için?

Aman aman değil ya da ne bileyim eski ya bana öyle geliyor, elimdeki tek resim bu maalesef

bence modası geçmiş bi gelinliğe benzemiyo gerçekten çok hoş inşallah gerçekten ihtiyacı olan birini bulabilirsin

elmayracım yanlıs anlama ama at gıtsın

verme kımseye

kim gelinliğine kıyıp çöpe atabilir ki.
Eğer çok külfeti yoksa dursun bir kenarda olmaz mı

Elmayram iyi düşünmüşsün...
İhtiyacı olan birine ver gitsin.
Çöpe atmaktansa biri faydalanır işte sevaba girersin.:29:

oturduğun yerin muhtarına gidip söyle, ihtiyaç sahibi birine ulaştıracağına eminim.

atma sevabına ver, kul bilmez ise Allah bilir...

hayır niyetiyle yapılan herşey, ebedi yolculuğunda sana eşlik edecek.

oturduğun yerin muhtarına gidip söyle, ihtiyaç sahibi birine ulaştıracağına eminim.

atma sevabına ver, kul bilmez ise Allah bilir...

hayır niyetiyle yapılan herşey, ebedi yolculuğunda sana eşlik edecek.

İyi fikir, teşekkür ederim.

Bence atma sakın. Çok iyi düşünmüşsün,ihtiyacı olan birine ver. Sonuçta hayır için vereceğin birşey neden uğursuzluk getirsinki. İnanmayın böyle şeylere...

konuyu biliyorum bencede atma

onu alamayan ihtiyacı olanlar çoktur, bence eskide durmuyor.

atsan eline hiç birşey geçmez ama bir ihtiyaç sahibine versen çok güzel olur...

çok güzel görünüyor bence ama isteğin cok hos benimde gelinlik olarak düğün sonrası hayalim bu benim cok severek begenerek giydiğim gelinliğimi bana yakıstıgı gibi ihtiyacı olan onada yakısacak birine vermek :) inşallah gercelestirebilirim senin gibi :)

Back