• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :))

gelinligin cok guzel,cok da yakısmıs :nazar: Dugunden once azıcık bronzlasabilirsen hem daha zayıf gorunursun,hem gelinlik daha da guzel durur teninde.Bu arada tebrikler 20 kg az degil :65:

teşekkür ederim cnm..bronzlaşmaya gelince güneşlensem deseeem ben bronz olmam hemen kızarıyorum mahvoluyo omuzlarım, solaryuma da giremiyorum dar alanlara daral geliyo bana başka bi yöntemi varsa saöylerseniz sevinirim

Gelinliğin harika sanada çok yakışmış minenes arkadaşın paylaştığı gelin başı çok şık durabilir yada ben biraz daha cıvıl cıvıl olayım diyosan dağınık topuz tarzı bişeyi de ben bu gelinlikle yakıştırırdım doğrusu mutluluklar dilerim canım .. ayrıca sormadan geçemiycem diyetisyenin kim :)

teşekür ederim..diyetisyenim samsunda Merve Kaynar..gerçekten süper bi kadın çok tatlı sohbet muhabbet gidiyo kilolar :)

gerçekten gelinlik çok yakışmış allah tamamına erdirsin inşallah ama benim asıl merak ettiğim 20 kiloyu nasıl verebildin bende şu aralar kilo aldım ama bi türlü şu boğazımı tutamıyorum sırrı nedirrrrrr :43:

saol cnm boğazı tutunca veriliyo yok kaçamak yapınca cipsler çikolatalar hiç bişe olmuyo yani iş yemekte ben spor falan da yapmadım yemeyince veriliyo yersen sayıklıyosun o kiloda

gelinliğin güzelmiş canım....ömür boyu mutluluklar dilerim...ayrıca kilo içinde azmini tebrik ederim....

4 ayda verdim cnm diyetisyene gittim 85 kiloydum şimdi 65 kiloyum hala topluyum tabi ki ama bu benim en zayıf halim olduğu için gözüme iyi gözüktü gelinlikte :) zamanla biraz daha veririm diye düşünüyorum..bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim..

eneeee:53: iki arada bi derede 20 kilo vermiş,bi de hala topluyum diiyo.haline şükret hatunnn:33:

eneeee:53: iki arada bi derede 20 kilo vermiş,bi de hala topluyum diiyo.haline şükret hatunnn:33:

hehe ay öyle ama benim kalçam var baldırlarım kalın üst taraf daha ince gelinlikten belli olmuyo göbüş de var boyum kısa olunca 65 kilo doplu hatun oluyosun şekerim :9:

çok beğendim yaaaaa bittim resmen çok güzel çok yakışmış :nazar: allah bir yastıkta kocatsın inş, benim kafamda da böyle eteği uçuş uçuş modeller var ama bakalım artık kısmet, sen nerden aldın canım gelinliğini hangi marka ya da modaevi?

maşallah yakışmış:):nazar:

ayyy tüüü tüüü maşallah:nazar: çok yakışmış gerçekten. ne çok sade ne çok abartılı. son zamanlarda gördüğüm en güzel gelinlik inanki. şansınız hep açık olsun inşallah. mutluluklar dilerim:nazar::nazar:

ayyy tüüü tüüü maşallah:nazar: çok yakışmış gerçekten. ne çok sade ne çok abartılı. son zamanlarda gördüğüm en güzel gelinlik inanki. şansınız hep açık olsun inşallah. mutluluklar dilerim:nazar::nazar:

teşekkür ederiiimm güzel dilekleriniz içinn

çok beğendim yaaaaa bittim resmen çok güzel çok yakışmış :nazar: allah bir yastıkta kocatsın inş, benim kafamda da böyle eteği uçuş uçuş modeller var ama bakalım artık kısmet, sen nerden aldın canım gelinliğini hangi marka ya da modaevi?

sağol canım inşallah istediğin gibi bulursun sen de..pierre cardin markası fiyatı da duvak falan 2300 dü 1850 ye aldık peşin

çok güzel olmuşsun arkadaşım. gelinliğin çok güzel ve sana çok yakışmış. taşma falan göremedim ben. yani rahatsız edici bişey yok.kilonu da dert etme. bence iyisin. zamanla istediğin kiloya ulaşırsın ama şuan bile çok hoş duruyorsun bence. mutluluklar dilerim

siteyi kullanmaya yeni basladim. Bende ekimde evlenicem insallah ve insallah kilo veririm o zamana kadar. Gelinlik cok yakismis, sacin ve makyajinla da gormek isterim.

Ayrica daaa azmin zaferi deyip tebrik ediyorum. :46:

Back