• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım Acillll….! Hamile miyim ??

Onu bilemiyorum normal 4 gün adet kanaması yaşadım. Yani canım yumurtlama kanaması 4 gün sürer mi ki ben o kadar süreceğini sanmıyorum da bu kişiden kişiye değişen bişey olada bilir belki en iyisi bta hcg testi yaptırmam gerekiyor ama o psikolojiye de girmek istemiyorum
Bence gitmişken diğer hormonlara da baktır testin markası neydi bir de bazı markalar yanıltıyor.

Ayni ben 😂 ozaman 12. Den 18. Gune kadar iki gunde bir degerlendirmen lazim birde ne olur nolmaz doktora gittinmi hormanlarin normalmi normalse esindede bi sıkınti yoksa olur insallah sadece hamilelige cok odaklanmak malesf gebeligi geciktriyo yasanmis tecrube ile sabit
Peki neden çizgiler silik çıkıyor bunun nedeni ne acaba bilgin var mı bu konuyla alakalı

Silik çıkması da gebelik olduğunu ifade ediyor. Siz geçen ay da regl oldunuz mu ? Ve 4 gün gelen kanamaniz adet kanamasimiydi pıhtı varmiydi? Eğer pıhtı varsa imkansız bir durum şuan. Ama pıhtısız adet gorduyseniz ihtimal olabilir

Eki Görüntüle 3553241 merhaba kızlar acil bana cevap verebilir misiniz?? bu testleri iki gün aralıklarla yaptım sizce gebe miyim değil miyim bu konu hakkında yorum yaparsınız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum🥰
Canım sen internetten ovülasyon testi al onunla hangi gün yumurtluyorsun takip et ve ona göre birliktelik yaşa :)

Silik çıkması da gebelik olduğunu ifade ediyor. Siz geçen ay da regl oldunuz mu ? Ve 4 gün gelen kanamaniz adet kanamasimiydi pıhtı varmiydi? Eğer pıhtı varsa imkansız bir durum şuan. Ama pıhtısız adet gorduyseniz ihtimal olabilir
Evet geçen ay regl oldum ve. 4 gün gelen kanamada pıhtı vb. gibi bir durum yoktu

6 gün çok erken yani düzenine göre daha yumurtlama bile gelmedi, 29-30 günlük döngüde 15-16. Gün yumurtlarsın genelde. kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin belki testler ondan pozitif çıkıyordur adet olmana rağmen.

Evet geçen ay regl oldum ve. 4 gün gelen kanamada pıhtı vb. gibi bir durum yoktu
Ben bu ay ki pihtiyi sormuştum sonuçta siz iki ay regl olmuşsunuz. Diğer ay pıhtı olmayıp bu ay pıhtı olduktan sonra yine gebelik söz konusu olmaz zaten . Aklınız takildiysa kanla öğrenebilirsiniz

Regl olduysaniz hamile olamazsiniz yaptiginiz test markalarinin ikisi de yalanci pozitif veren markalar. Kirmizi duzenli gelen kan varsa gebelik yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsun

6 gün çok erken yani düzenine göre daha yumurtlama bile gelmedi, 29-30 günlük döngüde 15-16. Gün yumurtlarsın genelde. kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin belki testler ondan pozitif çıkıyordur adet olmana rağmen.
Daha önce böyle silik çizgiler oluşmamıştı bende merak ediyorum belki test bozuktur bugün tekrar kontrol edeceğim

Back