• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım Acillll….! Hamile miyim ??

aysegul ozgun aysegul ozgun merhaba . İlla ki tam 14. Gün yumurtlama olacak diye bir şey yok bazen bazı durumlarda adete 1-2 gün kala bile yumurtlama olabiliyor bu gibi durumlarda yumurta daha henüz tüplerdeyken rahim kendini yenileyebilir yani normal regli olabilirsiniz. Yumurtlamadan yaklaşık 5-7 gün sonra bebek tüplerden rahme ulaşmış oluyor kısacası bu gibi durumlarda kanama olması cok normal halk arasında üzerine görme dediğimiz bu muhtemelen dizinde böyle oldu testiniz gün geçtikçe koyulaşmış hamilesiniz bence. Yerleşme kanaması daha damla damla ve koyu renkte olabilir. Kan sonucunuzu merakla bekliyorum . Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz
merhaba canım bende üstüne görme diye düşünüyorum yani merak içerisindeyim kan testinde hangi sonucu alcam diye. Bakalım bakalım sonuç neyi gösterecek. Bu arada çok teşekkür ediyorum hayatım

Testler gün geçtikçe koyulaşmış yaşadığın şey yerleşme kanamasıydı bence canım vakit kaybetmeden kan testi ver belki ilaç içmen gerekebilir. Burdaki linç eden tayfayı da umursama istediğini sorabilirsin. Forum kimsenin tekelinde değil heralde
Testler gün geçtikçe koyulaşmış yaşadığın şey yerleşme kanamasıydı bence canım vakit kaybetmeden kan testi ver belki ilaç içmen gerekebilir. Burdaki linç eden tayfayı da umursama istediğini sorabilirsin. Forum kimsenin tekelinde değil heralde
Merhaba canım zaten çokta umursamıyorum kötü yorum yapanları tek odağım kendim testler ve sizin böyle güzel yorumlarınız bende üzerine görme diye düşünüyorum hayatım aynı şekil merak içerisindeyim senin gibi bi bakayım kanda çıkacak mı umarım aynı sonucu kanda da alabilirim. Ayrıca güzel konuşman için teşekkür ederim ☺️

Merhaba canım zaten çokta umursamıyorum kötü yorum yapanları tek odağım kendim testler ve sizin böyle güzel yorumlarınız bende üzerine görme diye düşünüyorum hayatım aynı şekil merak içerisindeyim senin gibi bi bakayım kanda çıkacak mı umarım aynı sonucu kanda da alabilirim. Ayrıca güzel konuşman için teşekkür ederim ☺️
Güzel haberlerini bekliyoruz canım 🌸🫶🏻

Merak ettim sonucunuzu inşallah hamilesinizdin. Testlerin koyulaşması değerinizin arttığını gösteriyor. Büyük bir ihtimal üstüne görme olayı yaşadınız

Back